19.000 γιατροί κατηγορούνται για εγκλήματα Covid

 

Την επόμενη φορά

που θα χρειαστείτε μια ετήσια σωματική άσκηση, ίσως χρειαστεί να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με τη ρεσεψιονίστ στο Γκουαντάναμο. Υπάρχουν περίπου ένα εκατομμύριο ασκούμενοι γιατροί στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα των Δικαστών του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών κρατά σφραγισμένα κατηγορητήρια για περίπου 19.000 από αυτούς - γενικούς γιατρούς, ειδικούς, χειρουργούς και προσωπικό επείγουσας φροντίδας.

Πηγή της JAG που γνωρίζει τα κατηγορητήρια είπε ότι οι κατηγορούμενοι γιατροί συμμετείχαν σε μια ανήθικη και παράνομη συνεργασία με το CDC και το NIH κατά τη διάρκεια του Covid Plandemic. Το CDC/NIH παρότρυνε τους παραβάτες γιατρούς να εξαναγκάσουν τους ασθενείς να υποβληθούν σε εμβολιασμους ακόμη και αν οι ασθενείς διαμαρτυρήθηκαν οτι μπορει να ειναι επικινδυνο. Οι επαγγελματίες υγείας ενθαρρύνθηκαν να κάνουν τα πάντα σ έναν ασθενή για να κερδίσουν τη συμμόρφωση του. Οι τακτικές περιελάμβαναν την επίπληξη των ηλικιωμένων και το να λένε στις εγκύους ότι οι μη εμβολιασμένες μέλλουσες μητέρες έβαζαν σε κίνδυνο τη ζωή των αγέννητων παιδιών. Το CDC/NIH ενθάρρυνε επίσης τους γιατρούς να απειλούν ότι θα «χωρίσουν» ασθενείς που δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε εμβολιασμο και να πουν στους ασθενείς ότι τα ονόματά τους θα προστεθούν σε μια μαύρη λίστα «απορριψης εμβολιασμού». Σε πολλούς ασθενείς στερήθηκαν σωτήριες θεραπείες και φάρμακα.

Στους γιατρούς είπαν ότι είχαν ιατρική ευθύνη να συμμετάσχουν, μήπως εμφανιστούν σε διαφορετική λίστα που τους ονομάζει επαναστατες στην ιατρική κοινότητα.

Η πηγή μας είπε ότι η JAG έμαθε για τη λίστα από έναν ανώνυμο αξιωματούχο του CDC που κρατείται επί του παρόντος στο Camp Blaz του Γκουάμ.

«Μπορούσε να έχει πρόσβαση εξ αποστάσεως σε μια λίστα γιατρών που, εξαναγκασμένα ή όχι, πήγαιναν μαζί με το Plandemic. Είχε ονόματα γιατρων και ημερομηνίες. Μπορώ να πω ότι ανακρίναμε, και αργότερα συλλάβαμε, πέντε γιατρούς από αυτόν τον κατάλογο. Ομολόγησαν ότι έλαβαν οδηγίες του CDC. Εάν πέντε από τα πέντε τυχαία έγγραφα σε διαφορετικά μέρη της χώρας είναι ένοχοι, τότε η λίστα είναι πιθανότατα ακριβής», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι η τρέχουσα λίστα δεν είναι all-inclusive.

«Ισχυρίζεται, ή λέει ότι πιστεύει, ότι το CDC έχει άλλες λίστες στις οποίες δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση, λίστες που, λέει, έχουν πάνω από 100.000 ονόματα γιατρών και νοσοκόμων σε αυτές. Ας ελπίσουμε ότι οι μελλοντικές συλλήψεις του CDC θα μας οδηγήσουν σε αυτές τις λίστες, εάν υπάρχουν πραγματικά», είπε η πηγή μας.

Στο μεταξύ, πρόσθεσε, η JAG συνέταξε προκαταρκτικά κατηγορητήρια για τους 19.000. Ωστόσο, λόγω του συντριπτικού αριθμού των εκκρεμών κατηγοριών στα χέρια της JAG, δεν υπάρχει σταθερό χρονοδιάγραμμα για το πότε οι 19.000 θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη.

«Δουλεύουμε πιο γρήγορα από ό,τι μπορεί να σκεφτεί κανείς. Αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πρέπει να μπουν στη φυλακή ή να απαγχονιστούν», είπε. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ !
    ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ !
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΝΕΜΕΣΙΣ ,ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΗ Η ΘΕΙΑ ΝΕΜΕΣΙΣ .
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΤΗ Η ΤΙΣΙΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ,ΘΑ ΕΧΗ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΥΓΚΛ ΘΑ ΕΛΘΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝΗΣ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ .
    ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ
    ΠΕΡΣΕΑΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ
    ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ .
    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ .
    ΞΕΡΟΥΝ ,ΟΣΑ ,ΔΕΝ ΒΑΝΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA απαγχονιστουν.OSOI SKOTVSAN KAI BASANISAN ANTHRVPOUS APO AYTOYS TOYS GIATROYS KAI NOSHLEYTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις