Στις 25/12 θα γίνει κάτι που θα σοκάρει τον κόσμο, λέει άντρας από το μέλλον.

Χρονοταξιδιώτης προβλέπει πως τα Χριστούγεννα θα γίνει κάτι που θα αλλάξει τον κόσμο για πάντα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 05.12.2021 

Ένας χρονοταξιδιώτης που όπως

ισχυρίζεται μας ήρθε από το έτος 2485 προειδοποιεί ότι κάτι πολύ τρομακτικό πρόκειται να συμβεί ανήμερα τα Χριστούγεννα φέτος. Κάτι που πρόκειται να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων για πάντα.

Ο TikToker που ισχυρίζεται ότι ταξιδεύει στον χρόνο και έχει έρθει στην εποχή μας από το έτος 2485 προειδοποιεί ότι ανήμερα τα Χριστούγεννα, 25 Δεκέμβρη 2021, πρόκειται να συμβεί κάτι που θα ταρακουνήσει τον κόσμο και θα αλλάξει για πάντα τις ζωές των ανθρώπων.
«Στις 20 Δεκέμβρη, 8 άνθρωποι θα αποκτήσουν σούπερ δυνάμεις από τα ενεργειακά κύματα του Ήλιου» λέει ο χρονοταξιδιώτης για το πρώτο σημαντικό γεγονός του Δεκέμβρη του 2021.
«Και στις 25 Δεκέμβρη (Μέρα των Χριστουγέννων) κάτι πολύ μεγάλο θα συμβεί αυτή τη μέρα, που θα σοκάρει τον κόσμο και θα αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι ζουν για πάντα» συνέχισε ο άνθρωπος από το μέλλον.
«Το ταρακουνήσει ολόκληρο τον κόσμο. Η μεγάλη μέρα θα μείνει στη μνήμη για αιώνες. Αυτό θα αποδείξει 100% ότι είμαι ένας αληθινός ταξιδιώτης στον χρόνο, μην ξεχάσετε την ημερομηνία» συνεχίσει ο άντρας από το έτος 2485.
Αμέσως η ανάρτηση του χρονοταξιδιώτη έγινε viral, με τους χρήστες να σπεύδουν να την κατακλύσουν με άπειρα σχόλια.
«Ασφαλώς, στις 25 Δεκέμβρη είναι τα γενέθλια του Σωτήρα μας!» σχολίασε κάποιος χρήστης για τη μέρα των Χριστουγέννων.
«Ο Χριστός θα γεννηθεί για την 2021η φορά» αστειεύτηκε ένας άλλος σχολιαστής για την «προφητεία» του χρονοταξιδιώτη για τη μέρα των Χριστουγέννων.
«Αυτό είναι αλήθεια. Τα Χριστούγεννα πάντα τα θυμόμαστε κάθε χρόνο στις οικογένειες» ανέφερε ένας άλλος.
Βέβαια, άλλοι χρήστες δεν φάνηκαν να πείθονται και τόσο πολύ με τις προβλέψεις και έμοιασαν ενοχλημένοι.
«Και πότε οι προβλέψεις σου βγήκαν αληθινές; Καλύτερα να βλέπω τους Simpsons, αυτοί είναι πολύ πιο ακριβείς» σχολίασε ένας άλλος.
«Λοιπόν, εάν μας πεις τι θα γίνει, τότε θα ξέρουμε εάν είναι αλήθεια» έγραψε ένας άλλος.
Δείτε τα βίντεο:

 

@thatonetimetraveler

Remember the date 12/25/2021 (Christmas Day)❄️#fyp #foryou #foryoupage #timetraveler #timetravel

♬ Time Travel - Lovett

@thatonetimetraveler

Remember the date 12/25/2021 (Christmas Day)❄️#fyp #foryou #foryoupage #timetraveler #timetravel

♬ Time Travel - Lovett
@thatonetimetraveler

Two big dates to remember in the next month. #fyp #foryou #foryoupage #timetravel #timetraveler

♬ Time Travel - Lovett

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Συνωμοσιολόγε, πιστεύεις αληθινά σε χρονοταξιδιώτες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεωρω οτι σε 450 χρονια απο τοτε που αναφερει αυτος το ταξιδι στο παρελθον θα ειναι πολυ ευκολο ασχετα αν ο συγκρκριμενος ειναι ψευτης η οχι.Το ταξιδι στο μελλον το θεωρω απιθανο απο ανθρωπινα οντα μιας και υπαρχει η ελευθερη βουληση πολλαπλων επιλογων.Η μετρηση του χρονου εντος του γηινου πλεγματος ειναι ενα ανθρωπινο αφηγημα που τεινει να ειναι καταρα λογω της οξειδωσης.Πλην του Δημιουργου Νου κανεις δεν μπορει να γνωριζει το μελλον γιατι γι αυτον δεν υπαρχει χρονος.Οποτε δεν προβλεπει....προγνωριζει.Ακομα και τα πιο νοημονα οντα απο εμας επειδη δεν μπορουν να γνωριζουν κανουν προβλεψεις με στατιστικες αναλυσεις με υπερσυγχρονα μηχανηματα ωστε να πετυχουν την πιθανοτερη περιπτωση

      Διαγραφή
    2. Στο ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ που κυκλοφορουσε πριν 30 χρονια είχαν κανει 2-3 φορες αφιερωμα στην ιταλικη Νταμανουρ, μια κοινοτητα μεσα στην εξοχη που ιδρυθηκε απο μεγαλοστελεχη της Ολιβέττι. Στις πρακτικες τους ειχαν και δοκιμαστικα χρονοταξιδα που πηγαιναν παντα στο παρελθον, οπως ελεγαν.
      Ψάξε: damanhur italien , βγάζει σάιτς και άρθρα.

      Διαγραφή
    3. Νέοι ελπιδέμπορες τώρα και οι χρονοταξιδιώτες...

      Διαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ06 Δεκεμβρίου, 2021 09:49

    Ίσως το γεγονός αυτό είναι η κατάρρευση του ηφαιστείου στα Κανάρια και το τσουνάμι που θα ακολουθήσει. Αυτό απ ότι φαίνεται είναι και η 3η προφητεία της Φατιμά. Επίσης Γέροντες της Ορθοδοξίας έχουν πει ότι πρίν τα γεγονότα της Κωνσταντινούπολης θα γίνει ένα γεωλογικό γεγονός που θα καταστρέψει την Αμερική και τότε μόνο η Ρωσία θα είναι υπερδύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μάλλον θα εκράγεί η Σαντορίνη από επίθεση κακών εξωγήινων που είναι ήδη γνωστοί, το είπε αυτό το κανάλι πριν 1 εβδομάδα ότι μέσα στο επόμενο πεντάμηνο θα γίνει αυτό, αλλά τώρα τα βίντεο εξαφανίστηκαν!
    https://www.youtube.com/c/TheCauseDS8867/videos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ06 Δεκεμβρίου, 2021 13:29

    Πάντως κοιτάζοντάς άλλα βίντεο του ιδίου είχε πει πχ ότι την 1/2/2021 θα γίνει κάτι μεγάλο και τελικά δεν έγινε τίποτα. Οπότε και αυτό που λέει τώρα για 25/12/2021 μάλλον μούφα είναι.
    https://www.tiktok.com/@thatonetimetraveler/video/6883550234757139718?referer_url=http%3A%2F%2Fsinomosiologos.blogspot.com%2F2021%2F12%2F2512.html&referer_video_id=7031264153343888645&refer=embed

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω διαβάσει πολλές "προβλέψεις" απο δήθεν χρονοταξιδιώτες που έλεγαν πολλά και διάφορα που δεν έγιναν όμως ΠΟΤΕ.Για παράδειγμα θυμάμαι έναν υποτιθέμενο χρονοταξιδιώτη που έλεγε τον Οκτώβριο του 2020,ότι τον Μάρτιο του 2021 η Αγγλία θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα και θα γίνει μια σύρραξη.Και φυσικά δεν έγινε τίποτα................!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θεωρώ πως ταξίδι στον χρόνο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.Εαν κάποιος ερχόταν από το μέλλον τότε αυτομάτως θα άλλαζε όλο το μέλλον όποτε δεν θα μπορούσε να συμβεί ότι συνεβει για να έρθει αυτός.Πιστευω πως είναι παραμύθια. Και αν αυτό συμβεί κάποτε νομίζω πως όποιος το κάνει δεν πρόκειται να επανέλθει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρόνο ταξιδιώτης????Αλήθεια ???
    Εξωφρενικές τοποθετήσεις απαιτούν και εξωφρενικές αποδείξεις.
    Τέτοιοι παραμύθια κυκλοφορούν άπειρα στο διαδίκτυο και σκοπό έχουν
    Πρώτον. Να πλήξουν το κύρος και την αξιοπιστία των ανθρώπων που καταλαβαίνουν οτι κάτι δεν παει καλά,και προσπαθουν να βρουν την αλήθεια.
    Δεύτερο ν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις