Στην Ιταλία απαγορεύεται η Μις τρανσέξουαλ στα καλλιστεία – Στην Πολωνία οι μειονότητες


Οι λευκοί είναι η μικρότερη (9%) μειονότητα στον κόσμο και έχει την γρηγορότερη συρρίκνωση καθώς διεξάγεται ενεργά πόλεμος εξόντωσης εναντίον μας. Αυτός ο πόλεμος εξόντωσης στοχεύει περισσότερο τις γυναίκες, γιατί είναι αυτές που μπορούν να γεννήσουν Λευκούς. Γι’ αυτό εφευρέθηκε ο φεμινισμός, νομιμοποιήθηκαν οι αμβλώσεις, εισήχθη το χάπι, προωθήθηκε το ελεύθερο σεξ, έχουμε μαζική μετανάστευση και βλέπουμε όλες τις διαφημίσεις όπου ένας νέγρος κάνει σεξ με μια λευκή γυναίκα. Και τώρα βλέπουμε ότι οι γυναίκες διώκονται στα καλλιστεία το 2023 από πρώην άντρες που νομίζουν ότι είναι γυναίκες.

Η Πολωνία και η Ιταλία εξακολουθούν να αντιστέκονται, αλλά δεδομένης της προδοσίας της μετανάστευσης που διέπραξαν οι «συντηρητικές» κυβερνήσεις τους, δεν θα διαρκέσει πολύ ακόμα. Οποιαδήποτε χώρα υπόκειται στην άνευ ρίζας διεθνή υστερία που έχει καταλάβει την ανώμαλη εξουσία στην Ουάσιγκτον θα εφαρμόσει την ατζέντα των τρανς.

Unser Mittel Europe:
Διαγωνισμός Μις Πολωνία: χωρίς τρανς και χωρίς μειονότητες

Στην Πολωνία, τουλάχιστον από κοινωνικοπολιτική άποψη, όλα είναι ακόμη καλά. Ενώ η Δύση κινδυνεύει να βυθιστεί στην άρρωστη παρακμή της – πρόσφατα τα τρανς άτομα ονομάστηκαν επίσης «δεσποινίδες» (για παράδειγμα στην Ολλανδία) – ο πολωνικός διαγωνισμός ομορφιάς είναι μια διαφορετική ιστορία.

Χωρίς το μήλο του Αδάμ, χωρίς μειονότητες και χωρίς “ανταλλακτικά” σώματος

Τα καλλιστεία Μις Poland 2023 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουλίου στο Nowy Sącz. Δύο φοιτήτριες από τα πανεπιστήμια του Βρότσλαβ – η 23χρονη Agata Weiss και η 21χρονη Martyna Rurańska – πέρασαν στον τελικό του διαγωνισμού. 32 υποψήφιοι από όλη τη χώρα – διαγωνίστηκαν για τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας της Πολωνίας.


Η Μις Πολωνία 2023 ήταν η Angelika Jurkowianiec από το Opole Voivodeship και ακολούθησαν οι εκπρόσωποι της Κάτω Σιλεσίας Dominika Staniaszek, Patrycja Jarocka και Martyna Rurańska. Η Μις Πολωνία από το ήταν η Agnieszka Brewka (πάνω – όλες οι διαγωνιζόμενες παραπάνω ως κεφαλίδα).


Υποψήφιες Μις Ιταλία και Patrizia Mirigliani

Il Primato Nazionale:

Η Μις Ιταλία δεν επιτρέπει τρανς διαγωνιζόμενες: πρέπει να είναι γυναίκα «από τη γέννηση της»

Κανένας τρανς στο Miss Italia, το πιο δημοφιλές διαγωνισμό ομορφιάς με τις μπότες παραμένει προνόμιο των γυναικών, είπε η Patrizia Mirigliani, θαμώνας της εκδήλωσης, η οποία επέκρινε το αποτέλεσμα της Μις Ολλανδία στο Radio Cusano, όπου ένας τρανς άνδρας στέφθηκε νικήτρια για πρώτη φορά και θα διαγωνιστεί στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Η ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ !!!
    ΛΕΊΠΕΙ !!!
    ΛΕΥΚΟΊ ΣΤΗΝ ΑΜΈΡΙΚΑ
    ΝΑΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΟΡΌ ΓΕΝΙΈΣ ΑΠΟ ΌΠΟΥ ΝΑΝΑΙ.

    ΕΠΊΣΗΣ...ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΕΙΝ
    ΘΕΪΚΌ.



    WWG1WGA

    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ .
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ,ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ .
    ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ .ΤΕΛΙΚΑ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤ .
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ .
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΙΣΤΕΙΑ .
    ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ .
    ΚΑΤΩ ΔΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ,ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .
    ΡΕ ,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !
    ΜΙΑ ΒΡΩΜΑ ,ΜΙΑ ΔΥΣΩΔΙΑ ,ΕΝΑΝ ΒΑΛΤΟ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας το ξαναγράψω. Σταδιακές υποχωρήσεις στα ουράνια τόξα μπας και πείσουν κανένα θύμα (ευρωπαίο ντόπιο, όχι εισβολέα) να πάει να σκοτωθεί στον (στους?) μελλοντικό (ούς?) πόλεμο (ους?) που ετοιμάζουν. Μάπα "δεξιοί". Καθημερινά η εισβολή συνεχίζεται.

    ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΉΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις