ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ η χώρα του Πούτιν! Σχεδόν 9 στους 10 Ρώσους είναι εκτός «LGBTQ προπαγάνδας»

 

Η πλειονότητα των Ρώσων (86%) δεν έχει

αντιμετωπίσει ποτέ την προπαγάνδα LGBT (που ευδοκιμεί ιδιαίτερα στις δυτικές χώρες), σύμφωνα με έρευνα του Πανρωσικού Κέντρου Ερευνών κοινής γνώμης (VTsIOM).


Προπαγάνδα LGBT, σύμφωνα με τους ερωτηθέντες, συναντήθηκε στα μέσα ενημέρωσης (3%), στο Διαδίκτυο, σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές (2%) και στα κοινωνικά δίκτυα (1%). Στα βιβλία – 0%.


Σχεδόν το ένα τρίτο των ερωτηθέντων συμφωνεί ότι είναι σίγουρα αδύνατο να αλλάξει κάποιος σεξουαλικός προσανατολισμός με οποιαδήποτε εξωτερική προσπάθεια. Ένα άλλο 25% λέει ότι είναι «μάλλον αδύνατο».

«Μάλλον δυνατό» – λέει το 24% των ερωτηθέντων. Μόνο το 6% πιστεύει ότι ο προσανατολισμός μπορεί σίγουρα να αλλάξει λόγω εξωτερικών παραγόντων.


Περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες (51%) είναι γενικά σίγουροι ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι ένα έμφυτο φαινόμενο.

Το 54% των ανδρών και το 48% των γυναικών είναι σίγουρο για αυτό. Αυτή η άποψη είναι πιο κοινή μεταξύ των ατόμων ηλικίας 45 έως 59 ετών – το πιστεύει το 55% των ερωτηθέντων.

Η εξολοκλήρου ρωσική τηλεφωνική έρευνα πραγματοποιήθηκε από την «VTsIOM -Sputnik» στις 6 Αυγούστου 2022 αντλώντας πληροφορίες από 1.600 Ρώσους ηλικίας 18 ετών και άνω.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 www.el.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις