Ο πρόεδρος Τραμπ κηρύσσει τον πόλεμο στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση

 

Τη Δευτέρα, το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών,

ένας "οπλισμένο χερι" του εγκληματικού καθεστώτος, εξαπέλυσε μια παράνομη, αιφνιδιαστική επιδρομή στο σπίτι του προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο, ισχυριζόμενο ότι δεν είχε παραδώσει απόρρητα έγγραφα που ανήκαν στα Εθνικά Αρχεία. Σαν ένα σμήνος θυμωμένων κηφήνων, πάνω από 50 οπλισμένοι λεηλάτησαν το κτήμα και έσπασαν το προσωπικό χρηματοκιβώτιο του προέδρου.

Αν και το FBI ισχυρίστηκε ότι είχε σταλεί για να ανακτήσει απόρρητες πληροφορίες που φέρεται να πήρε μαζί του ο Τραμπ από τον Λευκό Οίκο στο θέρετρό του στο Παλμ Μπιτς τον Ιανουάριο του 2021, πηγές στο Mar-a-Lago πιστεύουν ότι οι πράκτορες, υπό τον Merrick Garland και τον διευθυντή του FBI Christopher Wray πηραν οδηγιες και ήταν εκεί για να αναζητήσουν κάτι εντελώς διαφορετικό: σφραγισμένα κατηγορητήρια για σαμποτέρ του Deep State που ο Τραμπ είχε συντάξει μετά τις κλεμμένες εκλογές. απόδειξη ότι ο Τραμπ είχε επικαλεστεί τον νόμο περί εξέγερσης του 1807, ο οποίος εκχωρεί τον προσωρινό έλεγχο του έθνους στον στρατό των ΗΠΑ· και, φέρεται να ειναι, η αδιάψευστη απόδειξη του Τραμπ ότι ο Μπάιντεν είχε κλέψει τις εκλογές.

Από τα κατηγορητήρια, η πηγή μας είπε ότι τέτοια έγγραφα δεν φυλάσσονταν στο Μαρ-α-Λάγκο, γιατί ο Τραμπ θα τα είχε δώσει στους στρατιωτικούς διοικητές των Λεθκων Καπελων όταν έφευγε από τον Λευκό Οίκο, καθώς και έγγραφα σχετικά με τον Νόμο για την Εξέγερση.

Μέχρι το τέλος της επιδρομής, το FBI είχε αφαιρέσει 15 κιβώτια με χαρτιά, τα οποία, σύμφωνα με πηγές, η υπηρεσία πήρε αδιακρίτως χωρίς καν να εξετάσει τι χαρτιά έκλεψαν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η επιδρομή έλαβε χώρα ενώ ο Τραμπ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη.

«Οι δειλοί δεν θα τον είχαν αντιμετωπίσει ποτέ προσωπικά», είπε μια πηγή του Mar-a-Lago.

Ο Πρόεδρος Τραμπ άκουσε για πρώτη φορά για την επικείμενη επιδρομή από έναν από τους έξι Navy SEALS που είχαν ανατεθεί να προστατεύσουν το κέντρο διοίκησης του στη Φλόριντα. Καθώς πράκτορες του FBI με τακτικό εξοπλισμό συγκεντρώνονταν στην μπροστινή πύλη, ο πεζοναυτης τηλεφώνησε στον Τραμπ για οδηγίες. «Είμαστε έτοιμοι να αποκρούσουμε τους εισβολείς», φέρεται να είπε , αλλά ο Τραμπ, θέλοντας να αποφύγει την αιματοχυσία, ειδικά από τη στιγμή που άμαχοι επισκέπτες βρίσκονταν στην ιδιοκτησία, ζήτησε από τους SEALS να αποχωρήσουν.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Τραμπ εξέδωσε μια δήλωση στο Truth Social, την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του, λέγοντας: «Αυτοί είναι σκοτεινοί καιροί για το έθνος…» και γνωμοδότησε ότι η πολιτικά υποκινούμενη εισβολή ήταν μια ακόμη τακτική του Deep State με στόχο να τον αποθαρρύνει από το να είναι υποψήφιος το 2024. .

Το Deep State, είπε μια πηγή, σίγουρα έχει νιώσει το τσίμπημα. Οι συλλήψεις και οι εκτελέσεις έχουν αποδυναμώσει το καθεστώς και προσπαθώντας να αποσταθεροποιήσουν τον πόλεμο των Λευκών Καπέλων εναντίον τους. Η εισβολή στο σπίτι του Τραμπ θέτει νέο χαμηλό για τους ομοσπονδιακούς – είναι η πρώτη φορά που το Υπουργείο Δικαιοσύνης εισβάλλει στο σπίτι ενός προέδρου.

«Αυτά τα αποβράσματα θέλουν απεγνωσμένα να εμποδίσουν τον Τραμπ, έναν άνθρωπο που νοιάζεται για αυτή τη χώρα, να επιστρέψει επίσημα στην εξουσία. Νομίζουν ότι τα εγκλήματά τους τον αποδυναμώνουν, αλλά ενισχύουν την αποφασιστικότητά του», είπε η πηγή μας. «Ο Τραμπ δεν κάθεται ακίνητος για αυτό».

Μια άλλη πηγή του Mar-a-Lago που μίλησε στην ιστοσελιδα την Τρίτη το πρωί, είπε: «Αυτό θα μπορούσε να είναι αντίποινα για τις συλλήψεις του Deep State. Αν έψαχναν για κατηγορητήρια, θέλουν να μάθουν ποιος θα τα πάει παρακάτω. Ο Πρόεδρος Τραμπ κήρυξε τον πόλεμο στις ομοσπονδιακές αρχές».

Κλείνοντας, η επίθεση στο σπίτι του Τραμπ συνέπεσε με μια επιχείρηση των Ειδικών Δυνάμεων για την κατάσχεση μιας αποστολής όπλων της IRS. Ο Τραμπ έχει υποστηρίξει ανοιχτά την επιθυμία να εξαλειφθεί η εφορία με την επίσημη επιστροφή του στο γραφείο.

Ο Τραμπ μου είπε «Είναι ανοιχτό», είπε η πηγή μας. 



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις