ΤΟ VIP ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΣΤΕΙΝ

 Ποιος είναι ο παιδόφιλος τραπεζίτης Jeffrey Epstein που συνελήφθη στη Νέα  Υόρκη

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗ
« ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ
 
ΤΟ VIP ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΣΤΕΙΝ 
 
ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ». 
 
Καλό θα είναι να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια στον κόσμο ώστε να κλείσει αυτός ο κύκλος και να γίνει η αποθεραπεία. Αν δεν αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια δεν θα καταλάβει ποτέ ο κόσμος το μέγεθος του κακού που έχει γίνει στην ανθρωπότητα με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να επαναληφθεί.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Judge Rules Epstein VIP Pedo Ring Details Are Too 'Shocking' for Public to See MARCH 19 2021 AT 9:17 AM News Punch Niamh Harris"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Phalanx of Andromeda22 Μαρτίου, 2021 13:27

    Συμφωνώ κι επαυξάνω... Άμα όλα αυτά περί παιδοφιλιών, θυσιών κλπ παραμείνουν στο συρτάρι και δε δημοσιευθούν -για να μη τρομάξουν τα αθώα προβατάκια- πιστεύω ότι δε θα έχουμε πετύχει και πολλά σε τελική ανάλυση. Ο ύπνος θα διατηρείται σε ένα μεγάλο βαθμό στον πλανήτη. Άποψή μου πάντα... Πάντως και σε κάτι μηνύματα από Πλειάδιους και τέτοια που κυκλοφορούν (εφόσον τα δεχόμαστε ως αξιόπιστα, και δεν έχουμε λόγο να μην) λένε κι εκεί ότι πρέπει να μαθευτούν όλα αυτά για να γίνει κατανοητή η έκταση του κακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά πού βρίσκεται αυτό το καθήκι, αυτοκτόνησε, διέφυγε απο φρουρούς του μέσα στο πλήθος του κόσμου τον Γενάρη, ξαναπιάστηκε, ποιός ξέρει.. η αντιφατική πληροφόρηση είναι και αυτή μέσα στα παράλογα των καιρών μας. Περιμένουμε.
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Epstein Island, Epstein Harvesting Adrenochrome.

    .
    https://newtube.app/user/PhilStone/6BqBTRj

    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι όπως κάποιοι δεν πιστεύουμε τίποτα από όσα προβάλλονται από τα ΜΜΕ, πολύ φοβάμαι οτι κάποιοι άλλοι, όταν δημοσιευτούν αυτά, θα βολευτούν πίσω από την άρνηση. Θα επιλέξουν να πιστέψουν ότι δεν είναι αληθινά και θα συνεχίσουν να κοιμούνται... ήσυχοι! 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις