Το Deep State χτυπά τον πρωτοπόρο του ελεύθερου λόγου Alex Jones—Οι σκεψεις μου

 

Μου ζητήθηκε

σε σχόλια και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να μοιραστώ τις σκέψεις μου σχετικά με την εξοντωτική κρίση που εκδόθηκε εναντίον του ιδιοκτήτη του Infowars και πρωτοπόρου της ελευθερίας του λόγου, Άλεξ Τζόουνς.

Στο Silence of the Lambs, ο Hannibal Lector ρωτά την Clarice Starling του δολοφόνου Buffalo Bill, «Τι κάνει, αυτός ο άνθρωπος που αναζητάς;» στο οποίο ο Στάρλινγκ απαντά με βεβαιότητα: «Σκοτώνει γυναίκες».

"Οχι!" Ο Λέκτορ απαντά με έμφαση. «Αυτό είναι τυχαίο». Και επισημαίνει ότι οι δολοφονίες του Μπιλ είναι απλώς ένα υποπροϊόν της αληθινής λαχτάρας του - να επιθυμεί.

Ο Άλεξ Τζόουνς ήταν τυχαίος, ένα τυχαίο θύμα στον πόλεμο του Deep State κατά της ελευθερίας του λόγου, η ποθητή επιθυμία του να φιμώσει κάθε συζήτηση που έρχεται σε αντίθεση με τα σημεία συζήτησης του Λευκού Οίκου και τη δογματική άποψη των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης. Η φαρσα- δίκη δεν αφορούσε ποτέ τον Άλεξ Τζόουνς, ούτε πραγματικά, και σίγουρα ούτε τον Σάντι Χουκ. Θα μπορούσε να ήσουν εσύ ή εγώ. Αλλά ο Τζόουνς, το διασημοτερο και πλουσιότερο παιδί της αίθουσας, έβαλε έναν στόχο.Η φήμη και η επιρροή του στην κοινότητα της ελευθερίας του λόγου έβαλαν το στόχαστρο του οπλου στην πλάτη του, κάτι που γνώριζε.

Κατά τη δίωξη του Jones, το Deep State έστειλε ένα μήνυμα σε άτομα που τολμούν να αμφισβητήσουν τις επίσημες αφηγήσεις: δεν θα σας ακυρώσουμε πλέον και θα σας καταργήσουμε.Θα σας μηνύσουμε και σας περιμενει χρεοκοπία και φτώχεια.

Η υπόθεση του Deep State εναντίον του Jones ήταν ανοιχτή και έκλεισε. Κρίθηκε ένοχος πριν πατήσει το πόδι του στην αίθουσα του δικαστηρίου. Δεν θα έφευγε από το δικαστήριο αλώβητος. Ακόμα κι αν η φρικτή νομική εκπροσώπηση του Τζόουνς είχε ως μαγικό τρόπο αποδείξεις, που θ αποδεικνυε ξεκάθαρα και κατηγορηματικά πέρα ​​από κάθε άλλο αποκλεισμό ότι οι ηθοποιοί της κρίσης χρησιμοποιήθηκαν στο Σάντι Χουκ, το δικαστήριο θα τον είχε βρει υπόχρεο για αποζημίωση.

Έχω δει άρθρα που πλήττουν την ομάδα υπεράσπισης του Τζόουνς και, ναι, οι δικηγόροι του ήταν από τους πιο ανίκανους δικηγόρους που μπορούσε κανείς να φανταστεί. Ποιος συνήγορος υπεράσπισης που αξίζει στέλνει «κατά λάθος» στην εισαγγελία προνομιακές πληροφορίες; Στο τέλος, όμως, ο Τζόουνς θα μπορούσε να είχε προσλάβει την «ομάδα των ονείρων» του OJ και να κριθεί ένοχος, όχι επειδή διέπραξε ένα έγκλημα αλλά λόγω του μηνύματος που αντηχεί τώρα στην κοινότητα της ελευθερίας του λόγου. Το Βαθύ Κράτος, οι φιλελεύθεροι τρελοί και οι «ξυπνημένες» μάζες δεν θα ανεχθούν καμία διχόνοια. Συμμορφωθείτε ή αλλιώς.....Μην αμφισβητείτε την εξουσία.

Για τον Τζόουνς, οι πιο άμεσες αρχές ήταν ένας συκοφάντης εισαγγελέας και ο πιο προκατειλημμένος δικαστής στην ιστορία του αμερικανικού νομικού συστήματος. Εργάστηκαν ως ομάδα, παίζοντας ο ένας με τον άλλο, ενώ ακυρώνονταν σχεδόν κάθε αντίρρηση που προέβαλαν οι δικηγόροι του Jones. Η εισαγγελία επετράπη να εισαγάγει αποδεικτικά στοιχεία σε δηλώσεις που έκανε ο Τζόουνς ενάντια στα lockdown Covid-19. Πώς ακριβώς σχετίζεται το Covid με το Sandy Hook; Οι δικηγόροι του Τζόουνς έκαναν αυτή την ερώτηση, αλλά αναγκαστηκαν να κλεισουν το θεμα από εναν δικαστή του Deep State.

Εν ολίγοις, ο Τζόουνς δυσφημιστηκε λανθασμένα επειδή άσκησε το συνταγματικά προστατευμένο δικαίωμά του στην ελευθερία του λόγου. Εξέφρασε απόψεις και σίγουρα δεν σκότωσε κανέναν στο Sandy Hook.

Ελπίζω ένα εφετείο να ακυρώσει την απόφαση εναντίον του, αλλά δεν βαζω και στοιχημα...




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....


















ΠΗΓΗ


Σχόλια

  1. Ο τύπος είναι ενα μεγάλο ερωτηματικό. Θα μπορούσε κανείς να τον διαβάζει αν δεν ήξερε οτι απο την εταιρεία του έκανε τεράστια περιουσία, διαφημίζει τα προιόντα που πουλάει απο την εκπομπή του, και οικονομολόγος στη δίκη του υποστήριξε οτι η περιουσία του αγγίζει τα 270 εκατ.δολάρια, άσχετα που κλαίγεται οτι δεν εχει να πληρώσει τους διαδίκους του 40εκατ. ποσό τεράστιο είναι η αλήθεια. Γιατί όμως ζήτησε τώρα συγγνώμη; Οταν έγραφε τα άρθρα του δεν έλεγχε τις πηγές του; Καμμιά έρευνα δεν έκανε; ´Η αύξσνε την θεαματικότητα της εκπομπής του εις βάρος της αλήθειας και των θρηνούντων γονέων που προπηλακίζονταν κιόλας απο άγνωστους στο δρόμο ως ψεύτες και απατεώνες. Δεν ξέρω αν ξεκίνησε με ερευνητικές προθέσεις, έχει πεί και πολλές αλήθειες, αλλα υποθέσεις τέτοιων τύπων δίνουν κακό όνομα στον αληθινό ερευνητή της αλήθειας που επιπόλαια και αβασάνιστα η μάζα αποκαλεί «συνομωσιολόγο». Συμπερασματικά, ο τύπος για εμένα καλά ξεκίνησε αλλα η τεράστια κρυφή περιουσία που δημιούργησε με έκανε να μην τον ακούω καθώς δεν ξέρω πλέον τις προθέσεις του. ´Η ποιούς εξυπηρετεί. (Το σύστημα δεν θέλει πολύ να σε εξουδετερώσει αν γίνεις ενοχλητικός).
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω ταιριαζει κι αυτο..

    https://www.el.gr/nea-taxh/o-alex-jones-toys-afise-pagoto-mesa-sto-dikas/


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περίεργο πράγμα να αναγορεύουνν τον τύπο και ως πρωτοπόρο του ελευθέρου λόγου. Λίγος σεβασμός στούς "φευγάτους" που ξεφορτώθηκε το Βαθύ κράτος, δεν βλάπτει.
    Και να ταν μόνο λίγοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις