ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 

Αν είστε σαν εμένα

και το IRS(εσωτερικη υπηρεσια εσοδων) σας "αρπαξει" ένα σημαντικό κομμάτι του ετήσιου εισοδήματός σας, θα ελπίζετε ότι θα δαπανηθούν χρήματα για τη βελτίωση της χώρας, την αναβάθμιση του στρατού μας, τη βοήθεια άπορων και εκτοπισμένων βετεράνων και την αναμόρφωση της ερειπωμένης υποδομής της χώρας, σε αντίθεση με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση χρησιμοποιεί τα μετρητά σας για να χρηματοδοτήσει έναν πόλεμο αντιπροσώπων προς όφελος μιας χώρας γνωστής ότι φιλοξενεί μεγαλο αριθμο διακινητων παιδιών. Μια σύγκλιση αποδεικτικών στοιχείων, ωστόσο, δείχνει ξεκάθαρα ότι τα αμερικανικά φορολογικά δολάρια αναλαμβάνουν λαθραία έναν ανορθόδοξο ορισμό της ξένης βοήθειας—χρηματοδότηση μισθοφόρων για την προστασία "αρπακτικών" παιδιων και φάρμες αδρενοχρωμίου στην Ουκρανία.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγουμενο αρθρο τα Λευκα Καπελα του στρατού των ΗΠΑ συνέλαβαν τη Διευθύντρια του Γραφείου Προϋπολογισμού και Διαχείρισης Shalanda Young αφού βρηκαν αποδειξεις ότι είχε στείλει κρυφά 17 δισεκατομμύρια δολάρια στο Ουκρανικό Υπουργείο Άμυνας στις 2 Απριλίου. τώρα στο Γκουαντάναμο, επικαλέστηκε το δικαίωμα της 5ης Τροποποίησης να σιωπήσει απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το ποιος της έδωσε εντολή να εξουσιοδοτήσει την πληρωμή και πώς σχεδίαζε ο Zelenskyy να ξοδέψει τα μετρητά. Παρόλο που δεν μιλούσε και τα Λευκα Καπελα μπορούσαν μόνο να κάνουν εικασίες για το πώς το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας θα χρησιμοποιούσε την ενισχυση μετρητών, πηγές από το FSB της Ρωσίας ή την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας, έχουν πρακτική γνώση για το πώς ξοδεύει ο Zelenskyy αυτα τα χρηματα.

Ο πράκτορας της FSB Αντρέι Ζαχάρωφ είπε ότι στις 4 Απριλίου το ουκρανικό Υπουργείο Άμυνας απηύθυνε μια διεθνή κλήση, προσφέροντας σε μισθοφόρους και στρατιώτες  το ποσο μεταξύ 3.000 και 10.000 $/μήνα, με βάση την εμπειρία, για να ορκιστούν πίστη στον Βλαντιμίρ Ζελένσκι και να υπερασπιστούν την Ουκρανία. από τους «Ρώσους εισβολείς».

Ο Ζελένσκι πρέπει να βασιστεί σε ξένους μαχητές γιατί οι ρωσικές δυνάμεις έχουν αποδεκατίσει και αποθαρρύνει τον γηγενη στρατιωτικό μηχανισμό της Ουκρανίας, είπε ο Ζαχάροφ.

«Το γουρούνι Zelenskyy έχει πλουτίσει από την εμπορία παιδιών και την Adrenochrome, αλλά δεν θα χρησιμοποιούσε τον πλούτο του για να προσλάβει παραστρατιωτικό προσωπικο. Πολλοί Ουκρανοί ολιγάρχες και κυβερνητικοί αξιωματούχοι είναι πλέον δισεκατομμυριούχοι χάρη στις δυτικές εγκληματικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία, αλλά η χώρα είναι φτωχή. Εάν η εγκληματική κυβέρνησή σας του έδωσε κρυφά 17 δισεκατομμύρια δολάρια, αυτά είναι τα χρήματα που χρησιμοποιεί για να προσλάβει εξωτερική βοήθεια για την προστασία των εγκληματικών επιχειρήσεων», είπε ο Ζαχάροφ.

Πρόσθεσε ότι το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας χρησιμοποιεί μια απαρχαιωμένη μορφή επικοινωνίας - ραδιόφωνο βραχέων κυμάτων - για να προσεγγίσει μισθοφόρους που αναζητούν δουλειά για να παραμείνουν δυσδιάκριτοι. Εκπέμπει κωδικοποιημένα μηνύματα στο Radio Ukraine International, τα οποία ακούγονται σε όλο τον κόσμο μέσω σταθμών αναμετάδοσης όπως το WMRI στο Μαϊάμι. Οι μεταδόσεις περιέχουν πληροφορίες για το πώς να επικοινωνήσετε με το Υπουργείο Άμυνας για να κανονίσετε τη μεταφορά στο Κίεβο.

Η FSB, είπε ο Ζαχάρωφ, έχει υποκλέψει και αποκρυπτογραφήσει αρκετές τέτοιες εκπομπές.

«Φυσικά, παρακολουθούμε όλες τις εκπομπές από την Ουκρανία. Οι ειδικοί μας βρήκαν ένα θεμελιώδες μήνυμα ενσωματωμένο στις ραδιοφωνικές εκπομπές που δίνει έναν αριθμό τηλεφώνου και μια διεύθυνση email για να λάβουν πληροφορίες σχετικά με το πώς θα φτάσετε στην Ουκρανία και με ποιον να επικοινωνήσετε όταν πατε εκεί», πρόσθεσε.

Ωστόσο, δεν μπορούσε να εξηγήσει πώς οι μισθοφόροι ξέρουν να ακούν το Radio Ukraine International και να αποκρυπτογραφούν το κρυμμένο μήνυμα.

«Αν το καταλάβουμε αυτό, θα σας το πω. Ίσως χρησιμοποιούν επίσης τρέχουσες μεθόδους επικοινωνίας, όπως το Διαδίκτυο και τα κινητα τηλέφωνα, αλλά για οποιονδήποτε λόγο, χρησιμοποιούν επίσης βραχέα κύματα», είπε ο Ζαχάροφ.

Μια μέρα αφότου το πρώτο μήνυμα βγηκε στα ερτζιανά, ένα καραβάνι 500 Αλβανών μισθοφόρων εισήλθε στην Ουκρανία μέσω της Ρουμανίας, όπως επιβεβαιώθηκε από παρατηρητές στο έδαφος και δορυφορικές εικόνες της FSB. Από τότε, δώδεκα καραβάνια έχουν φτάσει στην Ουκρανία μέσω Πολωνίας, Μολδαβίας, Ουγγαρίας και Σλοβακίας, είπε ο Ζαχάροφ.

«Υπολογίζουμε περίπου 7.000-10.000 άνδρες μέχρι στιγμής», εξήγησε.

Στις 9 Απριλίου, οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έμαθαν ότι μια ομαδα 800 ατόμων βάδιζε προς την Ουκρανία από την ουγγρική πόλη Nyíregyháza. Η FSB είχε εισαγάγει μυστικούς πράκτορες στον σχηματισμό, είπε ο Ζαχάροφ. Αφού διέσχισαν τα σύνορα, τους συνάντησε ένας Ουκρανός αξιωματούχος και τους οδήγησε στο Κίεβο, όπου, αφού ελεγχθεί, ορκίστηκαν πίστη στην Ουκρανία και τους δόθηκαν αμερικανικά όπλα και μια αποστολή.

«Οι άντρες μας είχαν πλαστογραφήσει διαπιστευτήρια. Τους προσφέρθηκε το ισοδύναμο των 5.000 δολαρίων ΗΠΑ το μήνα και τους είπαν ότι οι οικογένειές τους θα λάμβαναν ένα εφάπαξ ποσό 500.000 δολαρίων για την απώλεια εάν πέθαιναν. Μερικοί μισθοφόροι πληρώθηκαν περισσότερο. κάποιοι πήραν λιγότερα. Δεν ζητήθηκε από τους κατασκόπους μας να πάνε στην πρώτη γραμμή», είπε ο Ζαχάροφ.

Αντίθετα, οι διαταγές τους, που υπέγραψε ο στρατηγός Serhiy Shaptala, τους ανέθεσαν να φρουρούν μια αποθήκη κοντά στο Pisochyn στη βόρεια κεντρική Ουκρανία. Αυτό το κτίριο, είπε ο Zakharov, φιλοξενούσε 135 παιδιά που είχαν απαχθεί που έδειχναν σημάδια πείνας και αφυδάτωσης. Οι δύο Ρώσοι πράκτορες ένιωσαν ηθικά υποχρεωμένοι να δράσουν, αλλά αντιμετώπιζαν συντριπτικές πιθανότητες αποτυχιας - εκτός από αυτούς, μια ντουζίνα γνήσιοι μισθοφόροι είχαν επίσης επιφορτιστεί με τη φύλαξη της αποθήκης.

Παρόλα αυτά, έστρεψαν τα όπλα τους στους μισθοφόρους και άνοιξαν πυρ, σκοτώνοντας επτά προτού πέσουν στη μάχη.

«Με μεγάλη λύπη θα σας πω οτι απέτυχαν απεναντι σε τοσους εχθρους. Όταν μάθαμε για το θάνατο, στείλαμε τους Spetznas να καταστρέψουν τα αποβράσματα και να σώσουν τα παιδιά, αλλά όταν έφτασαν εκεί, η αποθήκη ήταν έρημη και τα παιδιά είχαν φύγει», είπε ο Zakharov. «Η χώρα σας έδωσε στον Ζελένσκι 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε όπλα και τώρα έχει 17 δισεκατομμύρια δολάρια για να προσλάβει πολλούς άντρες για να πολεμήσουν σύμφωνα με το κληροδότημά του. Αυτό είναι τραγικό.”

Κλείνοντας, είπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κανει ό,τι καλύτερο μπορει για να κυνηγήσει και να σκοτώσει στρατιώτες-μισθοφορους που πολεμούν για τον Ζελένσκι.

«Χάρις στην εγκληματική κυβέρνησή σας, ο καθαρισμός της Ουκρανίας από αυτα τ αθλια αποβρασματα είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά», είπε.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις