Το σχέδιο των Παρανοϊκών θα αποτύχει και θα πάνε Φυλακή..

 

Δείτε και ακούστε μια εκπομπή που ενημερώνει

για την Παγκόσμια Δικτατορία με πρόφαση τον κορωνοιό..Ο κόσμος στο εξωτερικό  είναι στους δρόμους οπως στην Αυστρία..Βέλγιο κ.α έχουμε Μαζικές συγκεντρώσεις που δεν παρουσιάζονται απο τα πληρωμένα Μέσα μαζικής εξαπάτησης…

Τα Μεσα παίρνουν γραμμή απο συγκεκριμένη ομάδα και ολοι σε ολα τα Κράτη μεταδίδουν τα ιδια πράγματα. Θα πρέπει να αναρωτηθεί καθε ..Ποιο είναι το κέντρο αποφάσεων που μεταδίδει αυτά? Γιατι τους υπακούν Κυβερνήσεις ??  Δημιουργείται το εξης παράδοξο.. Βγαίνουν και μιλάνε για την υποχρεωτικότητα..Το αφήγημα τους βρωμάει χάνει….Απαγόρευσε ΝΑΙ η ΟΧΙ το Ευρωκοινοβούλιο την υποχρεωτικότητα των Ιατρικών πράξεων??  Ξέρουμε πως ΝΑΙ…Ξέρουμε την απόφαση..Γιατι κανένα Μέσο ενημέρωσης δεν ρωτά τον Μητσοτάκη γιατί δεν εφαρμόζει αυτή την απόφαση..

Το ζήτημα δεν ειναι Υγιειονομικό ειναι Πολιτικό..Οι Υγιειονομικοί έχουν σπάσει στη μέση…Το πράγμα είναι Κοινωνικο- Πολιτικο ..Εχει να κανει με τις βασικες ελευθερίες μας..Ελευθερίες που κατακτήθηκαν με πολέμους…Ελευθερίες που καταργήθηκαν χωρις να πέσει μια ντουφεκια..Μας αφαιρούν τις ελευθερίες μας χωρις ιδαίτερη μελέτη..Δεν εχουν καταθέσει μελέτες…

Μας αφαίρεσαν την ελευθερία της μετακίνησης.. την ελευθερία του να εκφράσω τη γνώμη μου ,την ελευθερία του Τυπου , την ελευθερία του συναλλάσθεσαι, της Λατρείας και της Πίστης κ.α

Γιατι εξαφανίζονται τα μπουκαλάκια..Τι φοβούνται να τα εξετάσουμε…Οι σεναριογράφοι τους είναι ερασιτέχνες..Λιγο παρατηρητικός να είσαι βλέπεις τις ανοησίες τους…και τις ανακολουθίες τους..Εχουν προφάσεις συνωμοτικές…Πιέζουν για εμβολιασμό γιατι φοβούνται πολύ οτι θα χάσουν αυτο το παιχνιδι συνομωσίας….Το παιχνίδι τους σχεδιάστηκε και το προανήγγειλαν στο Event 201 τον Οκτώβριο του 2019..Ποιοι είναι ολοι αυτοι που βγαίνουν στη Τηλεόραση? Γιατι αποδέχονται ολα αυτα τα μετρα οι Κυβερνήσεις? Απο που εμφανίστηκαν και ειναι οι Μοναδικοί ειδικοί…Αν το ψαξεις θα βρεις απο που κρατάνε ποιος τους εβαλε εκει?? Ποιος τους εβαλε στο Γιαλί  να μας λένε τι θα κάνουμε? Να ξέρουν οτι στο τέλος θα νικήσουμε ..Και ολοι τους θα πάνε ΦΥΛΑΚΗ!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.pronews.gr/ygeia/1040639_eggrafa-tis-pfizer-pros-ton-panellinio-iatriko-syllogo-ta-mrna-emvolia-mporoyn-na

    Έγγραφο της pfizer προς τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο που ενημερώνει για καρδιακά προβλήματα από το διαβολιο.


    Ο Κωλοδαχτυλος τι έχει να πει για αυτά;


    Σε ποια τρύπα θα κρυφτούν δεν ξέρω.


    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. S.o.s.S.OS όταν κάποιος που έκανε την ενεση..σου κάνει κουβέντα Γιαυτα..να ξέρεις ότι η νανοτεχνολογία και ότι έχει μέσα του..συλλογή πληροφοριον κάνουν..ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ.μια είναι η απάντηση σου όπως λέει και ο μπουρδας φαρμακοβιομηχανίας..για να μην πάρω την σειρά κενός.αυτη την απάντηση ατάκα ΤΣΕΚΑΡΕ μένου..δεν το παριμενουν ως απάντηση σου.S.O.S λεμεε.αν τοπιασες;τι λέω.ασε που δεν είναι όλα το ίδιο..το ρεζουμε είναι.ξαναλεω δεν έχει κανένα νόημα να πει σε κάποιον αφού πυροβόλησε τον ίδιο του εαυτό.να του πεις τι;βρε παιδιά ΤΣΕΚΑΡΕΤΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε λεβεντη μου συγκεντρωσου.συγκεντρωσου και γραψε καπως πιο σηγκροτημενα.κατι θες να πεις αλλα χανεται τελειως το νοημα.

      Διαγραφή
  4. "ΚΑΤΗΓΟΡΏ" ΤΟΥ ΕΜΙΛ ΖΟΛΑ ΟΠΟΥ ΞΕΠΛΕΝΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΝΤΡΕΎΦΟΥΣ

    ΕΔΩ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΊ ΤΟ ΝΕΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟ ΠΛΆΣΜΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑ+ΘΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΡΓΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΏΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ;ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ; ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΟΙ ΜΙΛΟΎΜΕ.

    "ΣΗΜΕΡΟΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΤΗΝ ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ ΕΝ ΕΤΕΙ ΣΩΤΗΡΙΩ 2021,ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ ΟΤΙ:ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΈΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ "ΈΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΡΙΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ"

    ΝΑΙ ΚΎΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 5η ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 3η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΜΑΣ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ
    ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΆΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΑΙΩΣΟΥΜΕΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ;

    ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΗΤΑΝ OUT OF THE QUESTION ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ(ΚΑΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΙΑΜΑΤ),ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΜΑ ΜΕΣΩ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΟΠΟΤΕ ΕΝΔΩΣΑΤΕ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΆ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΖΗΤΆΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΓΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ,ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΨΥΧΡΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΚΑΘΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡ.ΣΠΟΚ,ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΑΊΣΘΗΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΨΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΤΑΒΟΣ,ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ ΣΒΑΜΠ.

    Η ΔΙΓΛΩΣΣΊΑ ΚΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.

    ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΝΟΙΚΤΆ ΟΤΙ:ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΙ ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟ NETFLIX ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΊΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΤΑΝ ΠΛΗΤΤΕΤΕ.ΟΙ ΑΛΛΕΠΆΛΛΗΛΕΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΘΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ,ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΕΙΣ,ΓΚΡΙΖΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ MAITRE,ΚΑΙ H ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ MADE BY CIA+JESUITS ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΊ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΆΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ

    ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;
    ΣΟΥ'ΧΩ ΝΕΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ,ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΒΟΗΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ/ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΑΠΡΟΦΙΔΑ ΗΤΑΝ ΜΟΥΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΦΥΓΑΝΕ ΚΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.
    Ο ΠΛΑΝΉΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΑΣΤΡΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ,ΣΕΙΡΙΟΥ, ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ,ΠΛΕΙΑΔΩΝ,ΥΑΔΩΝ,ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΥΡΜΑ=ΛΕΟΝΤΕΙΔΕΙΣ,ΑΛΦΑΤΡΑΝΟΙ=ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΗΔΕΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ "JUPITER ASCENDING " ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΠΕΡΣΈΑ ΜΕΔΟΥΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ "ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΟΥΣ ΘΕΟΥΛΗ"


    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΑΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΉΚΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΙΟΙ ΚΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΆΣ ΘΑ ΣΚΥΒΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΥΡΡΑΝΙΑ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ.

    "ΤΕΚΝΑ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΑΝΕΘΡΕΨΕ Η ΑΘΗΝΆ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΗ"
    ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΆΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ
    ΜΗΠΩΣ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΟΜΟΡΦΑ ΣΑΣ ΕΝΈΠΝΕΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΧΑΛΩΤΟΓΛΩΣΣΑ;
    ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ,ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΠΕΜΠΤΟΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΏ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ: ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ/ΓΕΡΜΑΝΟΝΑΖΙΣΤΕΣ,ΜΑΙΤRE,ΓΚΡΙΖΟΙ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΕΙΣ ΜΑΝΤΙΣ.
    ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΔΙΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ
    ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΆΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

    I DO NOT CONSENT TO MY CONTRACT.
    ΤO ΣΧΙΖΩ.

    ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ/ΜΑΝΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

    ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ/ΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΆΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΠΟ-ΤΕ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...
    ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΑΘΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΆ "ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ " ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ "ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ".

    ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ,ΔΕΝ ΣΚΥΒΩ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ,ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.
    ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΎΝ

    ΡΊΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα όσα λες πού βρίσκεται ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός;

      Διαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΠΑΚΑΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ" ( 953/2021 ). Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις