Η Avril Haines θα "καλοπερασει" στις 10 Αυγουστου

 

Το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών

έχει ορίσει ημερομηνία, τις 10 Αυγούστου, για το στρατιωτικό δικαστήριο του Avril Haines, είπε μια πηγή της JAG .
Η διευθύντρια εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν συνελήφθη την Τρίτη και μεταφέρθηκε στον Κόλπο του Γκουαντάναμο αφού νοσηλεύτηκε για ένα επιφανειακό τραύμα από πυροβολισμό που έλαβε ενώ αντιστεκόταν στη σύλληψη.

Φτάνοντας στο GITMO, η Χέινς επικαλέστηκε το τεκμηριο της αθωοτητας «Δεν απαντώ σε ερωτήσεις», «Δεν έκανα τίποτα λάθος» και «Ακολουθούσα μόνο εντολές», ενώ αρνήθηκε να πει ποιανού τις εντολές ακολουθούσε πότε Οι ερευνητές της JAG ισχυρίστηκαν ότι είχε ενορχήστρωσει τη δολοφονία 15 αμάχων στη διαβόητη «λίστα εχθρών» του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα μεταξύ 2013-2017. Αντί να απαντήσει σε άμεσες ερωτήσεις, ο Haines επέπληξε τους ερευνητές της JAG για «παραβίαση συνταγματικών όρκων» και διεξαγωγή «παράνομου πολέμου» εναντίον της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Γνωρίζω ελάχιστα τον Ομπάμα και δεν συμμετείχα σε καμία δολοφονία. Τι έπεται? Αφήστε με να μαντέψω, βασανίστε με», είπε.

«Ξέρουμε τι πρέπει να ξέρουμε, κυρία Χέινς — γι' αυτό είστε εδώ. Ήλπιζα ότι θα είχες μια μεταμελεια και θα έλεγες την αλήθεια», απάντησε ένας ερευνητής της JAG.

«Η αλήθεια είναι απλώς μια δικαιολογία για την έλλειψη φαντασίας», είπε.

Σύμφωνα με την πηγή μας, η υπεκφυγή της Χέινς εκνευρισε τους ερευνητές. Μίλησε κυκλικά, απαντώντας σε ερωτήσεις με ερωτήσεις και ανόητες υπεκφυγες.

Οι ερευνητές, πρόσθεσε, ήλπιζαν να μάθουν από αυτήν την τρέχουσα τοποθεσία του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, για τον οποίο αξιωματούχοι της JAG λένε ότι έχει υπηκοότητα σε έξι χώρες χωρίς έκδοση και εισέρχεται στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο όταν είναι απαραίτητο, για να μετριάσει τον κίνδυνο σύλληψης.

«Δεν τη ρώτησαν απευθείας γιατί ήξεραν ότι θα έβγαζε αντιδραση», είπε η πηγή μας.
 

Η Haines έχει προγραμματιστεί να ερθει αντιμετωπη με τον αντιναύαρχο Darse E. Crandall την Τετάρτη στις 10:00 π.μ. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΚΆΝΤΕ ΓΛΟΜΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΗΣ,ΒΑΛΤΕ ΔΊΠΛΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΓΕΡΟΖΒΑΜΠΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ... ΣΌΙ ΠΑΕΙ...

    ΔΕΊΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙ ΠΌΤΕΡ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΆΡΧΟΝΤΑ ΤΟΝ ΔΑΚΤ.

    ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο DJT JFK
    ΤΑΙΝΊΑ ΒΛΈΠΟΥΜΕ

    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις