ΕΠΤΑΦΩΤΟΣ ΛΥΧΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ.... !!!

 
Όλων τυχαίως... ( Και μην παει πουθενά το μυαλό σας )
Το σύμβολο εμβολιασμού....
Απεικονίζει την
ΕΤΙΤΑΦΩΤΟ ΛΥΧΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ.... !!!
Θα καταλαβουμε κάποια στιγμή τι συμβαίνει..?
Μας τα δείχνουν !!!!
Εμείς τα βλέπουμε .......?

 











 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αυτή η ουρά του Τσίπρα ο Κουίκ, σε όλα μέσα είναι. Πόσο πολύ τον σιχάθηκα ενώ κάποτε τον πήγαινα σαν δημοσιογράφο, πούλαγε τότε σοβαρότητα βλέπεις.
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια κατακτημένη χώρα είναι αυτός ο τόπος… χιλιάδες χρόνια το προσπαθούσαν, τα τελευταία 200 χρόνια το κατάφεραν, τώρα πλέον η κατοχή είναι με βούλα… χάζαρος πρωθυπουργός… έχουμε και λέμε…

    «Οι εβραίοι αποκαλούνται ανθρώπινα όντα, οι μη-εβραίοι δεν είναι άνθρωποι. ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ». TALMUD: Baba Mezia, 114b

    Πώς είναι δυνατόν τα κτήνη όπως οι Έλληνες, να έχουν τόση γνώση επάνω στις τέχνες, φιλοσοφία, κτίρια, αποχετευτικά συστήματα και άλλα αναρίθμητα από χιλιάδες χρόνια και τα μη κτήνη να έχουν ως μοναδικό καλλιτεχνικό επίτευγμα ένα ντουβάρι – διασωθέν (?) τμήμα του ναού τους – όπου πηγαίνουν και βαράνε το κεφάλι τους.

    Αυτό πονά πολύ τον δραΚούλη, ένα μη κτήνος, κατά τους ομοεθνείς του.

    Ακούς εκεί τα κτήνη, οι Έλληνες να θεωρούν εαυτούς ανθρώπους!! Και
    τι κάνει, τι κάνει;; δίνει εντολές… βαράτε τους!!!…. Πολιτισμό έχετε; Ελευθερία θέλετε; Παιδεία θέλετε; ‘Ήθος και Αγωγή ζητάτε; Βεβαίως… θα σας πω εγώ τα φωνήεντα που θα μάθετε και θα εφαρμόζετε…

    "Οι εβραίοι δικαιούνται να ληστεύουν και να φονεύουν μη-εβραίους" :Sanhedrin 57a. "Όταν ένας εβραίος φονεύει έναν μη-εβραίο δεν ισχύει η θανατική ποινή. Οτιδήποτε κλέψει ένας εβραίος από έναν άπιστο μπορεί να το κρατήσει."
    "Οι μη εβραίοι είναι εκτός της προστασίας του νόμου και ο Θεός έχει εκθέσει τα χρήματά τους στο ισραήλ." Baba Kamma 37b.
    "Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέματα σε μη-εβραίους": Baba Kamma 113a. "Οι εβραίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψέματα(τεχνάσματα) για να κατατροπώσουν έναν μη-εβραίο".

    Ο δραΚούλης ανακοίνωσε την διδασκαλία της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία. Οι ομοεθνείς του, στο ιερότερο βιβλίο τους, διδάσκονται – άρα και ό ίδιος, άρα και τα παιδιά μας- τα παρακάτω:

    «Ένας εβραίος δικαιούται να παντρευτεί ένα τρίχρονο κορίτσι(συγκεκριμένα τριών ετών και μιας ημέρας)».
    «Ένας εβραίος μπορεί να συνουσιαστεί με ένα παιδί, αρκεί το παιδί να μην είναι λιγότερο από 9 ετών.» Sanhedrin 54-55b.
    «Δεν είναι σημαντικό όταν ένας άντρας συνουσιάζεται με ένα μικρό κοριτσάκι.» Kethuboth 11b.
    «Μια γυναίκα που συνουσιάστηκε με ζώο δικαιούται να παντρευτεί έναν εβραίο ιερέα. Μια γυναίκα που συνευρέθηκε με έναν δαίμονα επίσης δικαιούται να παντρευτεί έναν εβραίο ιερέα.» Yebamoth 59b.

    «Αν ένας μεγάλος άντρας έλθει σε σεξουαλική επαφή με ένα μικρό κορίτσι, αυτό δεν είναι τίποτα, είναι σαν να μην έγινε.
    Εισχωρώντας το πέος του όμως μέσα στο γεννητικό όργανο ενός μωρού λιγότερο από τριών ετών, είναι σαν να βάζεις το δάχτυλο μέσα στο μάτι. Θα βγάλει στην αρχή μερικά δάκρυα, αλλά μετά θα είναι εντάξει.»


    Και τώρα σιωπή…. εμπέδωση των νέων κανόνων ζωής που επιβάλλεται να εφαρμόσουμε….

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις