ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ Η ΝΑ ΚΛΑΨΩ....?

Τούρκος CEO BioNTech: «Ποια κανονικότητα; Ο κορωνοϊός θα είναι μαζί μας τουλάχιστον μέχρι το 2030»  
 
Πριν λίγο ο Τούρκος CEO της Biontech ανακοίνωσε ότι το νέο εμβόλιο για τη μετάλλαξη Όμικρον θα είναι 3 δόσεις!
💉
Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχουν κάνει ήδη τρεις δόσεις θα πρέπει να κάνουν άλλες τρείς!

 














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Μιλαει ο Τουρκος και δεν κοιταει ευθεια την καμερα ,δεν μπορει να την κοιταξει .Το ξερουν οτι κανουν εγκληματα ,ξερουν πολυ καλα τι κανουν !! Να δουμε καποιοι που δεν ακουνε ποτε θα το καταλαβουν . Σημερα και καθε μερα στελνω και απο εδω αλλα και απο αλλα ιστολογια που βγαζουν ολες τις αληθειες ,οσων αφορα τα μπολια σε φιλη μου κατακοιτη στην Ελλαδα να μαθαινει .Τα διαβαζει ενημερωνεται .Ομως τον Σεπτεμβρη εκανε το Johnson και το εκανε γιατι δεχεται πιεσεις απο την ιδια την οικογενεια της .Σημερα τι μου ειπε ....Μετα που της εστειλα καποια νεα .Ασε στελνω του αδελφου μου οτι μου στελνεις και με βριζει .Και μου ειπε εγω ολα αυτα δεν τα πιστευω και με συνομοσιολογους δεν θελω να εχω καμια απολυτος επικοινωνια ! Τι αλλο να πω ? Να πω πως και απο την δικη μου οικογενεια το εχουν κανει ? Και πως με τον μεγαλο μου τον αδελφο αρπαχτηκα γιατι ενω του εξηγουσα το τι συμβαινει εκεινος να επιμενει να παω να το κανω επειδη ανηκω σε ευπαθεις ομαδες λογο του οτι περασα γερη περιπετεια με τον καρκινο ? Αυτο κανουν ολα τα πουλημενα τομαρια της ΝΤΠ .Μας εχουν κανει να μην ειμαστε ενωμενοι .Φιλοι,Οικογενεια γνωστοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Anne Marie,

      ΟΛΕΣ οι οικογένειες έχουν τα ίδια θέματα. Οι "τσιμπημένοι" πιέζουν τους "ατσίμπητους". Το αντίθετο ΔΕΝ γίνεται !! Στην εποχή που ζούμε, ξεχωρίζει η ήρα απο το σιτάρι, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

      Εγώ στην δική μου περίπτωση, όπου γίνεται το ίδιο με εσένα, απλά τους δηλώνω οτι ΔΕΝ συζητώ πλέον το θέμα και οτι ο καθένας έχει επιλέξει το δρόμο του. Φυσικά ΔΕΝ εύχομαι τα χειρότερα για ανθρώπους που ΑΓΑΠΩ, αλλά έχω προετοιμάσει τον εαυτό μου για το πως θα διαχειριστώ την ΑΠΩΛΕΙΑ τους.

      Πάντως, να ξέρεις, υπάρχει η εξήγηση οτι επειδή οι ίδιοι το έκαναν θέλουν "συννενόχους" γιατί νοιώθουν οτι έσφαλαν !! Όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι.

      Μην υποκύψεις. Κράτα γερά.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. Εγώ σε ανάλογη περίπτωση με τους δικούς μου (α βαθμού συγγένειας) λειτούργησα ποιο δημοκρατικά λέγοντας τους ότι όποιος θέλει να πάει να το κάνει αλλά εμένα ως α βαθμου συγγένειας να με ξεχάσουν από την ζωή τους, δεν θα σας κλάψω ζωντανούς αλλά ούτε θα θέλω να ξέρω η να μάθω για τους ίδιους τιποτα τους είπα..
      Ο καθένας με της επιλογές του λοιπόν εδώ που φτασαμε χωρίς συναισθηματισμούς κ.λ.π. δίλημματα ακόμα και βιοποριστικά επισης..
      Νισαφι ποια με όλα κι όλους..
      Η ταν η επι τας.

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα, Άννα-Μαρία! Να σε έχει καλά η Αγία Άννα, που γιόρταζε χθες! Να είστε καλά, όλοι εκεί στον Καναδά...
      Έχεις πρόχειρο μέιλ, να σου στείλω κάποια λινκς ως συμβολικό δώρο για τη γιορτή σου; Ή, να τα στείλω στον Κωνσταντίνο και να σου τα προωθήσει; (Αν έχει μέιλ σου ή αν επικοινωνήσεις μαζί του).

      Διαγραφή
  2. Αστυνόμος Μπέεεκας10 Δεκεμβρίου, 2021 02:49

    Γατόνι ο Τούρκος(;). Βρήκε μέ τή μία πώς θά δολοφονήσει τόν μεταλλαγμένο γιόκα καί πώς χρειάζονται τρείς δόσεις. Άν θυμάμαι καλά στό παρελθόν, θά έπρεπε νά περιμένουν χρόνια γιά νά δούν πώς αντιδρά τό ανθρώπινο σώμα σέ όλα αυτά. Γιατί η τεχνολογία μπορεί νά επιτάχυνε, ό άνθρωπος όμως αντιδρά όπως παλιά, μέ τήν ίδια ταχύτητα.
    Εδώ νά πώ ότι δέν μού κάθεται καλά η πρεμούρα τών αριστερών, λέμε τώρα, γιά υποχρεωτικό eμπόλιασμα τών αστυνομικών καί τών στρατιωτικών.
    Πάντως θά έχει καί τό χαβαλέ η ιστορία αυτή, καθώς περιμένω νά δώ τίς αντιδράσεις τών φανατικών εμβολιολάγνων, όταν συνειδητοποιήσουν ότι τούς περιμένουν άλλες τρείς δόσεις. Ήδη ξύνονται πολλοί, τό βλέπω τριγύρω μου.
    Καί μιά απορία:
    Όταν λέμε τρείς δόσεις, μιλάμε γιά ένα eμπόλιο ή τρία;
    Γιά νά ξέρουμε δηλαδή πόσα μένουν ακόμα ώς τά εφτά πού φημολογούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλο λάθος για την ανθρωπότητα ο υποχρεωτικός εμβολιασμός...

    https://www.brighteon.com/52101413-9736-4760-8416-b1ea09aec0a6
    ============
    «Η απόφαση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ήταν μεγάλο λάθος. Όλοι αυτοί που το αποφάσισαν έχουν παρανομήσει», ανέφερε σε ομιλία του σε επίσημη ημερίδα της κυβέρνησης του Τέξας για τον Covid-19 ο Αμερικανός καρδιολόγος Peter McCullough.

    «Όλοι οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και όποιος ενέκρινε αυτή την εντολή έχει βάλει σε κίνδυνο τον κόσμο. Τα εμβόλια ήταν η αιτία θανάτου για πολλούς ανθρώπους. Είναι πιο πιθανό να πεθάνει κάποιος από το εμβόλιο στα 65 του έτη, από το να πάρει το ρίσκο να κολλήσει Covid και να πεθάνει από τον Covid», προσθέτει.
    Ο δρ McCullough αναφέρεται επίσης και σε μια ανάλυση σχετικά με τις επιπτώσεις τον εμβολίων η οποία δόθηκε στον FDA τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο και δεν αμφισβητήθηκε.
    Παράλληλα, μιλάει για τις επιπτώσεις των εμβολίων στα παιδιά, τονίζοντας: «Οι προειδοποιητικές ενδείξεις για τους γονείς θα έπρεπε να είναι “μην κάνετε το εμβόλιο στο παιδί σας γιατί προκαλεί μυοκαρδίτιδα”. Ο FDA το λέει αυτό. Κάθε σχολείο που είπε “το παιδί πρέπει να είναι υποχρεωτικά εμβολιασμένο”, αυτό το σχολείο θα έπρεπε να θεωρηθεί υπεύθυνο από τους γονείς επειδή προξένησε άμεσα κακό. Oι έρευνες δείχνουν ότι τα σκευάσματα προκαλούν μυοκαρδίτιδες».
    «Τα υγιή αγόρια έχουν σημαντικά μεγαλύτερες πιθανότητες να νοσηλευτούν με μυοκαρδίτιδα από ό,τι να νοσηλευτούν λόγω Covid-19. Δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι θετικό το να προσπαθήσεις να βάλεις ένα παιδί στον ρόλο της ανθρώπινης ασπίδας», επισημαίνει μεταξύ άλλων.
    Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοεμβρίου έλαβαν μέρος οι εξής ιατροί: Dr. Peter McCullough, Dr. Bryan Ardis, Dr. Ryan Cole, Dr. Angelina Farella, Dr. Katarina Lindley, Dr. Amy Offutt, Dr. Ray Page
    Dr. Dan Stock, Dr. Richard Urso.


    ..
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να γελας.οταν οι λαοί δίδουν ραντεβού σε όλες τις πλατείες του κόσμου και δεν πανεεε..και οισεκιουριταδες του κάθε κουλό μηνουνμε τογλομπ.γραμενους όλα όλους και κανε επιτεελους ηηρεμα φυσιολογικά τη ζωή σου επιτέλους στο ανθρώπινο σώμα γενννοοος δεν είναι έπαθλο κανενος.οκ τοχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οξείδιο γραφενίου σε πιάτο
    Graphene Oxide in Dish

    Λοιπόν, καλά, καλά...δείτε τι κάνει όταν αφήνεται στην τύχη του.
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ,ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ.....

    https://rumble.com/vkb70r-graphene-oxide-in-dish.html



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Π.Ο.Υ. ”δεν έχει νόημα να εμβολιάζεις παιδιά”

    ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Π.Ο.Υ. ”δεν έχει νόημα να δίνεις αναμνηστικές
    δόσεις σε υγιείς ή να εμβολιάζεις παιδιά”

    https://rumble.com/vq9gbb–…-.html




    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3 7 10
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΈΣ ΔΟΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ,ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΈΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι καταστηματάρχες υποχρεώνουν τα πελατακια τους να ψωνίζουν οποτε και όσο θέλουν τα προϊόντα τους-"εμβολια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις