Η Delta Force δεσμεύει την αποστολή όπλων της IRS

 

Οι χειριστές της Delta Force αναχαίτησαν

το πρωί της Δευτέρας ένα 18τροχο γεμάτο πιστόλια και κατευθυνόταν προς το Κτήριο Εσωτερικών Υπηρεσιών Εσόδων στην Ουάσιγκτον, DC, δήλωσε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ.

Ώρες μετά την ψηφοφορία της "Kabala" Harris για το κλίμα, την υγεία και το φορολογικό νομοσχέδιο του καθεστώτος που εξουσιοδότησε την IRS να προσλάβει και να εξοπλίσει 87.000 νέους πράκτορες - ύψους 80 δισεκατομμυρίων δολαρίων - ένα δυσδιάκριτο τρέιλερ-φορτηγο αναχώρησε από μια κρατική μισθωμένη αποθήκη στο Jessup, Maryland . Το τεραστιο φορτηγο ετοιμαζόταν να στρίψει στο πάρκο Βαλτιμόρης-Ουάσιγκτον όταν συνάντησε ένα εμπόδιο: τέσσερα SUV, το καθένα μαύρο , έκλεισαν το δρόμο του, δύο στο δρόμο και απο ενα στο πλαι. Υπό κανονικές συνθήκες, το ρυμουλκούμενο θα μπορούσε να έχει ξεπεράσει τον αποκλεισμό. Αλλά αυτές δεν ήταν συνηθισμένες συνθήκες. Πίσω από κάθε SUV στέκονταν τέσσερις άντρες ντυμένοι με στρατιωτική ενδυμασία, ο καθένας τους κραδαίνοντας τουφέκια στραμμένα στο παρμπρίζ της καμπίνας.

Καθώς το φορτηγό ακινητοποιήθηκε, τέσσερις από τους 16 χειριστές της Delta Force πλησίασαν και διέταξαν τον οδηγό και τον επιβάτη να δείξουν τα χέρια τους και να βγουν από το όχημα. Συμμορφώθηκαν και τους ακινητοποιησαν τους περασαν χειροπεδες. Χωρίς λόγια, δύο χειριστές ανέβηκαν στην πλέον κατασχεθείσα καμπίνα και κλείδωσαν την μηχανη. Μέσα σε δευτερόλεπτα, τα οχήματα είχαν διασκορπιστεί. Η αναχαίτιση και η κατάσχεση χρειάστηκαν μόνο λίγα λεπτά για να ολοκληρωθουν.

Το τρέιλερ-φορτηγο είχε φύγει από το Μέριλαντ στις 2:00 π.μ. και, υπό τις τρέχουσες συνθήκες κυκλοφορίας, ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στο DC το αργότερο στις 4:00 π.μ. Μέχρι τότε, ωστόσο, οι Ειδικές Δυνάμεις είχαν οδηγήσει το ρυμουλκούμενο σε καταφύγιο/αποθήκη που είχαν προετοιμάσει εκ των προτέρων, και ήδη καταγράφονταν το φορτίο σε σχέση με ένα δηλωτικό αποστολής που βρέθηκε στην καμπίνα.

Σύμφωνα με το δηλωτικό, το ρυμουλκούμενο είχε 23.500 κιβώτια Sig Saur P229 και 160.000 φυσίγγια πυρομαχικών διαμετρήματος 0,40, που προορίζονταν φαινομενικά για την ενισχυμένη αστυνομική δύναμη της IRS.

Μια εβδομάδα πριν από την κατάσχεση, η Διοίκηση Κυβερνοχώρου του Στρατού των ΗΠΑ είχε υποκλέψει τις επικοινωνίες μεταξύ του Επιτρόπου της IRS Τσαρλς Ρέττιγκ, του Τσακ Σούμερ και του Τζο Μάντσιν. Ο Rettig είχε πει σε τηλεδιάσκεψη ότι «η αγορά πραγματοποιήθηκε», γεγονός που προκάλεσε έναν κάπως ταραγμένο Schumer να αποκαλύψει ακούσια τη φύση της αποστολής. "Γιατί τώρα? Υποτίθεται ότι θα περιμένατε μέχρι να ψηφίσουμε το νομοσχέδιο και τον νόμο που ψηφίστηκε. Πήδηξατε τα οπλα και το εννοω κυριολεκτικά και μεταφορικά, και αυτό θα μπορούσε να μας καταστρεψει», είπε ο Σούμερ. Ο Μάντσιν συνεχισε τη συζήτηση, λέγοντας: «Πραγματικά δεν χρειάζεται να ακούσω τίποτα από όλα αυτά» και αποσυνδέθηκε. Αλλά ο Schumer και ο Rettig κορόιδευαν. «Ξέρουμε ότι το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί, η Καμάλα θα το φροντίσει. δεν είναι πρόβλημα. Απλώς θα πούμε αργότερα ότι αγοράσαμε τα όπλα μετά την ψήφιση και την επικύρωση του νομοσχεδίου», είπε ο Ρέτιγκ. «Μην αποκτήσετε την κατοχή έως ότου ο Μπάιντεν το κάνει νόμο», είπε ο Σούμερ, στον οποίο ο Ρέττιγκ είπε: «Δεν μπορούν να κάθονται εκεί που είναι τόσο πολύ, πολύ επικίνδυνα. Τα μεταφέρω εδώ από την αποθήκευση του Μέριλαντ. Αν υπάρξει κάποια δυσκολια, θα πέσει πάνω μου».

Η Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ διαβίβασε αμέσως μια ηχογράφηση της κλήσης τόσο στον Στρατηγό του Σώματος Πεζοναυτών, Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ, όσο και σε έναν διοικητή της Δύναμης Δέλτα, το όνομα του οποίου παραμένει απόρρητο. Μαζί, σχεδιασαν μια αποστολή για κατάσχεση του επίδοξου οπλοστασίου της IRS. Έρευνα αποκάλυψε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είχε συμβόλαια με πολλές ναυτιλιακές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις αποθήκης στην περιοχή του Μέριλαντ και οι χειριστές της Delta Force σύντομα άρχισαν την επιτήρηση σε αυτές τις τοποθεσίες, χτυπώντας γρήγορα τη βρωμιά. Η αποθήκη του Τζέσαπ, ανακάλυψαν, φυλασσόταν από ένα πλήθος "οικονομικών πρακτόρων" των οποίων τα μπλε αντιανεμικά με τον Ειδικό σημα της IRS με στένσιλ στην πλάτη πρόδιδαν εμφανώς την ταυτότητά τους.

Η Delta Force είχε μια επιλογή να κάνει: να κάνει επιδρομή στην αποθήκη και να ρισκάρει μια εμπλοκη ή να συνεχίσει την επιτήρηση μέχρι να φορτωθεί το περιεχόμενο της αποθήκης σε ένα ρυμουλκούμενο και να το κατασχέσει καθ' οδόν προς τον προορισμό της.

Σύμφωνα με την πηγή μας, η Delta Force είχε παρακολουθήσει πράκτορες των οικονομικών υπηρεσιών να γεμίζουν το ρυμουλκούμενο με ορθογώνια ξύλινα κιβώτια, τα περιεχόμενα των οποίων είχαν τυπωθεί με κενό μελάνι στο ξύλο ...Πολλα οπλα και πυρομαχικά.

«Η Delta περίμενε ότι η ασφάλεια θα ήταν μαζί με το φορτηγό, αλλά ήταν μόνο ο οδηγός και ένας πράκτορας της IRS στη θέση του συνοδηγού. Χωρίς συνοδευτικα οχήματα. Το IRS είναι εχθρός του λαού, και αυτά τα πιστόλια… γιατί να τα χρειαστούν; Σκέψου το? Αυτή είναι μια νίκη, αλλά μικρή γιατί έχουν 80 δισεκατομμύρια δολάρια για να παίξουν. Είμαστε ακόμα στον αγώνα», είπε η πηγή μας κλείνοντας. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις