«Φιλέλλην» Τομ Χάνκς: Άνθρωποι του Χόλιγουντ τον κατηγορούν για…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, μερικοί από αυτούς καταλήγουν μετά…ΝΕΚΡΟΙ.

 Σύλληψη Τομ Χανκς για παιδεραστία και αποκλειστικές εικόνες.

ΔΕΙΤΕ τι είχαμε βγάλει τον Ιουλ. του 2020 όταν

γινόταν εκείνη η μεγάλη παράσταση στην Επίδαυρο όπου σύμφωνα με τον Στέφανο Χίο, υπάρχουν καταγγελίες ότι εκείνη την στιγμή ΒΙΑΖΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο…ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ και τούτο μάλιστα…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ με ό, τι συνεπάγεται αυτό!!! Η δε παράσταση αυτή έτυχε να συμπέσει με την τότε επίσκεψη του κιου…ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Και ως γνωστόν, ο Χάνκς είχε συναντηθεί τότε με τον ίδιον τον…ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ «ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ» ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, διότι όπως θα δείτε παρακάτω, δεν είναι μόνο ο κος Λιγνάδης που κατηγορείται ότι είναι παιδοφιλος, αλλά και…Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ!!!

Στην παρακάτω ανάρτηση στο προφίλ Instagram του Κυριάκου Μητσοτάκη διαβάζουμε τα εξής συγκλονιστικά σχόλια ανθρώπων που έχουν ακολουθήσει τον λογαριασμό του Έλληνα πρωθυπουργού. Υπάρχει κόσμος που αφήνουν να εννοηθεί ότι ο Τομ Χάνκς είναι…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ!!!

Δείτε πρώτα την εν λόγω ανάρτηση….

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Προσέξετε όμως τα σχόλια που ειπωθηκαν εκεί (στα Αγγλικά ως επι το πλείστον) αναφορικά με τις κατηγορίες παρα πολλών ανθρώπων από όλο τον κόσμο που έχουν συνδέσει ακόμη και τον…ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ με τον…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ και τα εγκλήματά του εις βάρος πάρα πολλών μικρών παιδιών!!!

 

Π.χ., ένας λέει «ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΥΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!» ενώ δύο άλλο αναφέρουν το μεγάλο σκάνδαλο Pizzagate, (Πιτσαγκεϊτ) ή Pedogate (Παιδογκεϊτ) που έχει να κάνει με τις αποκαλύψεις από το 2016 τόσο των Wikileaks όσο και χάκερ που είχαν αποκαλύψει τότε πως οι Κλίντον και άλλοι πολιτικοί της Ουάσινγκτον καθώς και πολλές διασημότηες εμπλέκονται σε αυτά τα διεθνώς δρώντα κυκλώματα απαγωγής παιδιών και…ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ‘Ενας άλλος λέει «Ακόμα κι εκεί να μπορείτε να συλληφθείτε. Δεν υπάρχει διαφυγή από τα εγκλήματά σας κατά της ανθρωπότητας».

ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ…ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ!!!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ!!!…

 

 

Πρόσφατα, παραπάνω από 30 χιλιάδες κόσμος έκαμνε ακριβώς το ΙΔΙΟ πράγματα στον κο Τομ Χάνκς, λέγοντας τον δημόσια…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ με αποτέλεσμα ο ίδιος να απενεργοποιήσει τα σχολια στο ποφιλ του!!!

 

 

Δείτε τώρα το ακόλουθο πόστ, ανάρτηση του Χάνκς στο Instagram  όπου αναγράφονται τα γράμματα στα Αγγλικά “SRC USA” δίπλα σε ΒΡΩΜΙΚΟ ΓΑΝΤΙ….

 Και τι -παρακαλώ πολύ!– σημαίνει “SRC USA”;;;  Με το που βάλει κάποιος αυτά τα γράμματα στην μηχανή αναζήτησης Yandex.com (που είναι ανταγωνιστής της Google), του βγάζει τις εξής εικόνες…ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ…!!!!!!!!….

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με το σάιτ americandigitalnews.com, όλο το περιεχόμενο τόσο του μικρού μαύρου βιβλίου του Επσταϊν όσο και του ημερολογίου των πτήσεών του έχει διαρρεύσει και περιλαμβάνει τα ονόματα πάρα πολλών μεγάλων ονομάτων, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος του «αγαπημένου» μας…ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ!!!

Χρειάζεται όπως να μας πω ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ο Επσταϊν τόσο καιρό μαζί με όλες αυτές τις διασημότητες;;; Μα στο γνωστό…ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΪΝ (Pedo Island)

 

ΕΔΩ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΪΝ – HERE (ΕΔΩ)

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΥΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΪΝ – HERE (ΕΔΩ)

 Παρακάτω θα ευρείτε έναν αναλυτικό κατάλογο των μεγάλων ονομάτων που έχουν ευρεθεί εις το ημερολόγιον πτήσεων του Τζέφρι Επσταϊν, όπως έχει διαρρεύσει στον τύπο. Επαναλαμβάνω, έχουμε ΟΛΟ το ημερολόγιον πτήσεων του Επσταϊν καθώς και ΌΛΟ το μαύρο βιβλίον του!!! Και σύμφωνα με την λίστα (των ονομάτων που βρέθηκαν στο ημερολόγιο του Επσταϊν) του  americandigitalnews.com, έχει βρεθεί και το όνομα του Χάνκς μέσα στην ίδια λίστα!!! ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ;;; Μερικοί λένε ναι, ισχύει, άλλοι λένε ΟΧΙ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Πάντως, οι καταχωρήσεις στο ημερολόγιο είναι λίγο δυσανάγνωστες…

 

 Και το ξέρετε ότι υπάρχει μια γυναίκα στο διαδίκτυο ονόματι  Sarah Ruth Ashcroft που ισχυρίζεται ότι…ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΧΑΝΚΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ 13 ΕΤΩΝ ΩΣ…ΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑ;;;!!!  Δείτε το σχετικό τουίτ που έβγαλε εκεί η ίδια το 2018 και που έχει κάνει τον γύρω του κόσμου στο ιντερνέτ. Κάποιοι ὀμως προσπαθούν να αποδείξουν όλα όσα έχει  πει η Ashcroft ως αναληθή και «ψευδείς ειδήσεις« κτλ. ΑΝ όμως αυτά δεν ίσχυαν, θα  αναγκαζόταν αυτή  να…ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ αυτά τα  «ψέματα» και να…ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ αυτά τα τουίτ, κτλ., με φόβο ότι θα της κάνει αγωγή  ο Χάμκς. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ  ΕΧΕΙ  ΚΑΝΕΙ Ο ΧΑΝΚΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΝΚΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ  ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΑΥΤΕΣ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ;;;

 

 

 Μετάφρασις – Sarah Ruth Ashcroft: Εγώ είμαι στην ηλικία των 13 όταν ο Τομ Χάνκς (Tom Hanks) με αγόρασε από τον πατέρα μου για σεξ ως κούκλα- ελέγχου του νου. Αναρωτιέμαι πόσο πλήρωσε; Αναρωτιέμαι πόσο έκανε ο πατέρας μου για να σπάσει το μυαλό μου και να πουλήσει το παιδικό μου σώμα καθ ‘όλη τη ζωή μου. Θα γνωρίσω ποτέ;

 

 

 Και στο παρακάτω τουίτ από το 2018, λέει ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τους παιδεραστές που έχει εκθέσει δημοσίως, όπως ο …ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ, ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΔΙΟ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ…ΕΝΟΧΟΙ…!!!…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Τα γάντια και οι κάλτσες που δημοσιεύει ο Χανς τι ακριβώς συμβολίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ23 Μαρτίου, 2021 22:41

    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΟΥΜΕ : Ο ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΑΝ .
    ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΠΟΜΠΕΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ;
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ HUMOROUSMATHEMATICS ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ ΩΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ,ΟΧΙ .ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΕΒΑ ΜΑΖΙ.
    ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ :
    ΟΣΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ,ΜΕ ΠΟΙΩΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ;
    Η ΚΟΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΕΞΩ :ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ .
    ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΝΚΣ ,ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού ο Μπισκατακις εκτελέστηκε, ποιοι κυβερνούν την Ελλάδα και συνεχίζονται και αυξάνονται οι δολοφονίες Ελλήνων στα δημόσια νοσοκομεία; Ο κύριος Αντωνιάδης το λέει με στοιχεία.
    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/03/23321.html?m=1

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι οι Κιου-φωτεινοι-λευκοκαπελιτες βρε, ξεπαστρευουν τους "σκοτεινους" ελληνοφωνους. Παρε αρκετο ποπ-κορν το 2024 αργει ακομα...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις