Το Συνδικάτο Εγκλήματος BIS Προσκολλάται στην Εξουσία με Δολοφονίες και Δωροδοκίες

 

Η πηγή της συνεχιζόμενης δυστοπίας στη Δύση έχει εντοπιστεί στην Τράπεζα Διεθνών Δολοπλοκιών στη Βασιλεία της Ελβετίας.  Αυτό το

ναζιστικό ίδρυμα της Χαζαρικής Μαφίας δολοφονεί ευρωπαίους βασιλικούς και άλλους, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να δωροδοκήσει τις οικογένειες των Ασιατικών Δράκων με σκοπό τη συνεργασία, σύμφωνα με πηγές της NSA και της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας.  Αυτοί είναι οι εγκληματίες πίσω από την ψεύτικη προεδρία του Τζο Μπάιντεν και την πιθανή δολοφονία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, λένε οι πηγές.

Συγκεκριμένα, ένας ανώτερος πράκτορας των Ναζί με το όνομα Μάικλ Κοτρέλ έχει αναδειχθεί ως βασικό πρόσωπο πίσω από αυτά τα εγκλήματα, αναφέρουν οι πηγές.  Τώρα που η οικογένεια Μπους και οι περισσότεροι άλλοι ανώτεροι Ναζί έχουν σκοτωθεί, ο Κοτρέλ ανοίγει δρόμο δολοφονώντας για να γίνει ο κορυφαίος Ναζί, λένε.  Επίσης είναι τώρα πιθανώς ο ανώτερος ενεργός πράκτορας της Κοινότητας Skull and Bones, που χρηματοδοτείται από το όπιο και τα ναρκωτικά.

Ο ίδιος ο Cottrell βγήκε από την κρυψώνα του στις19 Μαρτίου για να προσπαθήσει να διεκδικήσει δημοσίως τον έλεγχο του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος.  Μεταβείτε στο 14:00 για τα σχόλια της συνέντευξής του.

 

Για να καταλάβουμε γιατί η σύλληψη αυτού του ανθρώπου και η παραπομπή του για λεπτομερή ανάκριση ή, αν αυτό δεν είναι δυνατό, η τελειωτική δολοφονία του, είναι το κλειδί για τον τερματισμό της οικονομικής κρίσης, απαιτούνται ορισμένες πληροφορίες που αφορούν το υπόβαθρο.

Ο παρών συγγραφέας έχει προσωπική ιστορία με τον Cottrell και τους συναδέλφους του Ναζί από τότε που προσπάθησαν να με ναρκώσουν, να με παγιδεύσουν και να με δηλητηριάσουν σε διάφορες χρονικές συγκυρίες όλα αυτά τα χρόνια.  Ο λόγος που έμπλεξα ήταν ότι προσπάθησα να πείσω τους Ιάπωνες να χρησιμοποιήσουν τα 7 τρισεκατομμύρια δολάρια που είχαν κερδίσει από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά για να χρηματοδοτήσουν μια τεράστια εκστρατεία για τον τερματισμό της φτώχειας και της περιβαλλοντικής καταστροφής.  Κέρδισαν αυτά τα χρήματα εξάγοντας αυτοκίνητα, τηλεοράσεις κ.λπ. στον υπόλοιπο κόσμο κι έτσι σκέφτηκα πως είχαν το δικαίωμα να αποφασίσουν πώς θα τα ξοδέψουν.

Αυτό που δεν είχα συνειδητοποιήσει είναι ότι από τους πολέμους οπίου οι Ασιάτες στέλνουν πράγματα στον υπόλοιπο κόσμο και δεν πληρώνονται γι’ αυτό.

Αντ’ αυτού, οι δυναστείες τους ανατράπηκαν και ο χρυσός τους λεηλατήθηκε συστηματικά και στάλθηκε στην Ελβετία από τους δολοφόνους και εμπόρους ναρκωτικών των Skull and Bones της Δύσης και τους εμπόρους ναρκωτικών.  Οι Skull and Bones, με τη σειρά τους, δίνουν αναφορά στους Σατανιστές στο Βατικανό.  Έτσι, ακούσια μπήκα σε έναν πόλεμο που μαίνεται κρυφά για εκατοντάδες χρόνια.

Επιστρέφοντας στον Cottrell, ο συνάδελφός του σατανικός πράκτορας του Βατικανού Michael Greenberg με συκοφαντούσε λέγοντας στα αφεντικά της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας ότι χτυπούσα γυναίκες κι ότι ήμουν ναρκομανής.  Η ιδέα ήταν να με αποξενώσουν από τους Ασιάτες πρεσβύτερους που τρέφουν μια βαθιά αηδία προς τους χρήστες ναρκωτικών λόγω της ασιατικής εμπειρίας με το όπιο.

Η μεγάλη ιστορία πίσω από όλα αυτά είναι ότι η BIS και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα ιδρύθηκαν με ασιατικό χρυσό.  Οι Ασιάτες έλαβαν ως υπόσχεση τον τελικό έλεγχο του κόσμου με αντάλλαγμα αυτό το χρυσό.

Όταν οι Ασιάτες μήνυσαν τους ιδιοκτήτες της BIS και της Ομοσπονδιακής Τράπεζας στο Παγκόσμιο Δικαστήριο είτε για την επιστροφή του χρυσού τους είτε για τον έλεγχο του δυτικού νομίσματος που υποστηρίζεται από αυτό το χρυσό, κέρδισαν.  Οι Δυτικοί ολιγάρχες έπρεπε να παραδώσουν το χρυσό στις 12 Σεπτεμβρίου 2001.  Αντ’ αυτού, όπως όλοι γνωρίζουμε τώρα, τους έδωσαν ένα φάσκελο με την 11/9 και προσπάθησαν να τους σκοτώσουν τελειωτικά με βιολογικά όπλα όπως το SARS.  Οι ΗΠΑ εν τω μεταξύ, έγιναν ένα ναζιστικό φασιστικό κράτος μέσω κλεμμένων εκλογών και του Πατριωτικού Νόμου.

Τέλος πάντων, για να επιστρέψουμε στον Cottrell και τους συναδέλφους του Ναζί, υπό τον Φύρερ τους Τζορτζ Μπους πρεσβύτερο, εκτός από τον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας», ξεκίνησαν μια εκστρατεία για να κλέψουν συστηματικά τον έλεγχο του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος από τους Ευρωπαίους Βασιλικούς.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Κρίστοφερ Στόρι άρχισε να κατηγορεί δημοσίως τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο για κλοπή 7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων από τη Βασίλισσα Ελισάβετ.  Οι Μπους έστειλαν τον Cottrell να επισκεφτεί τον Στόρι σε μια προσπάθεια να διεισδύσουν περαιτέρω στον εσωτερικό της κύκλο.  Ωστόσο, σύντομα μετά ο Κρίστοφερ Στόρι κατηγόρησε τον Cottrell ότι τον δηλητηρίασε με έναν καρκινογόνο παράγοντα.  Ο ίδιος ο Cottrell υποστηρίζει ότι στις 14 Ιουλίου 2010 ο Κρίστοφερ Στόρι πέθανε από έναν «πολύ ταχέως εξελισσόμενο καρκίνο», αλλά ότι «δεν υπήρχε βία».

Αυτός ο συγγραφέας και δύο άτομα από τους συνεργάτες μου επίσης δηλητηριάστηκαν με έναν οπλισμένο καρκινογόνο παράγοντα.  Ωστόσο, οι συνάδελφοι του Στόρι μου είπαν ότι αν άρχιζα αμέσως να παίρνω 5000 IUs βιταμίνης D κάθε μέρα και ένα γραμμάριο βιταμίνης C κάθε ώρα θα μπορούσα να επιβιώσω από τον καρκίνο, πράγμα που έκανα.  Δυστυχώς, οι συνεργάτες μου ανέπτυξαν και οι δύο λεμφικό καρκίνο και μόνο ένας επέζησε μετά από πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις και χρόνια δαπανηρών θεραπειών.

Σε κάθε περίπτωση, ο Cottrell διεκδικεί τώρα την κυριότητα των βρετανικών βασιλικών χρηματοπιστωτικών μέσων που ήταν υπό τον έλεγχο του Στόρι.

Ο Cottrell διεκδικεί επίσης την κυριότητα του Καταπιστεύματος Ξυλείας Delmara αξίας 500 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.  Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον επειδή η V.K. Durham του Delmara Timber Trust ισχυρίστηκε επανειλημμένα ότι ο Μπους ο πρεσβύτερος & το συνδικάτο άρπαξαν τον σύζυγό της από το γκαζόν του, τον κρέμασαν σε γάντζους κρέατος και τον βασάνισαν για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό το Τραστ.

Οποιαδήποτε αναφορά σε αυτό έχει αφαιρεθεί προσεκτικά από το Διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι ο Cottrell και οι συνάδελφοί του συνεργάζονται με τους ανθρώπους που διεξάγουν τη λογοκρισία της Google και οργανώνουν την ψεύτικη προεδρία Biden.

Ο Cottrell αποφάσισε να σπρώξει το πρώην αφεντικό του Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο και το συνδικάτο στο οδόστρωμα, επειδή όλοι εκτελέστηκαν για προδοσία και δεν θέλει να τους ακολουθήσει στην αγχόνη.

Θέλουμε πραγματικά αυτός ο δολοφόνος και συκοφάντης να τεθεί επικεφαλής του Δυτικού Χρηματοπιστωτικού Συστήματος;  Ο Cottrell πρέπει να συλληφθεί και να προσαχθεί για ανάκριση το συντομότερο δυνατόν, γνωρίζει πού είναι θαμμένα πολλά πτώματα.

Η εύρεση του Cottrell είναι απαραίτητη επίσης επειδή στην αστυνομία του Τέξας έχουν όλοι λάβει στρατιωτικά τουφέκια M4 και τεράστιες ποσότητες πυρομαχικών για να προετοιμαστούν για μια αναμενόμενη τεράστια επίθεση του καρτέλ ναρκωτικών της Σιναλόα και των συμμοριτών τους αυτό το καλοκαίρι, τώρα που ο «Μπάιντεν» άνοιξε τα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό.  Όπως σημειώνει κάποια πηγή του Πενταγώνου, το καρτέλ της Σιναλόα είναι μέτωπο της CIA που ελεγχόταν από τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο.

Δεδομένου ότι ο Cottrell διεκδικεί την ηγεσία των Ναζί της CIA, αυτό σημαίνει ότι είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο οι μεξικανικές συμμορίες ναρκωτικών προσκαλούνται στις ΗΠΑ.  Ένας αστυνομικός λοχίας της Πεόρια Αριζόνα μας είπε ότι μόνο στο τμήμα του είχαν δοθεί 50 εκατομμύρια σφαίρες για να προετοιμαστούν για την αναμενόμενη βία και τις πολιτικές αναταραχές.  Η εύρεση του Cottrell θα είναι το κλειδί για τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση των ηγετών αυτού του αντιαμερικανικού πολέμου.

Σε ένα διαφορετικό αλλά σχετικό μέτωπο, την περασμένη εβδομάδα ανώτερες πηγές της MI6 μας ζήτησαν να διαβιβάσουμε το ακόλουθο μήνυμα στη Μοσάντ: «Πείτε τους 0000 – θα καταλάβουν αν γκουγκλάρουν τον κώδικα και κοιτάξουν τις εικόνες».

Στην πραγματικότητα, η Μοσάντ σε απάντηση είπε ότι δεν καταλαβαίνουν, οπότε ορίστε μια εξήγηση:

Ο Αγγελικός Αριθμός 0000 σημαίνει τη νέα αρχή, η οποία θα ενδυναμώσει τη ζωή.  Αναφέρεται επίσης στον τερματισμό των κακών συνηθειών, των προβλημάτων και μιας καταθλιπτικής περιόδου της ζωής σας.

 

 

Επιτρέπετε σε περιοριστικές πεποιθήσεις, φόβο και αρνητισμό να σταθούν εμπόδιο στο Μεγαλείο σας. Χρειάζεται να δραπετεύσετε από τη φυλακή αυτών των πεποιθήσεων ώστε να προχωρήσετε εμπρός.

Υπήρξε επίσης μια σχετική υπόδειξη που δόθηκε στα γαλλικά και ελβετικά παρακλάδια της οικογένειας Ρότσιλντ από το βρετανικό παρακλάδι.  Αυτό παρουσιάστηκε συγκαλυμμένο στο περιοδικό της Γουόλ Στριτ σε μια ιστορία που φέρεται να γράφτηκε από τον Τομ Χανκς, του οποίου το πραγματικό όνομα, σύμφωνα με τη Μοσάντ, είναι Μάικλ Ρότσιλντ.  Η ουσία αυτού του μηνύματος φαίνεται να είναι «Μην ξαναπαίξετε πασιέντζα». 

https://www.wsj.com/articles/tom-hanks-on-the-pandemic-year-never-play-solitaire-again-11616075968

Η χρονική συγκυρία του είναι επίσης ενδιαφέρουσα λόγω των περσινών ειδήσεων, που τώρα έχουν διαγραφεί από το διαδίκτυο, που ανακοίνωναν ότι ο Tom Hanks είχε πεθάνει «από Covid-19».

Κουίνσλαντ, Αυστραλία: Ο ηθοποιός Τομ Χανκς απεβίωσε στην ηλικία των 63

Για να το κατανοήσουμε αυτό λίγο καλύτερα, ας ρίξουμε μια ματιά στα πρωτοσέλιδα του ιρανικού πρακτορείου ειδήσεων Tasnim μιας τυχαίας ημέρας την περασμένη εβδομάδα:

Κορυφαίος Στρατηγός του Ιράν: Αναπτύχθηκε Ικανότητα για τον Αφανισμό του Σιωνιστικού Καθεστώτος

Το Ιράν Αποκαλύπτει Νέο Εμβόλιο για τον COVID-19

Πάνω από 8.300 Νέα Κρούσματα Κορωνοϊού Εντοπίστηκαν στο Ιράν

Αυτά τα τρομακτικά πρωτοσέλιδα καθιστούν σαφές ότι οι Ιρανοί λαμβάνουν εντολές από τους ίδιους ανθρώπους με τους Ισραηλινούς.  Ιστορίες γεμάτες από θέματα όπως «Οι Ρώσοι / Βορειοκορεάτες / Κινέζοι κ.λπ. έρχονται να μας κατακτήσουν» ή «η πανούκλα μας σκοτώνει!» είναι χαρακτηριστικές για το πώς η σημερινή άρχουσα τάξη προσπαθεί να μας ελέγξει μέσω του φόβου.  Το αντίδοτο σε αυτό είναι η αγάπη και αυτό είναι το μήνυμα που φαίνεται να έλαβε τελικά το βρετανικό παρακλάδι των Ρότσιλντ.

Παρεμπιπτόντως, φαίνεται ότι οι Κομμουνιστές Κινέζοι είναι επίσης μέρος της ίδιας δομής ελέγχου όπως διαφαίνεται από αυτό το απόσπασμα από το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua:

«Η κινεζική αντιπροσωπεία κατέστησε σαφές στην αμερικανική πλευρά ότι η Κίνα δεν έχει καμία πρόθεση να αμφισβητήσει ή να αντικαταστήσει το καθεστώς και την επιρροή των ΗΠΑ.»

http://www.xinhuanet.com/english/2021-03/20/c_139824274.htm

Δεδομένου ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν υπάρχει πλέον, είναι σαφές ότι αναφέρονται στους ελεγκτές στην Ελβετία.  Αν κοιτάξετε τη συνοδευτική εικόνα, μπορείτε επίσης να δείτε ότι και οι δύο αντιπροσωπείες στις πρόσφατες ψεύτικες συνομιλίες ΗΠΑ/Κίνας στην Αλάσκα φορούσαν μάσκες σκλάβων ως σύμβολο τυφλής υπακοής.

Ωστόσο, τουλάχιστον οι Κινέζοι απεσταλμένοι σε αυτή τη συνάντηση έκαναν ορισμένες καλές παρατηρήσεις.  Για παράδειγμα, ο επικεφαλής εξωτερικών υποθέσεων του ΚΚΚ Yang Jiechi είπε στους εκπροσώπους των ΗΠΑ:

“Δεν πιστεύουμε στην εισβολή μέσω της χρήσης βίας, στην ανατροπή άλλων καθεστώτων ή στη σφαγή ανθρώπων άλλων χωρών.  Οι χώρες πρέπει να ενωθούν για να συμβάλουν στο μέλλον της ανθρωπότητας.”

Μιλώντας για το μέλλον της ανθρωπότητας, πρέπει να αρχίσουμε να αντιγράφουμε τους Γάλλους, οι οποίοι ανατίναξαν το τμήμα του διαδικτύου με τη γαλλική κατάληξη (.fr) και να αρχίσουμε να ανησυχούμε για μια αδίστακτη Τεχνητή Νοημοσύνη.

Υπάρχουν όλο και περισσότερες ενδείξεις ότι πρόκειται για πραγματική απειλή.  Για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εξέδωσε μια πρόκληση για να συναντήσει αυτοπροσώπως τον Πρόχειρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.  Ωστόσο, οποιαδήποτε αναφορά σε αυτό έχει διαγραφεί από το Διαδίκτυο και το μόνο που βλέπουμε τώρα –ακόμη και στο επίσημο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass– είναι προτάσεις για τηλεδιάσκεψη.  Όλοι οι λεγόμενοι παγκόσμιοι ηγέτες αντικαθίστανται μπροστά στα μάτια μας από γραφικές αναπαραστάσεις υπολογιστών που συναντώνται μόνο διαδικτυακά.

Ως παράδειγμα ελέγχου ζημιών σε εκτροχιασμό, σε απάντηση στο viral βίντεο green screen του Πρόχειρου Joe που επισημάναμε την περασμένη εβδομάδα, ο Mick West του Metabunk.org αναπαρέστησε περήφανα τη βασική σκηνή της μαγείας του μικροφώνου.

Δυστυχώς, χρησιμεύει μόνο για να υπενθυμίσει σε όλους ότι το νετάρισμα και ο φωτισμός είναι αυτά που σε προδίδουν, ακόμη κι όταν κάνει$ το καλύτερο που μπορεί$ για να υπο$τηρίξει$ πως όλα είναι όπως πρέπει.  Ακόμα και κοιτάζοντας την πλευρική όψη τα πράγματα δεν κολλάνε.  Ο ιμάντας μάσκας του ηχολήπτη και το χέρι του Joe είναι και τα δύο σε έντονη εστίαση, αλλά το μικρόφωνο είναι εκτός εστίασης.  Επιπλέον, η μπροστινή γωνία δείχνει το λευκό μικρόφωνο στο ίδιο επίπεδο ή πιο πάνω από το σκούρο μικρόφωνο.  Ωστόσο, από την πλευρική όψη λείπει εντελώς το λευκό μικρόφωνο, και δεδομένου ότι ο απομυθοποιός Mick μπήκε στον κόπο να μας συνταιριάξει τη σκηνή, μπορούμε να δούμε ότι η Cabal θα πρέπει να ψάχνει για νέο προσωπικό εφέ που γνωρίζει κάτι για τα ρακόρ.

Ως παράδειγμα του πώς μοιάζει ένας πραγματικός πρόεδρος που μιλάει στα μέσα ενημέρωσης, μπορούμε να δούμε πώς ο φωτισμός και η εστίαση των μικροφώνων ταιριάζουν με το χέρι και το μανίκι του Τραμπ.

Κοντύτερα στην εστία μας, η Λέσχη Ξένων Ανταποκριτών της Ιαπωνίας στάθηκε πολύ δειλή για να αναλάβει την πρόκλησή μου για συζήτηση σχετικά με τα γεγονότα που αφορούν την αποδεδειγμένα ψεύτικη πανδημία.  Αντ ‘αυτού, προσπαθούν να πραγματοποιήσουν μια εικονική γενική συνέλευση.  Είναι ενδιαφέρον ότι όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου που με ενημέρωναν για αυτή τη συνάντηση διαγράφηκαν από τον υπολογιστή μου και το άκουσα μόνο μιλώντας με έναν συνάδελφο από σταθερή τηλεφωνική γραμμή.

Σε ένα σημάδι πως οι άνθρωποι ξυπνούν, διαδηλωτές στο Λονδίνο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Σουηδία, την Ολλανδία, την Αυστραλία, το Βέλγιο, την Ιαπωνία, τη Βιέννη, τον Καναδά, τις ΗΠΑ και αλλού βγήκαν στο Παγκόσμιο Ράλι για την Ελευθερία. 

Η συμβουλή μας είναι όχι μόνο να πετάξετε τη μάσκα σας και να αποφύγετε τα εμβόλια που αλλάζουν το DNA, αλλά και να περιορίσετε το χρόνο που ξοδεύετε μπροστά από την οθόνη.

Τέλος, αυτή την εβδομάδα μιλήσαμε με ρωσικές πηγές από την FSB καθώς και πηγές από το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα των ΗΠΑ.  Και οι δύο λένε ότι η Μυστική Διαστημική Δύναμη ίσως αποκαλυφθεί σύντομα στο κοινό.  Ελπίζουμε να πάμε στην αεροπορική βάση Θούλη στη Γροιλανδία σύντομα για να δούμε τη Μυστική Διαστημική Δύναμη με τα ίδια μας τα μάτια. 

Μείνετε συντονισμένοι.













ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις