ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...!!!

 100 ημέρες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ : Πώς συγκρίνονται οι δύο κυβερνήσεις | in.gr

Υποδεχόμενος τον Ρώσο πρωθυπουργό Μιχαήλ Μισούστιν, ο οποίος ήρθε να τιμήσει την Εθνεγερσία του 1821, ο Έλληνας

πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης του επιφύλασσε δεύτερη ψυχρολουσία μετά την υποδοχή του όταν ο Ρώσος πρωθυπουργός έτεινε το χέρι και του αντιγύρισαν τον αγκώνα.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης έκρινε ότι έπρεπε να κάνει διάλεξη περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» στον Ρώσο ομόλογό του στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, λειτουργώντας ως εκπρόσωπος του... ΝΑΤΟ ή της Ουάσιγκτον.

Αφού ξεκαθάρισε στον Ρώσο πρωθυπουργό πως η «Ελλάδα είναι κράτος μέλος του ΝΑΤΟ», πρόσθεσε πως η «ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική ασφάλειας οφείλει να οικοδομείται μέσω συνεργατικών και όχι ανταγωνιστικών σχέσεων με κοινές αξίες όπως η… προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Τι ήθελε να πει ο ποιητής; Ότι η Ρωσία παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα;

Θα τολμούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μιλήσει για ανάγκη σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Άνγκελα Μέρκελ ή στον Τζο Μπάιντεν;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Ότι και να πει,κανείς δεν παίρνει σοβαρά αυτόν τον γελειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/973061_ellada-i-porto-riko-se-igeti-mpananias-parepempse-i-episkepsi Πως κατάντησε ο πιο ένδοξος λαός του πλανήτη. Χειρότερα από μια κουράδα ενός Αμερικάνου γκάνγκστερ. Να μας την λένε ποιοι; Οι απόγονοι περιθωριοποιημένων Ευρωπαίων και γενοκτόνοι των πραγματικών Αμερικανών, των Ινδιάνων. Η λύπη μου και η απογοήτευσή μου είναι τεράστια για το κατάντημά μας. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χειρότερο θα ήταν να είχαμε ακόμη το ζαβό για πρωθυπουργό μαζί με το επιτελείο του. Απο καμμιά Βενεζουέλα θα έρχονταν, και άν..
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/973100_i-oykrania-anavei-fytili-o-oykranos-proedros-enekrine

    Και μια τρομακτική εξέλιξη από το Ρωσοουκρανικο μέτωπο.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μιλά ο ψυχασθενής του Μαξίμου για ανθρώπινα δικαιώματα και να κουνά το δάκτυλο σε κάποιον άλλον… το σωστό είναι να το στρέψει στον εαυτό του… εδώ στην χώρα του απέραντου μητσοτακιστάν πλέον, οι μόνοι που εξακολουθούν να έχουν δικαιώματα ως ανθρώπινα όντα, είναι οι ατέλειωτες στρατιές των άπλυτων που επιστημονικά ονομάζονται επενδυτές – μπολιαστές… ότι κι αν πράξουν, έχουν άλλοθι… είναι λέει κατατρεγμένοι… η χώρα έγινε Ελλαδίτσα και είναι ένα απέραντο Hot Spot. Λάθρο καθημερνά εγκληματούν εις βάρος των Ελλήνων και ο φαύλος αντί να τους απελάσει, τους δίνει επιδόματα, στέγαση, περίθαλψη.

    Έπρεπε φυσικά να σιγοντάρει τις δηλώσεις του Μπιντέ «περί του δολοφόνου Πούτιν»… ως καλός υποτακτικός των επικυρίαρχων, δίνει εξετάσεις και τις περνά… συνεχώς όμως λέμε… κι ας χαθεί αυτή η πατρίδα… μήπως δική του πατρίδα είναι;;;

    Και σήμερα λέει, θα γίνει τηλεδιάσκεψη των ηγετών της αφιλάνθρωπης ΕΕ με συμμετοχή του Μπιντέ… θα μιλήσουν προφανώς και για ανθρώπινα δικαιώματα και θα δώσουν τα εύσημα ο ένας στον άλλον, καταδικάζοντας τον «δολοφόνο Πούτιν»… στον επόμενο τόνο, θα πάθουμε όλοι παράκρουση…

    Σήμερα, μέρα γιορτής για τους Έλληνες… η μεγαλύτερη γιορτή για την πατρίδα ΕΛΛΑΣ θα είναι όταν ξεκουμπιστούν όλοι οι Εθνοπροδότες που έκαναν τους Έλληνες μειονότητα χωρίς δικαιώματα στη χώρα τους και επιδιώκουν να την κάνουν πολύχρωμη, σαν τα μούτρα τους – τρανς, ναρκομανείς, pedoβιαστές, αιμομίκτες, κανίβαλοι, αιματοπότες.

    Στα τσακίδια και ο σατανάς μαζί τους…

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις