Ποιος πραγματικά κυβερνά τον κόσμο σου

Μπορεί να είναι κοντινή λήψη 1 άτομο 
 
Τώρα λοιπόν, όταν ξέρεις ποιος πραγματικά κυβερνά τον κόσμο σου ήρθε η ώρα να σου πω μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τα εργαλεία πίεσης που χρησιμοποιούνται σε όλη τη διαδικασία.
 
Όπως έχετε ήδη καταλάβει, το κέντρο ελέγχου της οικονομίας και των οικονομικών και κυρίως, ο έλεγχος των ανθρώπινων πνευμάτων είναι σε ένα μέρος.
 
Αλλά όχι στα χέρια αυτού που πολλοί θεωρούν ′′ παγκόσμιους αφέντες ′′ και ′′ ιδιοκτήτες πλανήτη ": είναι απλά μαριονέτες που ελέγχονται από έξω από πιο δυνατά πλάσματα.
 
Και για να λειτουργήσει αυτός ο έλεγχος χωρίς αποτυχία, αυτές οι ′′ μαριονέτες ′′ συνδέονται με φράγκα και δεσμούς αίματος ή, για να είναι πιο ακριβείς, με έναν όρκο αίματος.
 
Αλλά για να απαλύνουμε την κατανόηση σε τι βασίζεται αυτή η μυστική ιεραρχική δομή εξουσίας, θα πρέπει να επιστρέψουμε στο παρελθόν.
 
Για να πραγματοποιηθεί επιτυχώς το σχέδιό του, ο Archon χρειάστηκε να μεταδώσει έναν αέρα εκλεκτών στα ερπετοειδή, που θα αυξήσουν την αυτοεκτίμησή τους και θα δικαιολογούσαν όλες τις κακές πράξεις τους.
 
Δηλώνει λοιπόν την Θεότητα του και στους πιστούς υπηρέτες του.
 
Ωστόσο, καθώς κάθε θρησκεία αντιπροσωπεύει ένα συγκεκριμένο σύστημα πεποιθήσεων και τελετουργιών, τα επεξεργάστηκε πολύ διεξοδικά με ιδιαίτερη έμφαση στις ενέργειες που επιθυμούν περισσότερο από αυτόν, όπως η σκληρότητα, η περηφάνια, η επιθυμία για εξουσία, ηδονή, η απληστία και ο... σαδισμός.
 
Τους ανακοίνωσε όλα τα πιο απεχθή ανθρώπινα πάθη ως απόδειξη της απεριόριστης δύναμης και ανωτερότητάς του έναντι των άλλων.
 
Και για να παγιωθεί αυτή η ανωτερότητα και να επιδείξει τη δύναμή τους, βάλθηκαν να περάσουν μια σειρά από θυσίες στην Θεότητα τους.
 
Με αυτόν τον τρόπο πραγματοποιήθηκε η μύηση στην υψηλή ερπετοειδή κάστα, και σε αντάλλαγμα της προσφοράς αίματος, ερπετοειδές δόθηκαν σχεδόν απεριόριστες ευκαιρίες στη Γη.
Πώς θα μπορούσε ο Αρχών να επηρεάσει την τύχη των ανθρώπων και τα παγκόσμια γεγονότα στη Γη γενικότερα;
 
Κατ ' αρχήν συμμαχία με τη φυλή των δράκων, τα προϊόντα της οποίας είναι ερπετοειδή.
Και αυτή η ενεργειακή συμβίωση του χαμηλού κραδασμικού πολιτισμού του Δράκου και του Άρχοντος, που είναι η ενσάρκωση του Κακού στη Γη, ενώνονται από έναν κοινό στόχο της υποδούλωσης της Γης, είχε ως αποτέλεσμα το γεγονός ότι τα πλάσματα στις δαγκάνες τους ελέγχουν το δικό σου πλανήτη για πολλούς αιώνες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Archon χρειάστηκε να μεταδώσει έναν αέρα εκλεκτών στα ερπετοειδή, .....συγνώμη φίλε μου αλλά δεν..καταλαβαινω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις