Η Fed έχει χρεοκοπήσει...!!!


 Όπως μια ιδιωτική τράπεζα, η Fed διατηρεί ένα ορισμένο ποσό κεφαλαίου ως αποθεματικό έναντι των ζημιών. Όταν αυτές οι ζημίες υπερβαίνουν την αξία του κεφαλαίου της, η Fed καθίσταται αφερέγγυα, που σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις που οφείλει σε άλλους υπερβαίνουν τη συνολική αξία των περιουσιακών στοιχείων που κατέχει.



Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι η Fed οφείλει στο Υπουργείο Οικονομικών πάνω από 41 δισεκατομμύρια δολάρια, που είναι περισσότερα από το συνολικό της κεφάλαιο. Η Fed είναι πράγματι αφερέγγυα με τα τρέχοντα πρότυπα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 


Σχόλια

  1. Με ένα τηλέφωνο στην Black Lives Matter με διπλάσιο τρέχον κεφάλαιο που διαθέτει, νομίζω ότι η Fed λύνει το πρόβλημα του χρέους στο Υπ. Οικονομικών, άνετα.
    Και καλό να το κάνει το συντομότερο, πρίν προλάβει κανένας Μασκ και την αγοράσει με την φόρα που έχει αποκτήσει, η κάποιος Πόρτας η Μπέζος.
    Και μην ρωτάτε για τα δεκάδες τρισεκατομμύρια που της "χρωστάνε".
    Η όλα για γέλιο, η όλοι μας για κλάματα.

    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ22 Απριλίου, 2023 16:36

    Όταν με το πάτημα ενός κουμπιού τυπώνεις όσα χρήματα θέλεις δεν μπορεί να υπάρξει χρεοκοπία. Το θέμα είναι για πόσο καιρό ακόμα ο υπόλοιπος κόσμος και ιδίως τα BRICS η Σαουδαραβία και τα άλλα μέλη του ΟΠΕΚ θα εμπιστεύονται τα χρωματιστά χαρτάκια που τυπώνει αφειδώς η FED σαν μέσο συναλλαγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις