Η μπαταρία Carpen



 Η μπαταρία Carpen είναι μια αδιάλειπτη και αυτόνομη πηγή ενέργειας που διαρκεί πάνω από 70 χρόνια χωρίς διακοπή ή επαναφόρτιση. Μια τέτοια μίνι μηχανή αέναης κίνησης με ισχύ 1 volt.

Γιατί το μουσείο όπου φυλάσσεται δέχεται επίθεση από πλήθος δημοσιογράφων, επιστημόνων και ερευνητών; Η διεύθυνση του μουσείου δίνει την τέλεια δικαιολογία - η μπαταρία δεν παρουσιάζεται στους επιστήμονες και τους επισκέπτες, επειδή το μουσείο δεν έχει χρήματα για να προστατεύσει κατάλληλα αυτό το θαυματουργό δείγμα.

Υπάρχει ασφάλεια για μια έκθεση κοσμημάτων, αλλά πολύ ακριβή για μια μηχανή αέναης κίνησης;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΠΟΊΟ ΜΟΥΣΕΊΟ ???




    ΤΖΟΛΊ ΠΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ19 Απριλίου, 2023 09:02

    To πρόβλημα είναι ότι παράγει μόνο 0,33 Volts μεταξύ των ηλεκτροδίων από χρυσό και πλατίνα. Ακόμα και αν είναι αλήθεια ότι το παράγει για πάντα, δύσκολα βλέπω πως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να παράγει για πάντα δωρεάν κάποιο σεβαστό ποσό ενέργειας. Επίσης το ότι χρησιμοποιεί αυτά τα 2 πανάκριβα μέταλλα χρυσό και πλατίνα, το κάνει ακριβό για μαζική παραγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ .. ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 300ΑΡΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ Κ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ... Κ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ Κ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ... ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις