ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ


H ακραία εθνικιστική ηγεσία του Kievο δηλώνει έτοιμη να ρισκάρει να μεταφέρει τα σιτηρά της στο εξωτερικό πάση θυσία. 

Ειδικοί εκτιμούν ότι θα χάνει πλέον χωρίς τη συμφωνία 500 εκ. $ το μήνα. Το ρωσικό ΥΠΕΞ ανακοίνωσε ότι βάσει της συμφωνίας, από την οποία αποσύρθηκε, ο ΟΗΕ έχει 3 μήνες για να διευθετήσει τις ενστάσεις του μέρους, δηλαδή να λύσει ό,τι δεν κατάφερε στον ένα χρόνο: να απελευθερωθεί το εμπόριο και για τα ρωσικά σιτηρά και λιπάσματα, που είναι και σημαντικά μεγαλύτερο μέρος της παγκόσμιας αγοράς, η σταθερότητα, επάρκεια και μείωση των τιμών της οποίας απασχολούν τους ανθρωπιστές, που κυβερνούν στη Δύση μας. 

Στη Russia δηλώνουν ότι θα χτυπήσουν όποιο πλοίο κινηθεί κοντά στα λιμάνια της Ukraine. 

Στο NATO κάποιοι εισηγούνται είσοδο χερσαίων δυνάμεων στο ουκρανικο έδαφος ή/και συνοδεία με πολεμικά (ποια, τα τουρκικά;) πλοία, για να εγγυηθούν την ασφαλή μετακίνηση των εμπορικών φορτίων από την Ουκρανία.

Putin & Erdogan ακόμη δεν έχουν μιλήσει τηλεφωνικά, παρά τις ευχές/προαναγγελίες του Τούρκου προέδρου. 

Τα ουκρανικά λιμάνια χτυπιούνται καθημερινά από το ρωσικό πυροβολικό, που κάνει λόγο για "αντίποινα" στο χτύπημα με πλωτά ή υποβρύχια drone στη γέφυρα της Crimea. 

Λέει μάλιστα ότι καταστρέφει ειδικά σιλό αποθήκευσης, επισκευής και συναρμολόγησης τέτοιων μη επανδρωμένων με βοήθεια Βρετανών ειδικών. 

Οι διπλωμάτες της Βρετανίας μπορούν πλέον από σήμερα να μετακινούνται εντός ρωσικού εδάφους μόνο με προηγούμενη ειδοποίηση και έγκριση της μετακίνησής τους από τις ρωσικές Αρχές. Καθεστώς σχεδόν κατ' οίκον περιορισμού για διπλωμάτες. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΣΙΤΑΡΙ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ;
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΎΣΜΟΙΡΗ ΣΕΡΒΙΑ;ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΈΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΦΙΔΟΜΑΝΑΣ ΜΑΝΤΛΙΝ ΟΛΜΠΡΑΙΤ;

    ΜΟΛΥΝΘΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΞΉΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΕΣΕΙΣ ΚΙ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ,ΣΩΣΤΑ;
    ΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΓΑΡΎΦΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ;ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ;ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΟΧΙ ΝΟΡΜΑΛ ΑΤΟΜΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΊΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΉΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

    ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΣΙΤΑΡΙ=ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,ΟΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις