Οι Πεζοναύτες αποκλείουν τη συνωμοσία της Fed για την έκρηξη της στρατιωτικής βάσης των ΗΠΑ

 

Την Κυριακή, πεζοναύτες

των Ηνωμένων Πολιτειών στο USMC Air Station Cherry Point, στη Βόρεια Καρολίνα, συνέλαβαν δύο πράκτορες του FBI που είχαν εισέλθει στη βάση απαρατήρητοι και κρύβονταν κοντά σε ένα κτίριο πυρομαχικών που κρατούσε βόμβες για τα AV-8B Harrier και F-35 του 2ου Marine Aircraft Wing. Lightning II jets, ειπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith .

Το Cherry Point, που θεωρείται μία από τις καλύτερες βάσεις τζετ παντός καιρού στον κόσμο, βρίσκεται σε 29.000 στρέμματα γης στο Havelock της Βόρειας Καρολίνας. Η καρδιά του Cherry Point είναι το τεράστιο σύστημα διαδρόμου τεσσάρων σημείων του, σχεδιασμένο να παρέχει πολλαπλά πλεονεκτήματα προσέγγισης και αναχώρησης σε όλους τους αεροπόρους που μπορούν να πετάξουν εκεί. Οι διάδρομοι του αεροπορικού σταθμού είναι τόσο μεγάλοι που χρησίμευαν ως εναλλακτικός χώρος προσγείωσης έκτακτης ανάγκης για τη NASA κατά τα χρόνια που ο οργανισμός διατηρούσε πρόγραμμα διαστημικών λεωφορείων. Ο σταθμός έχει περίπου 53.000 ενεργούς υπηρεσίας, εξαρτώμενους και πολιτικούς εργολάβους.

Παρά το μέγεθος, τον πληθυσμό και την αφθονία της κίνησης, το Cherry Point είναι μια κλειστή βάση, που σημαίνει μια έγκυρη στρατιωτική ταυτότητα χρειάζεται για να εισέλθει στις μπροστινές και πίσω πύλες του. Μετά την επίθεση την ημέρα των Χριστουγέννων στον κόλπο του Γκουαντάναμο, ο στρατηγός Σμιθ ενίσχυσε τα μέτρα ασφαλείας σε όλες τις εγχώριες εγκαταστάσεις του Σώματος Πεζοναυτών, δίνοντας εντολή στην ηγεσία να παρακολουθεί τους διεφθαρμένους ομοσπονδιακούς και να απαγορεύει την είσοδο σε στρατιωτικούς διοικητές πιστούς στο εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν.

Στις 10:45 μ.μ. Την Κυριακή, ένας μηχανικός αεροσκαφών εντόπισε δύο σκιερές φιγούρες έξω από μια ασφαλή αποθήκη πυρομαχικών. Κάλεσε την ασφάλεια, λέγοντας ότι «μερικοί τύποι με τακτικό εξοπλισμό με "κρυφα όπλα" τριγυρνούσαν γύρω από τις πόρτες φόρτωσης της αποθήκης. Δεν φαινόταν να είναι εξουσιοδοτημένο προσωπικό.

«Όλα τα ντουλάπια όπλων και ο αποθηκευτικός χώρος έχουν μια είσοδο με κωδικο. Δεν είναι ευκολο να μπορεί κανείς να μπει μέσα. Υπάρχουν επίσης κάμερες παντού, αλλά οι εισβολείς δεν φάνηκαν. Ίσως γνώριζαν τυφλά σημεία ή ίσως ένας απρόσεκτος πεζοναύτης να μην παρακολουθούσε τη ροή ασφαλείας. Ούτως ή άλλως, ο συντηρητής ειδοποίησε την ασφάλεια και έκαναν έρευνα», είπε η πηγή μας.

Η στρατιωτική αστυνομία του USMC εντόπισε γρήγορα τους παραβάτες και τους διέταξε να βάλουν τα πιστόλια τους στο έδαφος. Αυτοί συμμορφώθηκαν και οι Μ.Π.(military police) τους έβαλαν χειροπέδες και τους έψαξαν. Οι "αγνωστοι" αρνήθηκαν να δωσου πληροφοριες για τον εαυτό τους και δεν έφεραν πορτοφόλια, ταυτότητα. φορούσαν, ωστόσο, θήκες με ζώνη με χάρτες του σταθμού, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, κόφτες καλωδίων και ένα ηλεκτρονικό gadget στο μέγεθος ενός τηλεκοντρολ πόρτας γκαράζ.

Η πηγή μας είπε ότι οι Μ.Π. χώρισαν τους κρατούμενους και τους έφεραν σε κελιά για ανάκριση.

«Ο διοικητής της φρουράς, συνταγματάρχης Brendan C. Berks και ο στρατηγός Smith ειδοποιήθηκαν για την εισβολή. Είπαν στους Μ.Π. να ασκήσουν την απαραίτητη πίεση για να πάρουν ομολογία. Ξέραμε ότι ήταν FBI αμέσως μόλις τους πήραμε τα δακτυλικά αποτυπώματα, αλλά θέλαμε να ακούσουμε τι είχαν να πουν», είπε η πηγή μας.

Όταν του είπαν ότι ήταν υπό σύλληψη και ότι θα δικαστουν ως εγκληματίες πολέμου, ένας ρώτησε τον M.P. για να διευκρινίσει τις κατηγορίες.

«Αυτό δεν είναι απαραίτητο για να το ξέρεις. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε είναι ότι θα κριθείτε ένοχοι και θα εκτελεστείτε», είπε ο Μ.Π. . Δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβως τους ειπε - αφού δεν είχε καμία εξουσία να πάρει μια τέτοια απόφαση - αλλά ο τόνος και η γλώσσα του σώματός του θα πρέπει να τρόμαξαν τους "αγνωστους", γιατί παραδέχτηκε ότι ήταν FBI και ότι οι ανώτεροί του τον είχαν διατάξει να διεισδύσει στον αεροπορικό σταθμό."Αποκτήστε πρόσβαση στην αποθήκη πυρομαχικών και εγκαταστήστε έναν «δέκτη» που θα είχε πυροδοτηση εξ αποστάσεως όλες τις βόμβες που καθοδηγούνται με λέιζερ GBU-12 και GBU-16 αφού είχε βγει από το σταθμό. Το ηλεκτρονικό gadget, παραδέχτηκε, είχε διπλό σκοπό: θα έπρεπε να είχε ανοίξει την πόρτα της αποθήκης και να χρησιμεύσει ως σκανδάλη για να ανατινάξει το κτίριο και ένα κομμάτι της βάσης. Η συσκευή, ωστόσο, δυσλειτουργούσε και δεν άνοιγε την πόρτα.

«Δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να πει γιατί ο Ρέι ήθελε να διαπράξει τρομοκρατική ενέργεια σε μια στρατιωτική βάση των ΗΠΑ. Είπε απλώς ότι αυτές ήταν οι εντολές του. Είπε επίσης ότι μπήκε στη βάση εκμεταλλευόμενος μια αδυναμία στον φράχτη», είπε η πηγή μας.

Ο δευτερος "αγνωστος", πρόσθεσε, μέχρι στιγμής αρνείται να μιλήσει.

Όταν ρωτήθηκε για την τύχη τους, είπε, «Λοιπόν, ο Μ.Π. είχε δίκιο σε ένα πράγμα: θα κρατηθούν ως εγκληματίες πολέμου». 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις