Morgellons σε ιατρικές μάσκες και δοκιμές PCR για Covid 19

 

Τα μυστηριώδη νήματα (ίνες) που ονομάζονται morgellons έχουν βρεθεί σε μάσκες και στα ειδικά

για τεστ Covid 19, πλαστικά στειλεό. Σχετικές αναφορές για μολυσμένες μάσκες και στειλεό δοκιμής συσσωρεύονται στο διαδίκτυο.

Μιλάμε για μικροσκοπικά σκουλήκια που μοιάζουν με νήματα και φαίνονται καθαρά μόνο στο μπροστινό μέρος της άκρης του στειλεό όταν μεγεθύνονται 1000 φορές. Ένα ζωντανό παράσιτο βρέθηκε επίσης σε ένα σετ ανίχνευσης αντιγόνου από την κινεζική εταιρεία Gica. Σχεδόν η ίδια εικόνα παντού – ένα μικροσκοπικό, καμπύλο νήμα που αρχίζει να κινείται και να λυγίζει όταν αγγίζεται με ένα ραβδί ή από τη ζεστασιά του αέρα που αναπνέετε. Εάν εξετάσετε τα νήματα κάτω από το υπεριώδες φως, φθορίζουν.

Πριν από πολλά χρόνια, φωτογραφίες των δερματικών ανωμαλιών (στις οποίες αναπτύσσονται νήματα) εμφανίστηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εκείνη την εποχή, οι αναφορές έδειξαν ότι ενδέχεται να έχουν προκληθεί από chemtrails. Οι περιπτώσεις αυτών που είχαν πληγεί και είχαν ήδη μολυνθεί σε μεγάλες περιοχές στο σώμα τους, πέρασαν μια οδύσσεια από γιατρό σε γιατρό που δυστυχώς δεν έδωσε στους ασθενείς καμία γνώση ή διάγνωση, για να μην αναφέρουμε μια θεραπεία.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης απέρριψαν επιμελώς τις αναφορές παρασίτων σε μάσκες και σετ δοκιμών, και τις ερμήνευσαν ως τυχαία μόλυνση ή θεωρίες συνωμοσίας.

Ακριβώς όπως, σύμφωνα με επίσημες αναφορές, πολλοί νεκροί δεν έχασαν τη ζωή τους λόγω του εμβολιασμού, αλλά μόνο κατά τύχη τη στιγμή της θανατηφόρας ένεσης. Ωστόσο, μια σοβαρή μελέτη δείχνει πραγματικά “Morgellons” συμπτώματα που προκαλούνται από παράσιτα.

Οι ασθενείς αναφέρουν μια αίσθηση crawling κάτω από το δέρμα ή στην επιφάνεια του δέρματος, εξανθήματα και πληγές που έχουν μέσα χρωματιστά νήματα ή κάποιο σπείρωμα που προέρχονται από αυτά. Εκτός από τις αλλοιώσεις του δέρματος, πολλοί ασθενείς εμφανίζουν ευρύ φάσμα συμπτωμάτων, συμπεριλαμβανομένων εξουθενωτικής κόπωσης, μυϊκού και αρθρικού πόνου, γνωστικών προβλημάτων, αϋπνίας και άλλων. Τα τελευταία χρόνια, έχουν πραγματοποιηθεί μερικές βασικές μελέτες, οι οποίες μπορεί τελικά να φωτίζουν την περίπλοκη αυτή ιατρική κατάσταση.

Είναι πλέον γνωστό ότι αυτά τα νήματα είναι παρασιτικοί, μύκητες με νηματοειδή ανάπτυξη που εισέρχονται στο σώμα ως σπόρια(βάκιλοι) και αναπτύσσονται εκεί. Τα μυκητιακά σπόρια μήκους περίπου 1-3 μm ζουν σε βακτήρια μήκους έως 30 μm (σπιροχέτες, ειδικά τα Borrelia). Τα Morgellons δεν είναι, όπως υποτίθεται συχνά, κατασκευασμένα από πλαστικό, μέταλλο ή κάποιο άλλο ανόργανο υλικό, αλλά οργανικές οντότητες. Ένας μύκητας είναι ένα εξαιρετικά μεταβλητό ον. Έτσι, οι Morgellons εμφανίζονται ως μερικώς σαφώς μεταβλητοί φαινότυποι.

Ο ειδικός και ο μακροχρόνιος θεραπευτής Morgellons Mathias Bote λέει για το Morgellon που βρήκε σε παιδική μάσκα στο εργαστήριό της η Manuela Ziesler: «Είναι σίγουρα ένα παράσιτο Morgellon. Αρχικά υποθέσαμε ότι το νήμα προήλθε από τη μύτη του παιδιού που φορούσε τη μάσκα. Όταν ρωτήθηκε, μας είπαν ότι η μάσκα δεν ήταν φθαρμένη. Κατά συνέπεια, στην πραγματικότητα φαίνεται να υπήρχε Morgellon στη μάσκα. Αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι τα Morgellons μπορούν επίσης να βρεθούν σε πολλά άλλα καθημερινά αντικείμενα. Τουλάχιστον σε αυτό το βίντεο δεν βλέπω καμία απόδειξη ότι οι μάσκες ήταν σκόπιμα μολυσμένες».

Μια γυναίκα έκανε το «τεστ θερμότητας» της κας Ziesler δηλαδή χρησιμοποίησε ζεστό νερό για να κάνει τα «Morgellons» ορατά και είδε τα νήματα που κινούνται πράγματι στη μάσκα: «Εξετάσαμε μια μη φορεμένη μάσκα, σημαντικά διευρυμένη, κάτω από το καλύτερο μικροσκόπιο. Θα δείτε ένα σαφές αποτέλεσμα. Τραβήξαμε ένα Morgellon με λαβίδα και το εξετάσαμε. Αυτή η έρευνα είναι επίσης σαφής».  Αφού αξιολόγησαν την έρευνα της οι ειδικοί φαίνεται ότι οι Morgellons βρίσκονται στις χειρουργικές μάσκες. 

Μια κοινή θεωρία είναι ότι τα στρατιωτικά αεροσκάφη χρησιμοποιούνται για τον ψεκασμό χημικών προϊόντων όπως αλουμινίου ή ενώσεων βαρίου στον αέρα. Τέτοια προγράμματα υπάρχουν στην πραγματικότητα. Οι κυβερνήσεις αναφέρονται στο “chemtrails” ως γεωμηχανική ή μηχανική κλίματος . Ο στόχος είναι να μειωθεί η υπερθέρμανση του πλανήτη με τεχνητό, ανακλαστικό σχηματισμό νέφους. Μπορεί ωστόσο και τα βακτήρια ή τα μυκητιακά σπόρια να ψεκάζονται με στρατιωτικά αεροσκάφη χωρίς όμως αυτό να μπορεί να αποδειχθεί προς το παρόν.

Μελέτες λένε: «Στην πραγματικότητα, τα Morgellons δεν είναι παρά παράσιτα. Ανάλογα με το DNA στο οποίο συνδέονται, οι μύκητες μπορούν να εξελιχθούν σε αποκλίνοντες φαινότυπους. Τα Morgellons μπορούν να αναπτυχθούν μόνο στο σώμα όταν ο οργανισμός είναι φορτωμένος με τοξικά βαρέα μέταλλα όπως επίσης και η ακτινοβολία είναι ένας παράγοντας που προάγει τεράστια την ανάπτυξη των Morgellons. 

 

 

 

Πηγές:

https://www.pravda-tv.com/2021/03/in-masken-und-teststaebchen-wurden-fadenartige-zappelnde-parasiten-namens-morgellons-gefunden-videos/

https://www.volkskrankheit-parasiten.org/parasiten/morgellons/

https://www.dailymail.co.uk/health/article-2096439/Morgellons-IS-real-Thousands-claim-suffer-agonising-skin-condition-doctors-claim-psychological.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις