Οι Ειδικές Δυνάμεις συνελλαβαν τον Διοικητή της Διαστημικής Δύναμης για ΠΡΟΔΟΣΙΑ

 

Στις 16 Απριλίου

οι Ειδικές Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών συνέλαβαν τον Αρχηγό Επιχειρήσεων Διαστημικής Δύναμης Chance Saltzman με την κατηγορία της προδοσίας, αφού ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall και ο στρατηγός Eric M. Smith υπέγραψαν στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης που ισχυριζόταν ότι ο Saltzman είχε ουσιαστικά χρεοκοπήσει τη Space Force δίνοντας τα περισσότερα από τον ετήσιο προϋπολογισμό της για την Ουκρανία, ύψους 27 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είπε πηγή από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ.

Ο Σάλτζμαν, 54 ετών, είχε 30 χρόνια υπηρεσίας πριν από τη σύλληψή του. Το 1991, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και τοποθετήθηκε στην Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Ήταν αξιωματικός σταδιοδρομίας πυραύλων και διαστημικών επιχειρήσεων με επιχειρησιακή εμπειρία ως αξιωματικός εκτόξευσης Minuteman III και ως χειριστής δορυφόρων για το Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης. Στις 27 Ιουλίου 2022, ο εγκληματίας Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν πρότεινε τον Σάλτζμαν για προαγωγή σε στρατηγό και διορισμό ως δεύτερο αρχηγό επιχειρήσεων διαστημικών δυνάμεων, αντικαθιστώντας τον στρατηγό John W. Raymond, τον οποίο ο Πρόεδρος Τραμπ είχε επιλέξει να διευθύνει το νεοσύστατο κλάδο των ενόπλων δυνάμεων τον Δεκέμβριο του 2019. .

Τα Λευκα Καπελα ενδιαφέρθηκαν για τον Saltzman στις αρχές Μαρτίου, όταν η Διοίκηση Κυβερνοχώρου του Στρατού των ΗΠΑ υπέκλεψε μια τηλεφωνική κλήση μεταξύ του ίδιου και του συντονιστή του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας John Kirby. Σε αυτό, ο Kirby ζήτησε από τον Saltzman να του στείλει μια έκθεση προόδου για την ανάπτυξη ενός «επικοινωνιακού δορυφόρου» που είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2024. Ο Saltzman φέρεται να απάντησε ότι το έργο ήταν καθυστερημένο επειδή είχε «δανείσει» 19,7 δισεκατομμύρια δολάρια στην κυβέρνηση της Ουκρανίας,σύμφωνα με τις οδηγίες του Lloyd Austin.

Η ιδέα ακουγόταν τόσο παράλογη που ο αξιωματικός που παρακολουθουσε την κλήση στην αρχή θεώρησε ότι ήταν αστείο - μέχρι που ο Σάλτζμαν είπε: «Μου είπαν ότι τα χρήματα θα αναπληρωθούν. Και πρέπει να είναι σύντομα. Δεν θέλω να καταλήξω στη λάθος πλευρά μιας έρευνας του Κογκρέσου». Ο Κίρμπι τον καθησύχασε ότι αφού το μεγαλύτερο μέρος των έργων της Διαστημικής Δύναμης ταξινομήθηκαν ακόμη και από το Κογκρέσο, θα μπορούσε να επιβιώσει από πολλές έρευνες εκφωνώντας μόνο δύο λέξεις: «Αυτό είναι ταξινομημένο».

«Ελπίζω να έχεις δίκιο», είπε ο Σάλτζμαν στον Κίρμπι. «Μου υποσχέθηκαν προστασία».

Η συνομιλία ώθησε τα Λευκα Καπελα να ερευνήσουν περαιτέρω, είπε η πηγή μας, ειδικά αφού οι Deep Staters όπως η Bridget Brink είχαν ήδη συλληφθεί, δικαστεί, καταδικαστεί και εκτελεστεί για το ίδιο έγκλημα. Πιο πρόσφατα, τα Λευκα Καπελα συνέλαβαν τη Διευθύντρια του OMB Shalanda Young, η οποία θα αντιμετωπίσει ένα δικαστήριο στις 27 Απριλίου, για παράνομη μεταβιβαση δισεκατομμυρίων αμερικανικών δολαρίων στο ουκρανικό Υπουργείο Άμυνας.

Ο υποναύαρχος Crandall, είπε η πηγή μας, ήθελε δυνατα στοιχεία - τεκμηρίωση - για να συμπληρώσει την τηλεφωνική ομολογία του Saltzman, και αν υπήρχε τέτοια απόδειξη, τα Λευκα Καπελα πίστευαν ότι θα βρισκόταν στη Διαστημική Βάση Peterson στο Κολοράντο Σπρινγκς, όπου ο Saltzman περνούσε τον περισσότερο χρόνο του .

Στις 2 Απριλίου, η Cyber Command έκανε μάταιες προσπάθειες πρόσβασης στο δίκτυο της Peterson SFB. δεν μπόρεσαν να διεισδύσουν ή να παρακάμψουν το σύστημα ασφαλείας του δικτύου.

«Το ότι οι καλύτεροί μας άνθρωποι δεν μπορούσαν να χακάρουν ήταν από μόνο του ύποπτο», είπε η πηγή μας. «Το Deep State έχει μια ανόητη συνήθεια να αφήνει ίχνη από χαρτί. Εάν εξαφανιστούν 20 δισεκατομμύρια δολάρια, υπάρχει μια αποδειξη κάπου, είτε σε σκληρό δίσκο, σε κάρτα SD ή σε καλό παλιομοδίτικο χαρτί. Έχουμε συμμάχους στις βάσεις της Διαστημικής Δύναμης. Όταν το δημιούργησε ο Πρόεδρος Τραμπ, το γεμίσαμε με Λευκα Καπελα.Ο στρατηγός Σμιθ διακινδύνευσε να ζητήσει από τους υποτιθέμενους συμμάχους του Peterson να ψάξουν για αποδείξεις. Ήταν ένας κίνδυνος γιατί ποτέ δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να είχε αλλάξει στρατοπεδο—συμβαίνει συνεχώς. Δεν μπορώ να πω ποιον ρώτησε, αλλά ήταν αξιωματικός σε ανώτερη ηγετική θέση».

Στις 10 Απριλίου, το γραφείο του στρατηγού Σμιθ έλαβε οικονομικά στοιχεία που έδειχναν ότι ο Σάλτζμαν είχε εγκρίνει τη μεταφορά 19,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε έναν δεσμό αμυντικών εργολάβων των ΗΠΑ -κυρίως της Raytheon και της Lockheed Martin- με παρουσία στην Ουκρανία. Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι αυτές οι εταιρείες έστειλαν στη συνέχεια τα κεφάλαια στην Ukroboronprom, μια κρατική ένωση μεγάλων αμυντικών ομίλων στην Ουκρανία.

Το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν δεν έκανε καμία δημόσια αναφορά ότι η Διαστημική Δύναμη έδωσε 20 δισεκατομμύρια δολάρια στην Ουκρανία.

«Γεν. Ο Smith μοιράστηκε τα ευρήματα με τον ναύαρχο Crandall και αποφάσισαν ότι είχαν περισσότερες από αρκετές αποδείξεις για να κάνουν μια σύλληψη», είπε η πηγή μας.

Στις 12 Απριλίου, ο στρατηγός Σμιθ και το Συμβούλιο των Λευκών Καπέλων συναντήθηκαν για να συζητήσουν ένα σχέδιο δράσης. Τα θέματα περιελάμβαναν πώς θα αντιδρούσε το Deep State στην εξαφάνιση του Saltzman. Ο συνταγματάρχης Τζ. Μετά από μια σύντομη ομιλία, συμφώνησαν ομόφωνα ο Σάλτζμαν να λογοδοτήσει για την προδοσία του και ο Διοικητής της Ομάδας των Ειδικών Δυνάμεων της 5ης Συνταγματάρχης Μπρεντ Λίντεμεν προσέφερε εθελοντικά τους άνδρες του να συλλάβουν «το προδοτικό κάθαρμα».

Μια μέρα αργότερα, οι Ειδικές Δυνάμεις έφτασαν στο Κολοράντο Σπρινγκς, εντόπισαν τον Σάλτζμαν και άρχισαν να τον σκιάζουν όταν ήταν εκτός καλυψης, μαθαίνοντας τις κινήσεις και τις ρουτίνες του και περιμένοντας την ευκαιρία να τον απομονώσουν και να τον συλλάβουν χωρίς να δημιουργήσουν δημόσιο θέαμα. Ο Σάλτζμαν κυκλοφορούσε αμέριμνος και ξεγνιαστος μη γνωριζοντας ότι οι ελίτ μαχητικές δυνάμεις της Αμερικής τον είχαν στο στόχαστρο τους, κρατώντας τον για αρκετές ημέρες πριν εμφανιστεί η τέλεια ευκαιρία να τον αρπάξουν.

Στις 16 Απριλίου, εντόπισαν το όχημα του Saltzman να μπαίνει σε ένα πάρκινγκ μοτέλ. Υποψιάστηκαν ότι ήταν εκεί για να επισκεφτεί μια νεαρή γυναίκα που δεν ήταν σύζυγός του και που ήταν στο αυτοκίνητο του Σάλτζμαν τα προηγούμενα βράδια. Έδειχνε μπερδεμένος όταν τον πλησίασαν μια ντουζίνα Ειδικών Δυνάμεων με παρατεταμενα τα όπλα.

«Νόμιζε ότι ήταν εκεί για να τον συλλάβουν για μοιχεία σύμφωνα με το άρθρο 134 του Ενιαίου Κώδικα Στρατιωτικής Δικαιοσύνης. Και όταν του είπαν ότι ο πραγματικός λόγος ήταν η προδοσία και ότι θα τον έστελναν στο Γκουαντάναμο, είπε κάτι σαν «ο Πρόεδρος Μπάιντεν δεν θα το υποστηρίξει» και λογοφερε με τις Ειδικές Δυνάμεις. Ο Σάλτζμαν είναι ντροπή για τη στολή. Θα αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο», είπε η πηγή μας.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις