Η ΚΑΜΑΛΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ "ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ"

 

Ένας πληροφοριοδότης

του NIH που είχε γνώση τηλεφωνικής επικοινωνίας το πρωί της Πέμπτης μεταξύ της διεφθαρμένης κυβέρνησης και μελών της Task Force Health Equity COVID-19 Administration Biden-⁠Harris Administration COVID-⁠19 είπε ότι μια εξαγριωμένη Kamala Harris αποκάλεσε τους μη εμβολιασμένους Αμερικανούς «πολύ βρώμικους ανθρώπους του Τραμπ». αφού η διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky παραδέχτηκε τη δυσκολία εμβολιασμού κάθε Αμερικανού πολίτη.

Επίσης στο κάλεσμα ήταν ο διευθυντής του NIH Dr. Francis Collins - ένας "dealer" εμβολίων που ο Bret Bair του Fox News αποκάλεσε ειρωνικα «Αμερικανό ήρωα» - ο διευθυντής επικοινωνίας της διοίκησης Kim Bedingfield, ο υπουργός Υγείας και ο διευθυντής ανθρωπίνων υπηρεσιών Xavier Becerra και ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Ο Αλεχάντρο Μαγιόρκας....ένας φανατικος κομμουνιστής.

Η κλήση διάρκειας 25 λεπτών ξεκίνησε με την Χάρις να λεει «Οι υποστηρικτές του Τραμπ αρνούνται να εμβολιαστούν» και να κατηγορεί την υποτιθέμενη εξάπλωση των παραλλαγών του Delta και τώρα του Omicron Covid-19 στον Ντόναλντ Τζέι Τραμπ και τη «συμμορία βρώμικων ανθρώπων» του.


Η Χάρις εξαπέλυσε μια ανευ πρηγουμενου επιθεση στον Τραμπ λέγοντας με θρασος ότι η Χίλαρι Κλίντον, αν είχε «αναλάβει τη θέση που της αρμόζει στον Λευκό Οίκο το 2016», θα είχε σταματήσει τον Covid-19 στην αρχη του πριν φτασει στο αμερικανικό έδαφος.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ λέρωσε αυτή τη χώρα και είναι ευθύνη μας να διορθώσουμε το μονοπάτι. Ο Τραμπ φταίει για τον Covid. πρέπει να πιέσουμε τόσο δυνατά. Πρέπει να τον εμποδίσουμε να πάει στις προκριματικές εκλογές του 2024. Έχουμε άλλους ανθρώπους που εργάζονται σε άλλες πλευρές επίθεσης, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Μπάιντεν ή εμένα να αναλάβουμε την ευθύνη ούτε για ένα μόνο θύμα. Όλα ξεκίνησαν υπό τον Τραμπ, άρα φταίει αυτός και είναι οι βρωμεροί άνθρωποι του που, σαν αρουραίοι, εξαπλώνουν αυτόν τον ιο. Αυτή είναι η αφήγηση που στοχεύουμε. Έχουμε τον Δρ Φάουτσι στο πλευρό μας και οι περισσότεροι Αμερικανοί θα πιστεύουν ό,τι λέει», φέρεται να είπε η Χάρις.

Η ψεύτικη παρωδία της, είπε η πηγή μας, προκάλεσε χειροκροτήματα, με τους Collins, Walensky και Mayorkas να υποσχονται να δεσμεύσουν τους πόρους τους για να «εξαφανίσουν» τις πιθανότητες του Trump να επιστρέψει στο Οβάλ Γραφείο. Πέρασε περισσότερο χρόνο κατακεραυνώνοντας τον Τραμπ παρά συζητώντας τρόπους μετριασμού της υποτιθέμενης παραλλαγής Omicron, η οποία είναι καθαρά φανταστική, είπαν οι γιατροί στην ιστοσελιδα μας.

Κανένα άτομο στο τηλεφώνημα, είπε η πηγή μας, δεν παραδέχτηκε την απάτη της Omicron, καθώς επέλεξαν τα λόγια τους με προσοχη. Εμμέσως όμως ομολόγησαν την κακία τους συνδέοντας τη φανταστική ασθένεια με υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν έχει σημασία αν οι άνθρωποι αρρωσταίνουν ή όχι – όλοι χρειάζονται τριμηνιαίες αναμνηστικές δόσεις. Ωφελούν όλους. Εάν ο κόσμος υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ, δεν θα έχουμε όλες τις δοσεις στα χέρια που πρέπει να κάνουμε», δήλωσε ο διευθυντής του CDC Walensky στην κλήση.

«Οι ανεμβολίαστοι αποτελούν απειλή για την εσωτερική ασφάλεια», είπε ο Μαγιόρκας. «Το DHS θα συνεχίσει να βοηθά το CDC να παρακολουθεί τους μη εμβολιασμένους».

«Οι υποστηρικτές του Τραμπ είναι το πρόβλημα. είναι βρώμικοι», συμφώνησε η Κιμ Μπέντινγκφιλντ.

«Μακάρι να φύγουν όλοι», απάντησε η Χάρις. «Παραμενουν όλοι ανεμβολίαστοι κι 6 Ιανουαρίου κατι περιμενουν να συμβει».

Κλείνοντας, η κατακόρυφη πτώση της δημοτικότητας της Χάρις, ακόμη και μεταξύ των Deep Staters, φαίνεται ότι αυξησε το μισος στον επικεφαλης φυλαξης των συνορων και στον επικεφαλής της ομάδας εργασίας Covid-19 μια νέα ευθύνη.Να αναζωπυρώσει το φιλελεύθερο μίσος για τον Ντόναλντ Τραμπ επινοώντας πράγματα για τα οποία δεν ήταν ποτέ υπεύθυνος.

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Μα ο Τραμπ είναι υπερασπιστής του εμβολίου, το έχει κάνει ο ίδιος και το συνιστά στους οπαδούς του.

    “But I recommend taking the vaccines. I did it, it’s good, take the vaccines.”

    https://www.theguardian.com/us-news/2021/aug/22/donald-trump-rally-alabama-covid-vaccine


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΡΩΜΙΑΡΗΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΒΡΩΜΙΑΡΑΣ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την μια ο Τραμπ έκανε το εμβόλιο και προέτρεψε και κόσμο να το κάνουν, από την άλλη η-ο(;) Καμάλα-ος, αποκαλεί τους αμπόλιαστους ως βρώμικους ανθρώπους του Τραμπ; Κάτι άλλο παίζει εδώ. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις