ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΡΕΥΝΑ! ΣΤΗ ΦΑΚΑ της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας η φον ντερ Λάιεν για τις σχέσεις με τον Μπουρλά...

 

Μετά την καταγγελία

των New York Times και μετά από δυόμισι μήνες προβληματισμού, η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία με έδρα το Λουξεμβούργο (EPPO) πήρε τελικά την απόφασή της. 

Στα τέλη Ιουνίου, αποφάσισε να ασχοληθεί με την καταγγελία που κατέθεσε ένας Βέλγος πολίτης & λομπίστας στη Λιέγη, κατά της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λαιεν. 

Πρόκειται για μια υπόθεση που θα μπορούσε να οδηγήσει στην άρση της ασυλίας της ντερ Λάιεν και στην εξέταση των γραπτών μηνυμάτων που αντάλλαξε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer Αλμπέρ Μπουρλά.

 Ο λομπίστας την κατηγορεί για «σφετερισμό καθηκόντων και τίτλων», «καταστροφή δημόσιων εγγράφων» και παράνομη λήψη αποφάσεων βάση συμφερόντων και διαφθορά! 














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Εξι δισεκατομμύρια γκόιμ, σύμφωνα με το Τορά, δεν έχουν δικαίωμα να ζούν.
    Πρέπει να θανατωθούν λέει ο ομόφυλος του κτηνιάτρου Μπουρλά και της ύαινας Ούρσουλας, ο ραββίνος Μιζραχί μετά το 4:00 του βίντεο που ακολουθεί.
    Και προσοχή, γιατι όποιος διαδίδει τέτοιου είδους πληροφορίες, είναι γνωστό ότι θεωρείται και αντισημίτης.
    Έτσι μόνο θα μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ως είδος, οπως μας εξηγεί ο Νεντανιάχου λίγο πιο πρίν στο βίντεο, που φαίνεται να "ανησυχεί" γιατί δεν είναι αρκετοί σε αριθμούς, άρα βρίσκεται σε απειλή προς εξαφάνησιν.

    https://odysee.com/@Commando:7/Untitled-5:db

    Πολλά ζόρια φαίνονται να τραβάνε τα άμοιρα!
    Δείτε επίσης σε τι απόγνωση βρίσκονται οι βρυκόλακες,....και τι κεφάλι φόρεσαν στον τσάρο της κλιματικής αλλαγής John Kerry εδώ:

    https://ugetube.com/watch/climate-czar-john-kerry-pontificates-to-biden-king-charles-and-a-room-full-of-investors-worth-trilli_LZIUhzqGrjdCpba.html

    Κοσμας


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε θα γίνει τίποτα. Ελπίζω να διαψευτώ.

    ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΉΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις