Οι θεωρίες «συνωμοσίας» Ν.Τραμπ ευθύνονται για την παιδεραστία του Δ.Λιγνάδη;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δικαιούται να χαμογελά μετά το δεύτερο τηλεφώνημα  Τραμπ | Liberal.gr 

Την ομολογουμένως πρωτότυπη προσέγγιση ότι ο απελθών πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ευθύνεται για

το σκάνδαλο παιδοφιλίας που συγκλονίζει την Ελλάδα, διατύπωσε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής. 

«Εγώ κατανοώ να ζητήσετε την παραίτηση υπουργού. Είναι θεμιτό. Ο βάλτος όμως που σύρατε την αντιπαράθεση δεν είναι δικαίωμά σας. Αυτό που κάνετε είναι αριστερόστροφος "τραμπισμός". Και σε άλλες χώρες, ανάμεσα τους και οι ΗΠΑ, διακινήθηκαν θεωρίες περί παιδόφιλων που κυβερνούν τη χώρα και κυβερνούν τη χώρα και βρήκαν πολιτική κάλυψη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κ.Μητσοτάκης. 

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ότι πρόκειται για «θεωρία συνωμοσίας» τα περί σύνδεσης της κυβέρνησης με τον Δ.Λιγνάδη, κατηγορώντας τον Τραμπ που έχει «εκτρέψει» τέτοιες θεωρίες. 

Σε τι αναφέρεται: Στις κατηγορίες κατά του γιου Μπάιντεν και τις φωτό που είχαν δει το φως της δημοσιότητας με τον ίδιο να είναι στο κρεβάτι με μικρά κορίτσια, αλλά και γενικότερα των Δημοκρατικών (Κλίντον κλπ.) που σύχναζαν στα πάρτι του παιδόφιλου Επστάιν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ θα μηνύσει την Ελλάδα για αθέμιτο ανταγωνισμό στη παραγωγή αδρενοχρώματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νσι καλα η υπαρχουνε σππφιξεις κουλι... ο τραμπ δεν εχει καμια σχεση στην μαλακια ππυ εκσνε το φιλαρσκι σου και η ΝΔ ο τραμπ εχει σωσει χιλιαδες παιδακια σπο τους βιαστες και εγκλιματιες αυτα να τσ πεις στων ιδιο αν εχεις τα αρχιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις