ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ....!!!

it-pennywise 

Η Ευρωπαικη Ενωση θελει να ισχυει

το πιστοποιητικο εμβολιασμου για 9 μηνες παρα τις τιτανιες προσπαθειες της κυβερνησης και του  ιατρικου συρφετου της να το κανουν 6 και ισως και λιγοτερο.

Επισης...κι εδω με πιανουν τα γελια....θελει η PfizerΝΔ με την εισηγηση των τηλεμαιντανοειδικων να κανει το πιστοποιητικο νοσησης να εχει ισχυ μονο 3 μηνες....!!!

Δηλαδη τα αντισωματα που προκαλουνται με τεχνητο τροπο ειναι ισχυροτερα απο τ αντισωματα που δημιουργει ο οργανισμος με τη νοσηση....!!!

Παροτι εχει αποδειχθει παγκοσμιως οτι ολα τα εμβολια δημιουργουν αντισωματα(πολυ λιγοτερα απο της νοσησης) το πολυ για κανα 4μηνο σε σχεση με τ αντισωματα που παραγει ο οργανισμος μετα τη νοσηση και σε πολλες περιπτωσεις κρατουν για πανω απο 1 χρονο....!!!

Σε λιγο,ετσι οπως το πανε,για να εμβολιασουν τους παντες και για να ξεστοκαρουν τις αποθηκες θα πρεπει να εμβολιαζομαστε 2 φορες την εβδομαδα...!!!

Η Ιατρικη σε ολο το μεγαλειο της που συνοδευεται απο πτυχιο απο γνωστο super-market....!!!





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Όλη αυτή η παράνοια (δηλαδή φυσική ανοσία 3 μήνες, τεχνητή ανοσία 9 μήνες) στηρίζεται στην επί πολλά χρόνια τώρα καλλιεργούμενη ηλιθιοποίηση των λαών του κόσμου.
    Οι βλάκες είναι πολλοί (ανεξάρτητα από την επαγγελματική τους επιτυχία ή όχι) και χάφτουν οτιδήποτε τους σερβίρεται. Φαινόμενο ιδιαίτερα έντονο στην Ελλάδα.
    Και δυστυχώς μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμβόλιο πρωί μεσημέρι βράδυ μετά φαγητού για καλύτερα.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αστυνόμος Μπέεεκας08 Δεκεμβρίου, 2021 20:11

    Πρίν λίγους μήνες γνωστός μου μπολιασμένος, με αυτό της εταιρείας με τα παιδικά σαμπουάν μιλούσε στό τηλέφωνο με φίλο του πού τρυπήθηκε τήν προηγούμενη μέρα καί είχε θέμα.
    "Depon, νά πάρεις Depon τού έλεγε".
    Δεν ήξερα άν η κατάσταση ήταν γιά γέλια ή γιά κλάματα.
    Τελευταία εμφανίστηκαν απόψεις από τήν εδώ πλευρά τού στύλ υπάρχουν καί καλά μπόλια καί καλό είναι τά πιστοποιητικά νά ισχύουν γιά εννιά μήνες.
    Όσον αφορά τά πιστοποιητικά, όλοι νά τό πάρουν χαμπάρι ότι η μόνη απάντηση απέναντι σ' αυτά είναι ότι Α Π Ο Ρ Ρ Ι Π Τ Ο Ν Τ Α Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις