ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ.....ΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ....!!!

 

Οι αξιωματικοί που κλήθηκαν να

κρίνουν την υπόθεση του στρατού εναντίον του Τζορτζ Μπους κάθονταν σιωπηλοί καθώς ο κατηγορούμενος, δεμένος στους καρπούς και πλαισιωμένος από τις δύο πλευρές από έναν ένστολο στρατιωτικο, μπήκε στο νότιο δικαστήριο του GITMO και κάθισε δίπλα στον δικηγόρο του, David D. Aufhauser , στο εδρανο της υπερασπισης. Δίπλα τους βρισκόταν ένα πλήθος από κατώτερους δικηγόρους ντυμένους με σκούρα κοστούμια και γραβάτες, μια ομαδα νομικών που προσλήφθηκαν φαινομενικά για να εκφοβίσουν τον εισαγγελέα του στρατού, τον αντιναύαρχο Darse E. Crandall.

Πριν από την έναρξη μιας εναρκτήριας δήλωσης διάρκειας σχεδόν 3 ωρών, ο Αντιναύαρχος Crandall διαβεβαίωσε όλους τους παρευρισκόμενους ότι η JAG και η OMC είχαν ελέγξει πλήρως την επιτροπή για αμεροληψία για μια δίκαιη δίκη. Είπε, ωστόσο, ότι από τους 250 αξιωματικούς που είχαν πάρει συνέντευξη για να δουν αν πληρουν τα κριτηρια μόνο οι 3 δεν έδειξαν προκατάληψη ή εχθρότητα προς τον πρώην πρόεδρο....!!!

«Έπρεπε να κάνουμε εκτενείς συνεντεύξεις γιατί ήταν σχεδόν αδύνατο να βρούμε αξιωματικούς των οποίων η ζωή δεν είχε επηρεαστεί με κάποιο τρόπο από τα εγκλήματα του κατηγορούμενου», είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ, προκαλώντας ένσταση απο την υπερασπιση.

Ο Aufhauser υποστήριξε ότι το σχόλιο του αντιναύαρχου Crandall ήταν αρκετά εμπρηστικό ώστε να αμαυρώσει το πάνελ των δικαστων και απαίτησε δικαιοσυνη.

«Η παρατήρησή μου δεν ήταν κακία, αλλά πραγματικότητα, κύριε Aufhauser. Αυτή η υπόθεση θα διωχθεί χωρίς πάθος ή προκατάληψη και δεν θα υπάρξει κακομεταχείριση», απάντησε ο υποναύαρχος Crandall.

Είπε ότι τα στοιχεία της JAG θα αποδεικνύουν ότι ο Τζορτζ Μπους, ενώ υπηρετούσε ως ο 43ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, εν γνώσει του διέπραξε πολλαπλές πράξεις προδοσίας στο έθνος και τον λαό του και ότι αυτές οι παραβάσεις, που περιελάμβαναν εγκλήματα πολέμου και συνωμοσία με εχθρικές ξένες κυβερνήσεις, συνέβαλαν στο θάνατο 8.793 στρατιωτών στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

«Τα στοιχεία θα δείξουν ότι ο Μπους επωφελήθηκε μαζικά από τους παράνομους πολέμους του», είπε ο υποναύαρχος Κράνταλ, «και αυτός είναι εν μέρει ο λόγος που αναζητούμε 1 φόνο για κάθε ζωή που χάθηκε κατά τη διάρκεια αυτών των πολέμων. Η συνένωση των θανάτων σε μικρότερο αριθμό κατηγοριών θα περιθωριοποιούσε τις χαμένες ζωές, τις οικογένειες που καταστράφηκαν».

Ενώ μιλούσε, ο Τζορτζ Μπους κάθοταν σιωπηλός δίπλα στον δικηγόρο του με ένα απόμακρο χαμόγελο στο ζαρωμένο πρόσωπό του. Κάθε τόσο έγνεφε καταφατικά ή κουνούσε το κεφάλι του, αλλά, προφανώς με τη συμβουλή του δικηγόρου του, κατά τα άλλα καθόταν ακίνητος και ήρεμος.

Δεν ήταν τόσο ήρεμος ο Aufhauser, με τη θορυβώδη φωνή του να αντηχούσε σε όλη την αίθουσα, καθώς ο υποναύαρχος Crandall είπε ότι θα αποδείξει πέρα ​​από κάθε αμφιβολία ότι ο Μπους είχε πει ψέματα για τον αριθμό των ανθρώπων που χάθηκαν στους Βόρειους και Νότους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου. Η JAG, είπε στο πάνελ, είχε αποδεικτικά στοιχεία που έρχονται σε αντίθεση με την επίσημη αφήγηση.

«Έχουμε τα επισημα στοιχεια που λενε  ότι 2.997 πέθαναν όταν έπεσαν οι πύργοι. Αυτό ήταν ένα ψέμα για να μετριάσει το χτύπημα, ας πούμε. Ο πραγματικός αριθμός είναι μεταξύ 6.950-7.000, και όταν αρχίσουμε να συζητάμε τ αποδεικτικά στοιχεία και να παρουσιάζουμε μάρτυρες την Παρασκευή, θα δείτε πώς φτάσαμε σε αυτόν τον αριθμό. Θα ακούσετε μια ηχογράφηση του Μπους, με τη δική του φωνή και λόγια, να συζητά με το ανώτατο επιτελείο του λόγους για τη αποκρυψη της αλήθειας», είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ.

"Τι είναι αυτό?" είπε ο Aufhauser. «Ακόμη και η έκθεση της Επιτροπής για την 11η Σεπτεμβρίου απάλλαξε τον πελάτη μου από κάθε ευθύνη για την 11η Σεπτεμβρίου. Τραγικες απώλειες ζωής, ναι, αλλά δεν φταίει ο πελάτης μου».

«Ο πελάτης σας ανέθεσε την αναφορά σε δικους του ανθρωπους. Η αναφορα ριχνει την ευθυνη σε όλους εκτός από αυτόν και τον Τσένι. Τα αποδεικτικά στοιχεία μας θα αποδείξουν ότι η έκθεση είναι γεμάτη ανακρίβειες και λάθη για να απομακρυνθεί η ευθύνη από τον κατηγορούμενο», είπε ο υποναύαρχος Crandall. «Η δίωξη θα αποδείξει επίσης ότι κανένα αεροπλάνο δεν χτύπησε το Πεντάγωνο και ότι η πτήση 93 της United Airlines καταρρίφθηκε, κατόπιν εντολής του Μπους και του Τσένι. Τα πραγματα δεν σταματούν εκεί».

Οι απτές απώλειες πέρα ​​από το θάνατο ήταν προφανείς και τεράστιες, είπε.

"Θα πουμε περισσοτερα  το πρωί της Παρασκευής."



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 Θ αναφερω επισης οτι η συγκεκριμενη ιστοσελιδα ηταν "πεσμενη" για ενα διημερο καθως δεχοταν απανωτες επιθεσεις D-DOS με προφανη σκοπο κι απο γνωστη κατευθυνση.Οποτε τα στοιχεια του αρθρου μιλουν για την Τεταρτη 8 Δεκεμβριου.Αναμενουμε τις νεωτερες πληροφοριες για να γελασουμε περισσοτερο...














ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 









Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΜΥΓΔΑΛΟ..ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΘ ΟΥΡΕ.ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ο κόσμος φυσιολογικά την ζωή του χωρίς μασοτεστ ενεσοουλες άσε θα σας πάρουν απτο χερι να σας λευτεροοσουν; Απλά λέω..ΕΣΥ;ΤΙ;ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΜΠΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένα αεροπλάνο δεν έπεσε στους δίδυμους πύργους.
    Οι δίδυμοι πύργοι έπεσαν από εκρηκτικά που είχαν τοποθετηθεί.
    Τα αεροπλάνα που έδειξε η TV να πέφτουν στους πύργους ήταν μοντάζ του Χόλλυγουντ.
    Μάλιστα έδειξαν και ένα αεροπλάνο να διαπερνά τον ένα πύργο !!!
    Είναι αδύνατον ένα αλουμινένιο αεροπλάνο να διαπεράσει ένα χαλύβδινο κτίριο.
    Αν είχε πέσει ένα αεροπλάνο στον πύργο, θα είχε συνθλιβεί, θα είχε γίνει κομματάκια, αμέσως μετά τη πρόσκρουση. Νόμος δράσης-αντίδρασης της Φυσικής (3ος νόμος του Νεύτωνα).
    Είναι κάτι ανάλογο με το να υποστηρίξει κάποιος, ότι αν πετάξουμε με ορμή ένα ωμό αυγό σε έναν τοίχο, τότε αυτό θα προκαλέσει μια τρύπα στον τοίχο...

    Η πτώση των δίδυμων πύργαν ήταν ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ και κανείς δεν ανακίνησε ποτέ την υπόθεση. Στηρίχτηκαν και πάλι στην αφέλεια και άγνοια των πολιτών, τους οποίους έντεχνα "αιχμαλώτισε" η TV και τα παπαγαλάκια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διόρθωση : Αντί "τρύπα στον τοίχο", πιο σωστά "βαθούλωμα στον τοίχο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις