ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 01/10/23


ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑ. Το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού Direction - Social Democracy (N-SD) του Ρόμπερτ Φίκο, ο οποίος έχει ήδη διατελέσει πρωθυπουργός της χώρας δύο φορές: το 2006-2010 και το 2012-2018, και που στηρίζει τη Ρωσία κέρδισε στη Σλοβακία. Μάλιστα σε δηλώσεις του ο Φίκο δήλωσε χαρακτηριστικά πως «η χρηματοδότηση και η παροχή οπλικών συστημάτων στην Ουκρανία τελείωσε. Δεν θα δώσουμε ούτε μία σφαίρα», δήλωσε χαρακτηριστικά. Τώρα, με αυτή την εξέλιξη τα γνωστά κέντρα ανησυχούν… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Σύμφωνα με την Washington Post, οι «ειδικοί» ανησυχούν ότι ο Φίκο θα μπορούσε να γίνει μέρος του «ανελεύθερου άξονα της ΕΕ» και να λάβει θέση παρόμοια με την Ουγγαρία: να αρχίσει να εμποδίζει τη στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία και την εισαγωγή νέων αντιρωσικών κυρώσεων. Ο Όρμπαν φυσικά μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων συνεχάρη τον ομόλογο του, που τον χαρακτήρισε Πατριώτη. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Rise of the Global South Orbán Viktor @PM_ViktorOrban Guess who's back! Congratulations to Robert Fico on his undisputable victory at the Slovak parliamentary elections. Always good to work together with a patriot. Looking forward to it! Orban ihtar Hungarian Leader Congratulates Fico for Election Win in Slovakia Looks Forward to Working with a "Patriot" @RiseGS QuantumLi.. 12:30PM"
 
ΜΙΑ ΡΩΓΜΗ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΩΣ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ… ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
 
>>ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΓΙΝΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΣΟΨΗ ΤΗΣ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΑ ΠΑΝΙΑ! ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΚΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ FED ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑΠΙ… 
 
 
 
 
Στην σελίδα της Εθνικής Επιτροπής Κεφαλαιακού Προγραμματισμού αναφέρεται πως το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ «έχει προτείνει την ανακαίνιση και επέκταση του κτηρίου Eccles και του FRB-East Building για να αντιμετωπιστεί μια κρίσιμη συσσώρευση αναβαθμίσεων και να ανταποκρίνεται σε αλλαγές στους κτιριακούς κώδικες και στις ρυθμιστικές απαιτήσεις, να ικανοποιεί τις απαιτήσεις τεχνολογίας πληροφοριών, τις διατάξεις για την ασφάλεια των κτιρίων, τις εξελίξεις στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την ενεργειακή απόδοση· και να αντιμετωπίσει τις αυξημένες απαιτήσεις κοινής ωφελείας και τις σχετικές απαιτήσεις που επιβάλλονται από τον αυξημένο πληθυσμό κτιρίων»…. 
 
ΜΠΟΡΕΙ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Η FED ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ.
 
>>ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΒΛΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
Ο νέος υπουργός άμυνας της Βρετανίας Σαπς ανακοίνωσε πως το Ηνωμένο Βασίλειο στέλνει στρατεύματα στην Ουκρανία! «Βρετανικά στρατεύματα θα αναπτυχθούν στην Ουκρανία για πρώτη φορά στο πλαίσιο σχεδίων που συζητούνται με τους αρχηγούς του στρατού», αποκάλυψε ο νέος υπουργός Άμυνας και αναφέρει η εφημερίδα telegraph http://www.telegraph.co.uk/.../grant-shapps-to-send-uk...
Ο κ. Σαπς είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι η ελευθερία δεν είναι δωρεάν». Έτσι, γίνονται προετοιμασίες για τη μεταφορά του επίσημου προγράμματος εκπαίδευσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας υπό την ηγεσία του Λονδίνου απευθείας στην Ουκρανία, αντί να βασίζεται στις βάσεις της Μεγάλης Βρετανίας και άλλων μελών του ΝΑΤΟ, δήλωσε ο επικεφαλής του υπουργείου Άμυνας. Επίσης, ο νέος Βρετανός υπουργός Άμυνας και ο Ζελένσκι συζήτησαν πώς ο βρετανικός στόλος θα μπορούσε να βοηθήσει στην προστασία των εμπορικών πλοίων από τις ρωσικές επιθέσεις στη Μαύρη Θάλασσα…. 
 
ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ! ΒΕΒΑΙΑ Ο ΣΟΥΝΑΚ ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ…. ΣΤΗΝ… ΟΥΚΡΑΝΙΑ… ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΘΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΔΙ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ…. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT News British Prime Minister Rishi Sunak Rules Out Sending Soldiers to Ukraine While Conflict Ongoing Reports The statement totally contradicts what UK defense chief Grant Shapps said on Saturday Subscribe to RT QuantumLig...,3:42"
 
>>Επίσης, η επικεφαλής της επιτροπής άμυνας της Γερμανίας, ζήτησε να δουν αμέσως πύραυλοι κρουζ taurus ώστε το Κίεβο να μπορέσει να χτυπήσει και νόμιμους στόχος μέσα στη Ρωσία!!! ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ! Μάλιστα ο υπουργός εξωτερικών θεμάτων της ΕΕ, κηπουρός Μπορέλ, συναντήθηκε σήμερα με την ουκρανική ηγεσία και το Ζελένσκι και ανακοίνωσε πως αναζητούν τρόπους στρατιωτικής βοήθειας από την ΕΕ, καθώς όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ»… ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ «ΟΛΟΥΣ» ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΙΑ, ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ, ΣΟΡΟΣ, ΓΚΕΙΤΣ, ΝΤΑΒΟΣ ΚΤΛ ΚΤΛ… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο
 
>>ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ. Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΑΚΓΚΡΕΓΚΟΡ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΜΑΡΤΖΟΡΙ ΓΚΡΙΝ..
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
**Ο ΜΑΚΓΚΡΕΓΚΟΡ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ Χ: Φτάσαμε στο σημείο όπου είτε πρέπει να πούμε ότι αυτό είναι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο γιατί όλα αυτά ρισκάρουν με άμεσο πόλεμο με τη Ρωσία ή εμπλεκόμαστε πιο βαθιά και μιλάμε για τη χρήση των δικών μας χερσαίων δυνάμεων. Δεν είμαστε προετοιμασμένοι.
Ειρήνη ρε ανόητοι!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Victor vicktop55 (victor) Rep. Marjorie Taylor Greene @RepMTG They are going to start WWIII. The U.S. cannot participate. NO AMERICAN TROOPS! We must defend our own border!!! Jack Poso @JackPosobiec 5h BREAKING: UK DEFENSE MINISTER SAYS BRITISH TROOPS MAY DEPLOY ΤΟ UKRAINE Congresswoman Marjorie Taylor Greene: They are going to start WWIII. The U.S. cannot participate. NO AMERICAN TROOPS! We must defend our own border!!! h3 t=uUNWUgbvIJ7ZNvHB_3ESNQ&5=19 QuantumLi... AM"
 
**Μάρτζορι Γκριν: Θα ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να συμμετάσχουν. ΟΧΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ! Πρέπει να υπερασπιστούμε τα σύνορά μας!!!»
>>Για την κλιμάκωση αυτή ο Μεντβέντεφ για ακόμα μια φορά προειδοποιεί: «Ο αριθμός των ηλίθιων ηγετών στις χώρες του ΝΑΤΟ αυξάνεται. Ένας νεοσύστατος κρετίνος - ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας - αποφάσισε να μεταφέρει μαθήματα αγγλικής εκπαίδευσης για τους Ουκρανούς στρατιώτες στο έδαφος της ίδιας της Ουκρανίας. Δηλαδή να μετατρέψει τους εκπαιδευτές του σε νόμιμους στόχους για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι θα καταστραφούν ανελέητα. Και όχι πλέον ως μισθοφόροι, αλλά ακριβώς ως Βρετανοί ειδικοί του ΝΑΤΟ. Μία άλλη ανόητη - η επικεφαλής της γερμανικής επιτροπής άμυνας με απροσδιόριστο επώνυμο - απαιτεί να παραδοθούν αμέσως πύραυλοι Taurus στους χοχόλουςμπαντερίτες, ώστε το καθεστώς του Κιέβου να μπορέσει να χτυπήσει τη ρωσική επικράτεια για να αποδυναμώσει τον ανεφοδιασμό του στρατού μας. Λένε ότι αυτό είναι σύμφωνο με το διεθνές δίκαιο. Λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση, οι επιθέσεις στα γερμανικά εργοστάσια όπου κατασκευάζονται αυτοί οι πύραυλοι θα είναι απολύτως συνεπείς με το διεθνές δίκαιο.
Ωστόσο, αυτοί οι ηλίθιοι μας σπρώχνουν ενεργά προς τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο...».
 
>>ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 45 ΗΜΕΡΕΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΑΦΙΟ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 45 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
 Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΩΝ. Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΖΑΜΑΛ ΜΠΑΟΥΜΑΝ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ «ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ») ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!!!! 
 
Η ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥΣ-ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΟΦΟΡΙΩΝ.
ΤΩΡΑ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
 
1. Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 45 ΗΜΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ… Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ… ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΝΑΤΟΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ! ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
 
2. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ, Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΚΟΜΑ 45 ΗΜΕΡΕΣ, ΕΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΔΗΛΑΔΗ… ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ… ΑΠΟ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ… ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ; ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΧΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ… ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΩΝ 45 ΗΜΕΡΩΝ, ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΝΕΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ; ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ… 
 
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΑΥΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ: ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις