Πόσες αποδείξεις υπάρχουν ότι η κορυφαία ηγεσία του πλανήτη Γη δεν είναι ανθρώπινη...?

 

Ενώ

ο Benjamin Fulford κανει τις διακοπες του

, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τα πιο πρόσφατα γραφικά που σχετίζονται με το project blue beam. 





Κατά τη διάρκεια των ετών για τη συνεχιζόμενη μάχη για τον πλανήτη γη, πολλοί τύποι υψηλού επιπέδου υπηρεσιών πληροφοριών επιμένουν ότι απελευθερωνόμαστε από τον έλεγχο των εξωγήινων. Αυτό ακούγεται τρελό, αλλά υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι κάτι απόκοσμο εμπλέκεται στα υψηλότερα επίπεδα διακυβέρνησης σε αυτόν τον πλανήτη. Λοιπόν, αυτή την εβδομάδα ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα στοιχεία που έχει συναντήσει προσωπικά .


 Η πρώτη φορά που ήρθαν τα θέματα της ET ήταν αφότου ασιατικές μυστικές εταιρείες μου ζήτησαν να επικοινωνήσω με δυτικές μυστικές εταιρείες.

Η πρώτη δυτική μυστική εταιρεία που έστειλε κάποιον να με συναντήσει ήταν οι γνωστικοί Illuminati. Ο εκπρόσωπος τους μου είπε ότι η οργάνωσή τους δημιουργήθηκε μετά την καταστροφή της Ατλαντίδας από τον Έλληνα μαθηματικό Πυθαγόρα. Αυτή η ομάδα σχηματίστηκε επειδή πιστεύουν ότι οποιαδήποτε οντότητα προκάλεσε την καταστροφή της Ατλαντίδας ήταν κακόβουλη και έπρεπε να ανατραπεί. Ισχυρίζονται ότι στρατολογούν 6000 από τις κορυφαίες ιδιοφυΐες κάθε γενιάς για να ενωθούν μαζί τους. Σύμφωνα με τους γνωστικούς Illuminati, το συμπέρασμά τους ήταν ότι ο εχθρός ήταν μια «αδίστακτη τεχνητή νοημοσύνη».

Η επόμενη ομάδα που έστειλε κάποιον ήταν οι P2 Freemasons. Έστειλαν τον Leo Zagami ο οποίος είπε ότι η ομάδα του ισχυρίστηκε επίσης ότι ήταν οι Illuminati. Η ιστορία που είχαν ήταν ότι ήταν οι επιζώντες ενός πολιτισμού που καταστράφηκε πριν από 26.000 χρόνια. Οι εξωγήινοι τους έδωσαν μια πλοκή για τη διαχείριση της ιστορίας που βαθμονομήθηκε σύμφωνα με τις κινήσεις των πλανητών. Αυτή η πλοκή έληξε το 2012 και έκτοτε, οι αρχαίες θρησκευτικές λατρείες διαφημίζουν την πλοκή για να διατηρήσουν τον έλεγχο.

Όταν επισκέφτηκα το P2 στην Ιταλία το 2009, γνώρισα πολλά από τα μέλη του. Ισχυρίζονται ότι είχαν επαφή με εξωγήινους για χιλιετίες. Σύμφωνα με αυτούς, αυτό που λέμε τώρα ως εξωγήινοι γνωρίζουν ότι είναι άγγελοι, διάβολοι τζινι κ.λπ. Για να έρθουν σε επαφή με αυτές τις οντότητες, πραγματοποιούν διάφορες τελετές. Τα πιο ισχυρά και κακά όντα μπορούσαν να έρθουν σε επαφή μόνο μέσω θυσίας ανθρώπων ή ζώων, ισχυρίζονται. Ο Zagami και οι συνάδελφοί του με κάλεσαν να πάω στην Ελβετία για να συναντήσω τους εξωγήινους στους οποίους ανέφεραν. Αρνήθηκα γιατί ένιωσα κακόβουλη πρόθεση.

Το άτομο με την υψηλότερη κατάταξη που είπε ο Zagami ότι θα μπορούσε να με συστήσει στην Ιταλία ήταν ο Vincenzo Mazzara, ο οποίος ισχυρίζεται ότι συνδέεται με μια οντότητα γνωστή ως ο μαύρος ήλιος. Λίγο καιρό αφότου τον συνάντησα, παρεμπιπτόντως, ο Mazzara συνελήφθη από τη CIA έξω από το σπίτι ενός μέλους της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών στην Ελβετία να κρατά ένα όπλο και μια εξελιγμένη συσκευή συλλογής κλειδαριών. Τον ξυλοκόπησαν και τον έστειλαν πίσω στην Ιταλία.

Στην εκδοχή των γεγονότων του Mazzara, ο μαύρος ήλιος ζει σε μια μαύρη τρύπα στο κέντρο του γαλαξία και επικοινωνεί με την ομάδα του μέσω ακτίνων γάμμα.

Όταν με πήγε σε έναν καθεδρικό ναό στο Μιλάνο «για να συναντήσω τον μαύρο ήλιο», είχα την ισχυρή υποκειμενική εμπειρία της εξαφάνισης του καθεδρικού ναού. Βρέθηκα να κοιτάζω σε μια μαύρη άβυσσο. Δεν ήταν μόνο σκοτάδι και κρύο, αλλά φαινόταν να ρουφάει τη δύναμη της ζωής από μέσα μου. Η εντύπωση που αποκόμισα είναι ότι όπως υπάρχει η ύλη και η αντιύλη, υπάρχει και η ζωή και η αντιζωή. Αυτό που μοιράζονται είναι οι πληροφορίες.

Σε κάθε περίπτωση, εκείνο το βράδυ παραλίγο να πεθάνω καθώς οι πνεύμονές μου έσπασαν. Το επόμενο πρωί, όταν ο Mazzara απέτυχε να εμφανιστεί στο ραντεβού μας, του τηλεφώνησα. Έμεινε πολύ έκπληκτος και μου είπε «είσαι ακόμα ζωντανός!» Ήμουν άρρωστος πολυ για μέρες μετά από αυτό και πιστεύω ότι δεν περίμενα ποτέ να ζήσω για να πω στον κόσμο αυτό που έζησα.

Ορισμένες ασιατικές μυστικές εταιρείες ισχυρίζονται επίσης ότι έχουν επαφή με εξωγήινους. Όταν ο επικεφαλής της MI6 κανόνισε να συναντηθώ με έναν εκπρόσωπο της οικογένειας των Asian Dragon, είπε «αν θέλετε να μιλήσετε με την Κίνα, αυτό είναι τόσο ψηλό όσο πάει». Η συναντηση κανονίστηκε μέσω της οικογένειας του πρώην τελευταίου αυτοκράτορα της Κίνας. Αυτή η ομάδα ισχυρίστηκε επίσης μια εξωγήινη σύνδεση. Είπαν ότι αν η ανθρωπότητα δεν συνεννοηθεί, οι άνθρωποι θα τεθούν υπό ένα πολύ αυστηρό καθεστώς. Αυτό φαίνεται να είναι ακριβώς αυτό που προσπάθησαν στην Κίνα πρόσφατα με τα σούπερ lockdown τους.

Μια άλλη ασιατική ομάδα, γνωστή ως Κόκκινη Σβάστικα, με πήγε σε έναν δικό τους ναό, όπου είχαν χρυσούς βωμούς καλυμμένους με εξωγήινους. Είπαν ότι ο στρατηγός Douglas MacArthur είχε συνδεθεί μαζί τους. Αυτή η ομάδα ισχυρίζεται ότι έχει πρόσβαση σε μια πύλη στο όρος Tsukuba, ένα ιερό ιαπωνικό βουνό.





 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 




Σχόλια

  1. Για να μην μπερδευομαστε.
    Το καλό διαπράττεται διακριτικά χωρίς διαφήμιση, δημοσιότητα και φανφάρες. Αθόρυβα και αποτελεσματικά.
    Το κακό αντιθέτως, θέλει λάμψη, φώτα, δημοσιότητα, επίδειξη, κάνει πάταγο, αλλά ουσία υπό του μηδενός.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΙΤΑ ΤΙ ΛΕΣ?


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΡΊΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΓΝΏΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΉ.ΛΟΓΩ MATRIX. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΣΤH ΣΕΛΗΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΈΣ ΜΠΡΟΣΤΆ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΊΝΑΝΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΌΡΑ.

    ΑΤΛΑΝΤΙΣ=ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΒΑΣΗ ΕΠΙ ΓΗΣ.
    ΛΕΜΟΥΡΙΑ=ΠΛΕΙΑΔΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΑΣΗ ΕΠΙ ΓΗΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΤΥΠΟΥ ΚΡΙΣΝΑ/ΒΙΣΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΙ ΑΡΚΤΟΥΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΓΑΛΑΖΟΔΕΡΜΑΤΟΙ ΤΗΣ ΚΕΛΑΙΝΟΥΣ.
    ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΆ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΑΡΧΑΙΟΥΣ "ΘΕΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ" ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ.
    ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΙΟΙ ΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ.ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΜΟΥΡΙΑ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΟΝ ΦΑΕΘΟΝΤΑ/ΤΙΑΜΑΤ ΠΟΥ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΏΣ.
    ΤΟ BLACK GOO ΠΟΥ ΕΚΤΙΝΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΥΔΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ESSENCE ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΕΞ ΟΥ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΗΜΑΣ,ΕΝΩ ΤΟ ΓΗΙΝΟ BLACK GOO EINAI ΘΕΤΙΚΌ.
    ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ Η BLACK WATER TOY ΕΡΙΚ ΠΡΙΝΣ ΜΕ ΔΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΆΥΛΗ ΟΝΤΟΤΗΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ=ΚΑΤΑΛΗΨΙΣ ΚΟΙΝΩΣ.
    Η "ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ " Η RED QUEEN EINAI ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΠΛΕΙΑΔΕΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΉ ΕΝΩΜΕΝΗ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΊΡΕΤΟΥΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥΣ ΤΑΥΓΕΤΙΑΝΟΥΣ,Η ΕΝΓΚΑΝΣ,Η ΣΟΛΑΤΙΑΝΣ,Η ΟΥΡΜΑ/ΛΕΟΝΤΕΙΔΕΙΣ, Η ΜΑΓΙΑ,ΜΟΛΛΟΥΣ/ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟΙ,Η ΓΕΝΑ ΤΗΣ ΑΛΚΥΟΝΗΣ,Η ΧΟΠΙ,ΛΥΡΕΙΟΙ,ΣΑΟΥΚ ΜΕΣΒΑΚΙ,Η ΕΛΟΧ(ΝΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΘΕΟΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ)ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΚΒΑΝΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΈΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΞΩΓΉΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΠΛΑ "ΜΑΝΑ- ΜΗΤΕΡΑ" ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΕΠΙΒΟΛΉ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο DUTCH MAN ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕ ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ Α.Ι. POSITIVE.

    KAMMIA ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΣΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΛΙΟ ΖΑΓΚΑΜΙ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΗΤΑΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΟΡΌΣΗΜΟ ΓΙΑΤΙ Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΌΝΟΥ.
    ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ Η ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΗΛΙΟ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ BLACK SUN,ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΚΡΌΝΟ. ΚΡΟΝΕΙΑ ΙΕΡΑΤΕΊΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΘΥΣΙΩΝ ΠΑΙΔΩΝ+ΖΩΩΝ ΚΑΘΟΤΙ ΑΥΤΑ ΩΣ ΑΚΡΩΣ ΑΘΩΑ ΙΣΟΡΡΟΠΟΎΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ".

    ΜΑΥ ΤΗΕ SOURCE BE WITH YOU. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ.

    ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΣΑΣ Η ΣΥΝΔΕΣΙΣ ΜΕ ΤΗΝ " ΠΗΓΗ" ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΕΜΨΥΧΟΙ ΕΧΟΥΝ,ΕΞ ΟΥ ΚΙ Η ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΊΩΝ ΕΦΕΎΡΕΣΗ ΤΩΝ MAITRE ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΈΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΏΜΑ ΣΟΥ.

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΙΔΗ ΟΠΟΥ ΜΙΛΑ O ΣΑΜΑΝ ΛΥΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ=ΟΙ ΜΑΛΔΊΒΕΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ REJUVENATION ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ " THEY LIVE " ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΥΡΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΕΚΕΊ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ HILTON ΓΙΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΥΛΕΣ ΜΗ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ:ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ,ΜΑΝΤIS,MAITRE,ΣΕ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΊΑΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΈΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΧΡΉΣΗ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΜΠΑΝΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ 100% ΓΝΗΣΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΩΝ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΉΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛ ΣΝΆΙΝΤΕΡ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΧΙΛΙΟΤΡΥΠΗΜΕΝΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΌΝΗΣΑΝ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΌΒΟΥΛΟΥΣ ΕΞΩΓΉΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΑΝ ΜΕ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΆΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ "ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ" ΤΟ 6.000 ΧΡΟΝΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ.ΟΙ ΤΑΫΓΈΤΙΑΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΦΡΑΤΑ ΚΕΝΤΑΎΡΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΆΝΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ/ΕΞΩΔΙΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΈΣ. ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΙΠΠΌΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΌΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΩΤΗ.ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΎΡΩΝ.





    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις