Ο Έρικ Χόλντερ απαγχονίστηκε στο GITMO

 

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023, 10:00 π.μ. GITMO.


Στεκόμενος στην αγχόνη με το λαιμό του σε μια θηλιά από σχοινί, ο πρώην γενικός εισαγγελέας Έρικ Χόλντερ απευθύνθηκε στους στρατιωτικούς θεατές και τους παρευρισκόμενους αξιωματικούς για να παρακολουθήσουν την επικείμενη εκτέλεσή του, την οποία ονόμασε έγκλημα μίσους με ρατσιστικά κίνητρα. Επικαλέστηκε τα ονόματα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και του Αβραάμ Λίνκολν, λέγοντας ότι θα γυρνούσαν στον τάφο αν έβλεπαν έναν Μαύρο να απαγχονίζεται το 2023 και είπε ότι η όλη διαδικασία ξύπνησε ανησυχητικές μνήμες της εξωδικαστικής δολοφονίας των Μαύρων από το ΚΚΚ πριν από τη Μεγάλη Ύφεση. Είπε ότι ο θάνατός του θα κινητοποιήσει τους απανταχού Μαύρους να αντισταθούν στη «Λευκή καταπίεση».

Ο Χόλντερ αποκάλεσε τον ναυαρχο του Σώματος Πεζοναυτών που επέβλεπε την εκτέλεση «Θείο Τομ», υποτιμητική αργκό για έναν Μαύρο που θεωρείται δουλοπρεπής για τους Λευκούς.
 

 Ο ναυαρχος Μάρτιν Ουίλιαμς, ένας μαύρος άνδρας, είπε ότι ο Χόλντερ ήταν σχεδόν τόσο μαύρος όσο ο Κάσπερ το Φάντασμα και υπενθύμισε στους καταδικασμένους ότι ο JAG είχε κρεμάσει πολύ περισσότερους Λευκούς παρά Μαύρους.

«Δεν ντρέπεσαι», είπε ο Ουίλιαμς. «Προσπαθώ να μπερδέψεις το θέμα με το σεναριο της φυλής. Είναι η πρώτη μου φορά που το κάνω αυτό και σκέφτηκα ότι θα μου ήταν αποκρουστικό να διατάξω την εκτέλεση οποιουδήποτε άνδρα ή γυναίκας. Αλλά εσύ, Έρικ Χόλντερ, έχεις θεραπεύσει τους φοβους μου. Δεν πρόκειται για φυλή. πρόκειται για προδοσία».

«Πού είναι αυτός ο δειλός ο Κράνταλ; Φοβαται να παρακολουθήσει τη δουλειά του σε δράση», θόλωσε ο Χόλντερ.

«Έχει πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθεί», είπε ο ναυαρχος Ουίλιαμς. «Πρέπει να ρωτήσω αν θέλετε να πειτε τις Τελευταίες Λεξεις».

Τα μάτια του Χόλντερ ανοιξαν διαπλατα. «Δεν χρειάζομαι συγχώρεση, αλλά εσύ χρειάζεσαι».
 

Ο ναυαρχος Γουίλιαμς κούνησε το κεφάλι του. «Δεν υπάρχει συμπάθεια, καμία ενσυναίσθηση εδώ. Αλλά ξέρεις τι, Έρικ Χόλντερ; Κάποια στιγμή όλοι θα βρεθούμε αντιμέτωποι με έναν απολογισμό. Δεν υπάρχει άνδρας ή γυναίκα σε αυτόν τον πλανήτη χωρίς αμαρτία, αλλά ολοι εσεις είστε η εγκυκλοπαίδεια της αμαρτίας που την εχετε γραψει μονοι σας».

Έριξε μια ματιά στον δήμιο που στεκόταν δίπλα στον Χόλντερ.

Ο Χόλντερ προσπαθησε ν ανοιξει το σχοινι της θηλιάς γύρω από το λαιμό του καθώς η πόρτα κάτω από τα πόδια του άνοιξε.Γεμισε σπασμούς καθώς το πρόσωπό του έγινε μπλε και τ οξυγονο τελειωσε στον εγκεφαλο του. Λιποθύμησε σε τέσσερα λεπτά, αλλά έμεινε κρεμασμένος για άλλα έξι πριν το σώμα του χαμηλώσει στο έδαφος.

Ένας γιατρός του Πολεμικού Ναυτικού έλεγξε τον σφυγμό του Χόλντερ και έφερε ένα στηθοσκόπιο στο στήθος του. «Είναι νεκρός», είπε ο γιατρός.

«Μου είπαν ότι ο θάνατος δεν είναι πάντα άμεσος», είπε ο ναυαρχος Γουίλιαμς στον γιατρό.

Ο αντιναύαρχος Κράνταλ, είπε η πηγή μας, ανέθεσε την ευθύνη σε αλλους αξιωματικούς επειδή προετοιμαζόταν για το επόμενο δικαστήριο.

Σε απάντηση στα σχόλια που άφησαν οι αναγνώστες, πιεσαμε την πηγή μας για να ρωτήσουμε γιατί τα χέρια του Χόλντερ ήταν δεμένα με χειροπέδες μπροστά αντί πίσω από την πλάτη του.

«Πίσω από την πλάτη είναι το πρωτόκολλο. Εβαλε χειροπέδες μπροστά όταν τον έφεραν στο σημείο της εκτέλεσης και, προφανώς, ο ναυαρχος Ουίλιαμς δεν έδωσε εντολή στους φρουρούς να το αλλάξουν αυτό. Σίγουρα είχε εκ των προτέρων οδηγίες σχετικά με τις τυπικές διαδικασίες λειτουργίας.» 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΜΜΩΝΑ .
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΩ ΝΤΟΠΙΟΙ ,ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ .
    ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στις "χαρές" των υπολοίπων με πρώτον τον Austin...........
    Πολύ "συμπαθητικές" μορφές και οι δυό τους.
    Μερικοί δεν χόρταιναν να τους βλέπουν.
    Τα πρόσωπά τους, ζωγραφιά "αγάπης".
    Η γλώσσα μάλιστα του δευτέρου, έτοιμη να γλιστρήσει έξω από τα χείλη για να.....
    Για πόσες ζωές άραγε να ευθύνεται ο Υπούργος Αμύνης!

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις