Το IRS ανοίγει «Σχολείο Ελεύθερων Σκοπευτών»

 

Ένας πληροφοριοδότης της κυβέρνησης

που μίλησε υπό όρους ανωνυμίας υπό τον φόβο αντιποίνων είπε την Τρίτη ότι η IRS θα δαπανήσει μέρος της περιουσίας της -87 δισεκατομμύρια δολάρια- στο άνοιγμα μιας «σχολής ελεύθερων σκοπευτών» όπου οι πράκτορες του δημοσίου θα εκπαιδεύονται να χρησιμοποιούν το M24 Sniper. Weapons System (SWS), μια στρατιωτική και αστυνομική έκδοση των δημοφιλών τυφεκίων της σειράς Remington Model 700.

Σύμφωνα με την πηγή, η IRS έχει ήδη εντοπίσει μια τοποθεσία στη Γιούτα και σχεδιάζει να ξεκινησει όταν το εγκληματικό καθεστώς επικυρώσει το αντισυνταγματικό νομοσχέδιο για το κλίμα, την υγεία και τη φορολογία, το οποίο προβλέπει πάνω από 80 δισεκατομμύρια δολάρια για τις «Βελτιώσεις της Υπηρεσίας Εσωτερικών Εσόδων». Αυτές οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν την πρόσληψη 87.000 νέων πρακτόρων, ένα ποσοστό των οποίων θα παρακολουθήσει την ακαδημία ελεύθερου σκοπευτή.

Η IRS αυτή τη στιγμή έχει 78.000 υπαλλήλους χωρισμένους σε δύο κατηγορίες: υπαλληλους γραφείου και επιθεωρητές ή αυτό που αποκαλεί Ειδικούς Πράκτορες, οι τελευταίοι από τους οποίους διώκουν τους εργατικούς πολίτες για κανέναν άλλο λόγο παρά για να εμπλουτίσουν τα ήδη ξεχειλισμένα ταμεία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Με άλλα λόγια, δεν πληρώνουμε μόνο το IRS για να προσλάβει περισσότερους φοροεισπράκτορες για να μας φορολογήσουν, πληρώνουμε επίσης το IRS για να οπλιστεί εναντίον μας. Για να είμαστε ξεκάθαροι, η IRS έχει ένα τμήμα ελεύθερου σκοπευτών, περίπου 150 άτομα που διδάχτηκαν να πυροβολούν μαζί με πράκτορες του FBI στην Ακαδημία του FBI, στο Quantico της Βιρτζίνια. Ωστόσο, ο Επίτροπος της IRS Τσαρλς Ρέττιγκ, είπε η πηγή μας, έχει διακηρύξει την ιδέα ότι η υπηρεσία του χρειάζεται μια ανεξάρτητη εγκατάσταση, ώστε οι πράκτορες να μπορούν να εκπαιδευτούν για να καταπολεμήσουν την «αυξανόμενη απειλή των Κυρίαρχων Πολιτών και των υποστηρικτών του Τραμπ που αντιτίθενται στη φορολογία».

Ο Rettig, πρόσθεσε η πηγή μας, θέλει να αυξήσει τον αριθμό των σκοπευτών μεγάλων αποστάσεων κατά τριάντα φορές—ή περίπου 5.000 σκοπευτές.

«Αυτός [ο Ρέττιγκ] ανίχνευσε προσωπικά πολλά πιθανά σημεία για τη σχολή ελεύθερων σκοπευτών του και διάλεξε μια περιοχή κοντά στις αλυκές Bonneville, περίπου 140 στρέμματα γης. Θέλει να αρχίσει να κατασκευάζει το συντομότερο δυνατό και έχει βάλει μια παραγγελία για 3.500 τουφέκια. Μόλις ολοκληρωθεί, θα αύξανε σημαντικά τις επιθετικές δυνατότητες της IRS. Θα έχει τόνους μετρητών να ξοδέψει κατά την κρίση του», είπε η πηγή μας.

Και έχει δίκιο, γιατί ο λογαριασμός των 800+ σελίδων του καθεστώτος δεν προβλέπει τον τρόπο με τον οποίο η IRS ξοδεύει τα 87 δισεκατομμύρια δολάρια, παρά μόνο ότι δαπανάται για «βελτιώσεις IRS».

Λίγες ώρες μετά την ψηφοφορία του νομοσχεδίου από την "Kabala" Harris, ο Rettig τέθηκε υπό έλεγχο, με τους συνταγματολόγους νομοθέτες να ρωτούν εάν η IRS θα αυξήσει τους ελέγχους στους πολίτες με μέσο εισόδημα. Ο Rettig είπε ψέματα, φυσικά, λέγοντας ότι οι Αμερικανοί που κερδίζουν λιγότερα από 75.000 $/έτος δεν θα αντιμετώπιζαν αύξηση των ελέγχων και είπε αντ' αυτού ότι τα χρήματα θα διατεθούν για την αντικατάσταση ενός απαρχαιωμένου συστήματος υπολογιστών και του εξαντλημένου εργατικού δυναμικού.

«Σωστά ψέματα», είπε η πηγή μας. «Η Εφορία επιδιώκει να εδραιωθεί ως στρατιωτικοποιημένος βραχίονας της κυβέρνησης, όπως και το FBI».




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις