Το ΔΝΤ παρουσίασε ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα γνωστό ως «Παγκόσμια Νομισματική Μονάδα» που υποτίθεται ότι θα φέρει επανάσταση


Ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα μόλις κυκλοφόρησε, αλλά το 99% του παγκόσμιου πληθυσμού δεν έχει ιδέα τι ακριβώς συνέβη. Η «Παγκόσμια Νομισματική Μονάδα», γνωστή και ως «Unicoin», είναι ένα «ψηφιακό νόμισμα διεθνούς κεντρικής τράπεζας» που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με όλα τα υπάρχοντα εθνικά νομίσματα.
Αυτό θα πρέπει να σημάνει τον κώδωνα του κινδύνου για όλους μας, καθώς η ευρεία υιοθέτηση ενός νέου «παγκόσμιου νομίσματος» θα ήταν ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός για την παγκοσμιοποιητική ατζέντα, γράφει ο Michael Snyder. Το ΔΝΤ δεν δημιούργησε αυτό το νέο νόμισμα, αλλά αποκαλύφθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε μια μεγάλη συνεδρίαση του ΔΝΤ…

Σήμερα, κατά τη διάρκεια των εαρινών συνεδριάσεων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) 2023, η Νομισματική Αρχή Ψηφιακού Νομίσματος (DCMA) ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη λειτουργίας ενός διεθνούς CBDC (Ψηφιακό Νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας) που ενισχύει τη νομισματική κυριαρχία των συμμετεχουσών κεντρικών τραπεζών και ανταποκρίνεται στην πρόσφατη κρυπτογράφηση για την πολιτική περιουσιακών στοιχείων που προτείνει το ΔΝΤ.

Η Παγκόσμια Νομισματική Μονάδα (UMU), που συμβολίζεται ως χαρακτήρας ANSI, Ü, είναι νομικά ένα νομισματικό προϊόν, μπορεί να συναλλάσσεται σε οποιοδήποτε νόμιμο νόμισμα και λειτουργεί ως CBDC για την επιβολή τραπεζικών κανονισμών και την προστασία της οικονομικής ακεραιότητας του διεθνούς τραπεζικού συστήματος.



Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου που αναφέρθηκε παραπάνω, αυτή η νέα «Νομισματική Μονάδα» δημιουργήθηκε από τη Νομισματική Αρχή Ψηφιακού Νομίσματος.

Ποια είναι λοιπόν στον κόσμο η Νομισματική Αρχή Ψηφιακού Νομίσματος;

Ειλικρινά, δεν είχα ιδέα μέχρι να ξεκινήσω την έρευνα για αυτό το άρθρο.

Το δελτίο τύπου αναφέρει ότι ο οργανισμός αποτελείται από «κυρίαρχα κράτη, κεντρικές τράπεζες, εμπορικές και λιανικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα»…

Το DCMA είναι παγκόσμιος ηγέτης στην υπεράσπιση ψηφιακών νομισμάτων και στις καινοτομίες νομισματικής πολιτικής για κυβερνήσεις και κεντρικές τράπεζες. Τα μέλη στο DCMA αποτελούνται από κυρίαρχα κράτη, κεντρικές τράπεζες, εμπορικές και ιδιωτικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Ακούγεται σαν μια μυστικοπαθής κλούβα διεθνών τραπεζών και εθνικών κυβερνήσεων που συνωμοτεί για να πιέσει αυτό το νέο νόμισμα.

Μας λένε ότι η «Νομισματική Μονάδα» είναι το «Crypto 2.0» και όσοι τη δημιούργησαν ελπίζουν ότι θα υιοθετηθεί ευρέως από «όλα τα μέρη σε μια παγκόσμια οικονομία»…

Το DCMA εισάγει την Παγκόσμια Νομισματική Μονάδα ως Crypto 2.0 καθώς καινοτομεί ένα νέο κύμα κρυπτογραφικών τεχνολογιών για την υλοποίηση ενός δημόσιου νομισματικού συστήματος ψηφιακού νομίσματος με ένα ευρέως διαδεδομένο πλαίσιο υιοθέτησης που καλύπτει περιπτώσεις χρήσης για όλα τα μέρη μιας παγκόσμιας οικονομίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις