Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!!!

 

 

Για οσους

δεν καταλαβαινουν οτι βρισκομαστε σε πολεμο...

Για τους πονηρηδηδες που θα θελησουν να το παιξουν ουδετεροι

να τους θυμισω οτι σε αυτο τον πολεμο δε θα υπαρχουν ουδετεροι...

Η κερδιζουμε η αφανιζομαστε....




SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Και επίσημα έχει κηρυχθεί (ο πόλεμος) από το 2001 μετά το ξακουστό 9/11.
    Δυστυχώς η ανθρωπότητα κατάπιε το χάπι ότι ο Δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος έληξε και μάλιστα με αισιόδοξες "προοπτικές" με τον σχηματισμό των παγκοσμίων "οργανισμών" που ιδρύθηκαν ακριβώς γι αυτά που ζούμε σήμερα.
    Η παμπάλαιη οργανωμένη παιδοβορία τους, που για την καλυψή της έχουν ξοδευτεί τρισεκατομμύρια και έχει κοστίσει ζωές αναριθμήτων ηρωικών φωνών είναι ίσως και ο κυριότερος άξονας των σημερινών εξελίξεων.
    Ο κόσμος δυστυχώς δεν μπορεί να αντέξει τη φρίκη, αλλά ούτε και να αντιληφθεί την έκταση και το βάθος αυτής της βαρβαρότητας της λεγομένης παιδοβορίας (κακοποιήσεις, σατανικές τελετουργίες, εμπορία οργάνων, αδρενοχρώματα μέχρι και εκεί που δεν πάει ο νούς ανθρώπου) που τις τελευταίες δεκαετίες αρχίζει και ξεσηκώνει θύελλες.
    Και είμαστε στην αρχή ακόμη.
    Το βιντεο που ακολουθεί μας δείχνει πόσο οργανωμένη είναι αυτή η μισανθρωπία.
    Η άνθρωπος γερουσιαστής Ναncy Schafer δύο δεκαετίες πρίν, χάνει την έδρα της επειδή άρχισε να ερευνά το θέμα με ότι αφορά την τύχη των χαμένων αλλά "προστατευμένων" παιδιών από την Ομοσπονδιακή μέχρι και τις Πολιτειακές κυβερνήσεις και αργότερα μαζί με τον συζυγό της βρέθηκαν νεκροί για τις αποκαλύψεις.
    Στο τέλος του βίντεο βλέπουμε κι άλλους που πλήρωσαν με την ζωή τους το τίμημα για τον αγώνα τους για την Αλήθεια κι αυτό είναι μόνο ένα μέρος της όλης ντροπής που οι "ουδέτεροι" με την απαθειά τους τρέφουν.
    Το βίντεο είναι του γνωστού αληθινού μαχητή Stew Peters.

    https://ugetube.com/watch/stew-peters-world-premiere-8-1-2022-039-these-little-ones-039-viewer-discretion_ZeqEMqOD3DsXyYn.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΑΥΣΤΡΑΛΟ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις