Η JAG καταδικασε τη Lori Lightfoot σε "μακρινο ταξιδι"...!!!

 

Η Lori Lightfoot ενήργησε

σαν μανιασμένος μπαμπουίνος το πρωί της Τετάρτης όταν μπήκε στη νότια αίθουσα του δικαστηρίου του GITMO και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον αντιναύαρχο Darse E. Crandall, τον οποίο είχε δει μόνο μία φορά, και για λίγο, από τότε που έφτασε στο Γκουαντάναμο στις 19 Μαρτίου. Η Λάιτφουτ γρύλισε και κοταξε τον ναυαρχο με απειλητικο βλεμα. Η Λάιτφουτ απείλησε να μηνύσει τον Ναύαρχο Κράνταλ για ηθικη βλάβη και ψυχική πίεση, 100 εκατομμύρια δολάρια για κάθε μέρα που υπέφερε σε ένα κελί του Camp Delta. Είπε ότι σύντομα θα κατέχει το GITMO και θα το γεμίσει με υποστηρικτές του Τραμπ.

«Οι αυταπάτες αυτες είναι κοινές μεταξύ των ανθρώπων σας», είπε ο αντιναύαρχος Crandall. «Και με τον όρο «ο λαός σας» αναφέρομαι στη σύνδεσή σας με το Deep State, όχι στη φυλή σας ή στον τρόπο με τον οποίο ταυτίζεστε με το φύλο», διευκρίνισε.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως,μετα τη στιγμή της σύλληψης της Lightfoot, αυτη είχε μια συναισθηματική και ψυχική κατάρρευση, αφηνοντας εμβροντητους τους ερευνητές της JAG για το περιεχομενο του παντελονιου της. Είχε διαμαρτυρηθει εντονα όταν ο υπάλληλος της φυλακης σημείωσε το φύλο της ως «βιολογικό αρσενικό».

Τώρα, η Lightfoot προσβλήθηκε από τις διευκρινίσεις του ναυάρχου.

«Είμαι γυναίκα», φώναξε ο Λάιτφουτ.

«Είσαι κρατούμενος», τον διόρθωσε ο ναύαρχος Κράνταλ.

Είχε ξεκινήσει μια εναρκτήρια δήλωση, λέγοντας στο πάνελ ότι η JAG είχε έναν μάρτυρα, έναν πρώην υπάλληλο στο γραφείο του δημάρχου του Σικάγο, ο οποίος θα κατέθεσε ότι ο Lightfoot καυχιόταν ότι έπαιρνε μετρητά σε αντάλλαγμα για την επιβολή του lockdown για τον Covid - αν και θα το έκανε δωρεάν — όταν ο κρατούμενος Λάιτφουτ τον διέκοψε αγενώς.

«Είναι ψεύτρα!»

«Κρατούμενε Λάιτφουτ, θα σου δώσω την ίδια επιλογή που έδωσα σε άλλους ομοίους σου: να τηρείς την κοσμιότητα ή να σε φιμώσουν», είπε ο ναύαρχος Κράνταλ.

«Δεν με τρομάζεις. Θα με ακούσουν θελουν δε θελουν», απάντησε ο Λάιτφουτ.

Οι δύο συνοδοι-στρατιωτες που βρισκονταν πίσω από τον Lightfoot ξαφνικά του έβαλαν χειροπέδες και τον φίμωσαν.

Μετά από ένα λεπτό, ο ναύαρχος Crandall κάλεσε τον μάρτυρα, πρώην Αντιδήμαρχο Διακυβερνητικών Υποθέσεων του Lightfoot. Ο Λάιτφουτ πρέπει να σκέφτηκε ότι ο ναύαρχος Κράνταλ σκόπευε να καλέσει ένα διαφορετικό άτομο στην εξέδρα, γιατί ο μάρτυρας, ο Μάνι Πέρεζ, ήταν άντρας.

Ο ναύαρχος Crandall έκανε μερικές συνηθισμένες ερωτήσεις, αποδεικνύοντας το ιστορικό και το εκπαιδευτικό και εργασιακό ιστορικό του κ. Perez. Στη συνέχεια ρώτησε τον κ. Perez εάν η JAG είχε υποσχεθεί κάτι για την κατάθεσή του.

«Όχι, κύριε», είπε ο κ. Perez.

«Και λοιπόν είμαστε ξεκάθαροι, ότι η μαρτυρία σας είναι εθελοντική, είναι σωστό;»

"Μάλιστα κύριε."

«Και γιατί αποφασίσατε να καταθέσετε σήμερα, κύριε Πέρεζ;»

«Για να καθαρίσω τη συνείδησή μου, έτσι τελικά οι άνθρωποι θα μάθουν την αλήθεια για τη Lori Lightfoot», είπε ο κ. Perez.

«Πώς θα χαρακτηρίζατε την κατηγορούμενη, με βάση το μεγάλο χρονικό διάστημα που ήσασταν στην ομαδα της;» ρώτησε ο ναύαρχος Κράνταλ.

«Είναι μια ναρκισσιστική, υβριστική σκύλα που νόμιζε ότι είχε το Σικάγο δικο της, κύριε», απάντησε ο κ. Πέρεζ.

Ο Λάιτφουτ μουρμούριζε και γρυλιζε ενω ηταν φιμωμενος.

Ο ναύαρχος έκανε περαιτέρω ερωτήσεις πριν φτάσει στο θέμα. "Ο Κύριος Perez, στις 20 Μαρτίου 2020 ή γύρω στις 20 Μαρτίου 2020, μίλησε ο κατηγορούμενος ανοιχτά για αποδοχή δωροδοκιών για την έγκριση και τη θέσπιση παράνομων περιορισμών και εντολών στέγασης, επιβάλλοντας ουσιαστικά τον ιατρικό στρατιωτικό νόμο;»

«Λοιπόν, κύριε, ναι και όχι. Καυχιόταν ότι πήρε μια επιταγή 10 εκατομμυρίων δολαρίων από το NIH, αλλά για να είμαστε ακριβείς, ήταν ο κυβερνήτης Πρίτσκερ που εξέδωσε μια διακήρυξη lockdown. Η Λόρι ακολούθησε το παράδειγμά του», είπε ο κ. Πέρεθ.

«Θα ασχοληθούμε με τον Κυβερνήτη Πρίτζκερ αρκετά σύντομα», είπε ο ναύαρχος Κράνταλ. «Εξ όσων γνωρίζετε, κύριε Πέρεζ, ο Κυβερνήτης Πρίτσκερ διέταξε τη Λόρι Λάιτφουτ να διατάξει το αστυνομικό τμήμα του Σικάγο την επιβολη προστίμων, ακόμη και να συλλάβει κατοίκους χωρίς μάσκες;»

"Δεν το έκανε αυτος. Αυτή ήταν η ιδέα της Lori», παραδέχτηκε ο κ. Perez.

«Και δεν είναι αλήθεια, κύριε Πέρεζ, και πάλι εξ όσων γνωρίζετε, ότι ο κυβερνήτης Πρίτσκερ ρώτησε τη Λόρι Λάιτφουτ εάν ο αριθμός των κρουσμάτων Covid στο Ιλινόις εκείνη την εποχή δικαιολογούσε εντολή lockdown και ότι η Λάιτφουτ, λόγω έλλειψης καλύτερης διατύπωσης, είπε στον κυβερνήτη Pritzker ότι και οι δύο τους πολιτικές σταδιοδρομίες εξαρτιόνταν από την πραγματοποίηση αυτής της εντολής;».

"Αυτό είναι αλήθεια. Άκουσα πολλά τηλεφωνήματα για αυτό το σκοπό».

«Αλλά δεν χρειάστηκε να ακούσει τη συμβουλή της. Είναι ο κυβερνήτης, τελικά, και η Lightfoot ήταν απλώς ένας δήμαρχος. Ή ήταν ουσιαστικά κάτι παραπάνω από αυτό;»

«Πολλοί αξιωματούχοι στο Ιλινόις, μέσα και έξω από το Σικάγο, κάλεσαν τη Λόρι για συμβουλές και συνήθως την ακολουθούσαν», είπε ο κ. Πέρεθ.

«Τινος ήταν η ιδέα να έχει το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Σικάγο ένα πρόγραμμα εμβολιασμού από πόρτα σε πόρτα στο κέντρο της πόλης του Σικάγο και να ντροπιάσει όσους αμφισβήτησαν την ασφάλεια των εμβολίων;

«Αυτή ήταν η ιδέα της Λόρι». 

«Και ποιανού ήταν η ιδέα να κάνουν οι αστυνομικοι του Σικάγο να κάνουν επιδρομές σε σπίτια για να βεβαιωθούν ότι όλοι σε αυτό το σπίτι ζούσαν πραγματικά εκεί… επιτρέψτε μου να το εξηγήσω. Το PD(police department) πήγε σε 145 σπίτια τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2020 με βάση τις συμβουλές «αν δείτε κάτι, πείτε κάτι», υποστηρίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες κατοικιών κάλεσαν μέλη της οικογένειας που δεν κατοικούσαν εκει σε μια συναθροιση σαν ένα πασχαλινό δείπνο. Η αστυνομία έκανε έφοδο σε αυτά τα σπίτια, συνέλαβε ή επέβαλε πρόστιμα σε ιδιοκτήτες και ενοικιαστές και έδιωξε μέλη της οικογένειας που δεν είχαν μίσθωση, υποθήκη ή άλλα επίσημα έγγραφα. Σε αρκετές περιπτώσεις, άτομα τέθηκαν σε αναγκαστική καραντίνα. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι αυτό είναι σωστό και να δηλώσετε για τα αρχεία ποιος έδωσε αυτές τις εντολές;»

"Ναι είναι αλήθεια. Και ήταν η Λόρι που το εκανε», είπε ο κ. Πέρεθ.

Ο ναύαρχος επέστρεψε στην επιταγή των 10 εκατομμυρίων δολαρίων. «Σας φάνηκε περίεργο, κύριε Πέρεζ, όταν ο κατηγορούμενος είπε απρόβλεπτα ότι το NIH της έδωσε δέκα εκατομμύρια δολάρια; Προσπαθώ να ξετυλίξω το μυαλό μου γύρω από αυτό. Σίγουρα εσύ ή κάποιος άλλος πρέπει να είχες περιέργεια».

«Κανείς δεν έπρεπε να ρωτήσει. Είπε ότι ήταν ένα δώρο επειδη έκανε εξαιρετική δουλειά με τον Covid», είπε ο κ. Perez.

«Ωραίο «δώρο»», είπε ειρωνικά ο ναύαρχος. «Το μοιράστηκε με το προσωπικό;»

Ο κύριος Πέρες γέλασε. "Οχι φυσικά όχι."

«Αλλά εσύ και όποιος άλλος ήξερε, σιωπήσατε γι’ αυτό».

«Καταλάβαμε τι συνέβη στο γραφείο, μείναμε σε αυτο», είπε ο κ. Perez.

Ο ναύαρχος Crandall ευχαρίστησε τον κ. Perez.

Στη συνέχεια έδειξε στο πάνελ ένα αντίγραφο των τραπεζικών αρχείων του Lightfoot από τον Μάρτιο-Μάιο του 2020. Το NIH είχε κάνει πέντε καταθέσεις 2 εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι καταθέσεις εγκρίθηκαν από τον νεκρό πλέον Dr. Francis Collins, πρώην Deep Stater και επικεφαλής του NIH.

Ανέφερε στο πάνελ ότι ένας Lightfoot πήρε τα 10 εκατομμύρια δολάρια ως μέρος μιας συμφωνίας όχι μόνο για να επηρεάσει τον κυβερνήτη Pritzker αλλά και για να προωθήσει την κυριαρχία του Lightfoot στο Σικάγο.

Το πάνελ επέστρεψε στα εδρανα με μια ετυμηγορία ενοχής και είπε ότι ο Λάιτφουτ πρέπει να κρεμαστεί επειδή πρόδωσε τον όρκο του, μια προδοτική πράξη και έθεσε σε κίνδυνο τους ψηφοφόρους του και γενικα το εθνος.

Ο ναύαρχος όρισε ημερομηνία εκτέλεσης την Παρασκευή 14 Απριλίου.

 

 

*Συντομα θ αναρτηθουν οι πληροφοριες για εκεινη την ημερα....





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ17 Απριλίου, 2023 23:24

    ΝΑ ΚΑΗ ΣΤΗΝ ΚΌΛΑΣΗ
    ΒΡΕΕ , ΟΥΣΤ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις