ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ BENJAMIN FULFORD 06/12/21

 

Η παγκόσμια επίθεση για

την οριστική απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τη σατανική Χαζαρική μαφία εντείνεται σε όλα τα μέτωπα, συμφωνούν πολλές πηγές. Η μεγαλύτερη επόμενη κίνηση είναι να επιστρέψει η Ουκρανία στους κόλπους της μητέρας Ρωσίας, σύμφωνα με ανώτερες πηγές της αμερικανικής στρατιωτικής διαστημικής διοίκησης. Αυτό θα στερήσει από τη Χαζαρική μαφία τον έλεγχο της προγονικής τους πατρίδας της Khazaria (Ουκρανία).

Η πτώση της Ουκρανίας θα κόψει τα ναρκωτικά και άλλες δραστηριότητες νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες που υποστηρίζουν την ψεύτικη διοίκηση του «f@ck» Τζο Μπάιντεν, λένε οι πηγές. Θυμηθείτε όταν ένας Αγγλοσάξονας λέει «θα σε γ@μησω», σημαίνει ότι είναι έτοιμος να πολεμήσει μέχρι θανάτου. Πολλοί Αμερικανοί, ειδικά στον στρατό και τις υπηρεσίες, κάνουν ακριβώς αυτό. Και μην κάνετε λάθος, αυτός είναι ένας αγώνας μέχρι θανάτου, όπως αντιλαμβάνεται πλέον κάθε συνειδητοποιημένος άνθρωπος.

Έχουμε να κάνουμε με μια σατανική μαφια που προσπαθεί ενεργά να σκοτώσει εσάς και την οικογένειά σας. Για παράδειγμα, η Ursula Van Der Leyen, η μη εκλεγμένη επικεφαλής της Επιτροπής της ΕΕ, είπε στον Τύπο ότι είναι υπέρ της κατάργησης του μακροχρόνιου Κώδικα της Νυρεμβέργης και του εξαναγκασμού των ανθρώπων να εμβολιαστούν. Με άλλα λόγια, παραδέχεται ότι είναι εγκληματίας πολέμου που θέλει να κάνει ιατρική περίθαλψη βασισμένη στα ψέματα και ενάντια στη θέληση των ανθρώπων.

https://thepostmillennial.com/eu-chief-nuremberg-code

Ένας άλλος εγκληματίας πολέμου που πρέπει να συλληφθεί είναι ο Τζάστιν Κάστρο,  που προσπαθεί να μετατρέψει τον Καναδά σε σατανικό ολοκληρωτικό κράτος. Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν που προσπαθεί να κανει υποχρεωτικα τα εμβόλια στα παιδιά για να καταπολεμήσουν μια ασθένεια που η κυβέρνησή του παραδέχεται δημόσια ότι δεν μπορεί καν να αποδείξει ότι υπάρχει

 


 Ο λόγος που αυτοί οι άνθρωποι εξακολουθούν να βρίσκονται στην εξουσία είναι επειδή υποστηριζονται απο μια ισχυρή ομάδα εκατομμυρίων μελών που ελέγχουν τα πολύ ανώτατα επίπεδα διακυβέρνησης στις περισσότερες δυτικές χώρες.

Για παράδειγμα, η ιστορία τρόμου που εκτυλίσσεται τώρα στην Αυστραλία έχει τις ρίζες της στη δολοφονία του πρωθυπουργού της Αυστραλίας Χάρολντ Χολτ το 1967 κατόπιν εντολής του Ντέιβιντ Ροκφέλερ μπαμπά Χένρι Κίσινγκερ, σύμφωνα με πηγές της αυστραλιανής μυστικής υπηρεσίας. Η MI6 επιβεβαιώνει ότι η Αυστραλία απομακρύνθηκε κρυφά από τη Βρετανική Κοινοπολιτεία το 1973. Γι' αυτό το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας μπόρεσε να απολύσει τον πρωθυπουργό Κέβιν Ραντ το 2010, αφού προσπάθησε να σταματήσει μια πυρηνική τρομοκρατική επίθεση στην Ιαπωνία, λένε οι πηγές. Αυτή η επίθεση έγινε στη συνέχεια στις 11 Μαρτίου 2011 και είναι γνωστή σε εμάς ως «καταστροφή» της Φουκουσίμα.

Η παρακάτω εικόνα δείχνει πώς ο μέσος Αυστραλός ξεσηκώνεται ενάντια στη Σατανική άρχουσα τάξη του.

 

 

 Η πολιτεία της Βικτόρια για πρωτη φορα στην ιστορια της ειδε μια διαδήλωση ρεκόρ 450.000 ανθρώπων ενάντια στα φασιστικά μέτρα «πανδημίας», ενώ ο Τύπος απάντησε με ορμή. Ωστόσο, ο κρατικός δικτάτορας Νταν Άντριους έχασε τον ΕΒΔΟΜΟ βουλευτή του σε ισάριθμες ημέρες, αφήνοντας την κυβέρνησή του σε γκρεμό.

 https://www.dailymail.co.uk/news/article-10270753/Victorias-Dictator-Dan-loses-SEVENTH-MP-days-Andrews-Government-left-tatters.html

 Πηγές της MI6 υπόσχονται ότι η Αυστραλία θα απελευθερωθεί σύντομα.

Υπάρχει επίσης μια κίνηση για την απελευθέρωση του ΗΒ(Ηνωμενο Βασιλειο). Σε αυτό το μέτωπο, ένα αίτημα που στάλθηκε στις 16 Ιουνίου 2021 «θέτοντας τα πιο βασικά και θεμελιώδη ερωτήματα σχετικά με την επιστήμη για την οποία οι κυβερνήσεις σας εκδίδουν διατάγματα για τον περιορισμό των δικαιωμάτων του βρετανικού λαού», έλαβε την απάντηση την περασμένη εβδομάδα ότι «Αυτές οι πληροφορίες δεν υπαγονται στη Βουλή των Κοινοτήτων».

 https://namastepublishing.co.uk/breaking-foi-requesting-proof-of-the-covid-virus-buried-by-house-of-commons/

 Πηγές της MI6 αναφέρουν ότι αυτή η απάντηση επιτράπηκε τελικά επειδή ο στρατός του Ηνωμένου Βασιλείου γνωρίζει ότι η πολιτική κυβέρνηση έχει γεμισει από γκάνγκστερς και λαμβάνει διορθωτικά μέτρα.

Η πραγματική μάχη όμως θα είναι ο αγώνας για την καταστροφή των αρχηγείων της Χαζαρικής μαφίας στην Ελβετία και τη Γερμανία, λένε πηγές της CIA. Πηγές της αμερικανικής διαστημικής διοίκησης (στο παρελθόν αναφερόταν εδώ ως Πεντάγωνο) λένε ότι μια μεγάλη μάχη μαίνεται τώρα γύρω από προαναφερομενες περιοχες.

 

 

. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις