Η δολοφονία Βαλυράκη, ήταν μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα...?

Θα ιδρύσει νέο κόμμα ο Αλέξης Τσίπρας μετά την 7η Ιουλίου; - Open Magazine 

Κατά την οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη, ο θάνατος του πρώην Βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ, ήταν δολοφονική

ενέργεια. Ποιος ήθελε, όμως, να σκοτώσει τον ηλικιωμένο απόστρατο της πολιτικής, Σήφη Βαλυράκη;

Έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί πολλά στον Τύπο. Ένα από αυτά που ακούγονται, το οποίο δεν υιοθετούμε, διότι δεν έχουμε αποδείξεις, αλλά έχει μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον, σχετίζεται με την εγχώρια τρομοκρατία και την νέα γενιά της στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις φήμες, ο πρώην Υπουργός, φέρεται να «έδινε» στο καθεστώς, τα ονόματα και τις δραστηριότητες της νέας γενιάς ριζοσπαστικών και εξτρεμιστικών στοιχείων, που αναπτύσσονται στα σπλάχνα της κοινωνίας και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Το δημοσίευμα του Sputnik αναφέρει, πως οι Αμερικανοί θεωρούσαν το Βαλυράκη προστάτη της 17 Νοέμβρη. Οι Αμερικανοί, σε θέματα τρομοκρατίας, δεν μασάνε τα λόγια τους, ούτε πετάνε ονόματα τυχαία στον αέρα, όσο και να μην αρέσει αυτό, στο σάπιο καθεστώς της Μεταπολίτευσης.

Υπάρχει έντονη κινητικότητα στους κόλπους της επαναστατικής και εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Είναι λογικό, τα νέα παιδιά, που είδαν τον μισθό τους και το μέλλον τους να καταστρέφονται εξαιτίας των μνημονίων, να εντάσσονται σε κινήματα ριζοσπαστικής φύσεως. Εάν συνυπολογίσουμε ότι η νεολαία υποφέρει πιο πολύ από όλες τις κοινωνικές ομάδες, εξαιτίας των συνεχών lockdown, τότε η ριζοσπαστικοποίησή της, έρχεται ως ένα φυσικό αποτέλεσμα. Η νεολαία είναι αυτή που ένιωσε έντονα στο πετσί της την αισχρή εργοδοτική εκμετάλλευση των μνημονιακών χρόνων, όχι οι αρχικηφήνες του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τσίπρας, ο Απριλιανός αυτός γόνος, ποτέ δεν ήταν σώμα της Αριστεράς. Ποτέ δε δούλεψε, ποτέ δεν «μάτωσε», ποτέ δεν ίδρωσε και ποτέ δεν πείνασε. Ο Τσίπρας, είναι ό,τι και ο Μητσοτάκης στη ΝΔ. Ένα παρένθετο πρόσωπο. Για το διορισμένο από τον Αλαβάνο, χοντρομπούτι λουκουμά, αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Αριστερά, ήταν το όχημα που θα τον έφερνε στην εξουσία, στα λεφτά και στα μεγάλα σαλόνια των υπερεθνικών ελίτ. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από αυτό.

Την ώρα που όλη η Ελλάδα μιλάει για τον Μητσοτάκη και την κατά συρροή σχέση του με παιδεραστές, ο κύριος Τσίπρας έσπευσε να του ρίξει σωσίβιο, αποδεικνύοντας, για άλλη μία φορά, τον συστημικό και προδοτικό του ρόλο στην Αριστερά. Σε μία πρωτοφανή στα χρονικά δήλωση, υπέδειξε στον Κυριάκο Μητσοτάκη τι να πει στην Ελληνική κοινωνία για να γλιτώσει.

«Εγώ, αναγκάστηκα να βγω πριν από μία εβδομάδα περίπου, το Σάββατο, με μία δημόσια ανάρτησή μου. Ζήτησα την παραίτηση της κ. Μενδώνη και ζήτησα από τον κ. Μητσοτάκη να αναλάβει την ευθύνη. Λέγοντας μάλιστα, ότι δεν είναι αδίκημα να είσαι φίλος ενός ανθρώπου που αποδεικνύεται ότι είναι επικίνδυνος…», δήλωσε ο κύριος Τσίπρας! Μόνο Δελτίο Τύπου δεν υπαγόρευσε στον Κυριάκο, ο Αλέξης!

Κανονικό ξέπλυμα από την ηθική, πολιτική και ποινική διάσταση ενός θέματος, που αφορά άμεσα στον Πρωθυπουργό και μπορεί να τον οδηγήσει στο Ειδικό δικαστήριο, αλλά και σε κελί φυλακών. Όμως, ο Τσίπρας, αδειάζει και το δημοσιογράφο και εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος ανέδειξε για πρώτη φορά την υπόθεση παιδεραστίας του Νίκου Γεωργιάδη, υποβαθμίζοντας ξεδιάντροπα ο πρώην Πρωθυπουργός, το «κατά συρροήν» στη συγκάλυψη, από την μεριά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από την άλλη, ο Παύλος Πολάκης, ο φυσικός ηγέτης του «Σιν Φέιν» της επαναστατικής Αριστεράς, βγήκε σε άλλο τόνο την ίδια μέρα, κάνοντας λόγο για κύκλο παιδεραστών εντός του Ελληνικού κοινοβουλίου! Αναμφίβολα, ο πρώην Υπουργός, έχει δίκιο στη διάσταση και τον πολιτικό-ηθικό ορισμό που δίνει στην υπόθεση Λιγνάδη.

Το βάθος της υπόθεσης Λιγνάδη, είναι τεράστιο και στο τέλος, θα αναδείξει πως έπεσε η Ελλάδα στα μνημόνια. Ποιοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, αρχιερείς και δικαστές εκβιάστηκαν, λόγω της διαστροφής τους, για να υπογράψουν τη γενοκτονία του Έθνους. Βλέποντας, λοιπόν και τη διάσταση που αποκτά η υπόθεση με τα προσφυγόπουλα, θα αναδειχθεί ποιοι και για ποιο λόγο ήθελαν την Ελλάδα Ισλαμική αποικία, επιτρέποντας την παράνομη είσοδο εκατομμυρίων λαθρομεταναστών.

Ας δούμε και κάποιες άλλες λεπτομέρειες στην ελαιογραφία των γεγονότων.

Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ρουμπάτης, βρίσκεται κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση.

Το καράβι του Βαγγέλη Μαρινάκη πιάστηκε από τις Αμερικανικές αρχές να μεταφέρει Ιρανικό πετρέλαιο. Το Mega του κυρίου Μαρινάκη, έγινε το ασφαλές τηλεοπτικό δεκανίκι βιαστών και τα Νέα του Ευάγγελου, έχουν κατ’ εξακολούθηση προμοτάρει στο Ελληνικό κοινό, την αρχισατανίστρια Μαρίνα Αμπράμοβιτς.

Η υπόθεση Λιγνάδη, ακουμπά, έστω και έμμεσα, την οικογένεια Βαρδινογιάννη, που έσπευσε πρώτη να δώσει άλλοθι στον καταγγελλόμενο, ως παιδεραστή. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη, που ακόμα φιλοξενεί στα στούντιο της και στην μισθοδοσία της τον Τάκη Χατζή.

Όμως, όλες οι πληροφορίες δείχνουν μέχρι τώρα και εμπλοκή της Κυβέρνησης Πικραμμένου στο βόθρο Λιγνάδη και μάλιστα σε υψηλότατο κυβερνητικό επίπεδο.

Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, ότι η δολοφονία Βαλυράκη, ήταν κάποιου είδους πολιτικό μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα. Εάν ήταν, τότε μάλλον η Κουμουνδούρου δεν το έλαβε…

Το timing πάντως, όλων αυτών των συμβάντων και αποκαλύψεων, μόνο τυχαίο δεν είναι…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Ειναι μονο η επιφανεια ολο αυτο μιας και η μασωνικη στοα εχει το απυροβλητο , η απατη του ιου και τα ελληνοτουρκικα , η συμφωνια των λιμνων και ποσα αλλα ...ξεχνιουνται απο το μεγαλυτερο ποσοστο με τετοιες ιντριγκες ....Φοβαμαι οτι το 65% ειναι απλα εγκεφαλοι , αχρησιμοποιητοι και σε χουζουρεμα βαρυ .Γιατι δεν βγαζουν τωρα τις καταγγελιες της μεγιστης Μαργαριτη ?Γιατι ηρθαν στην Αλςξανδρουπολη αμερικλανακια ?Γιατι ανοιξαν NAVTEX στο κεντρο του αιγαιου ?Γιατι αλλαξαν στρατηγους της ΕΛΑΣ ?Γιατι η αντιπολιτευση εγινε δεκανικι ?Γιατι εχουν ακομη μεσα τον κασιδιαρη και τον προετοιμαζουν ?Τι ετοιμαζουν που θυσιαζουν τα χαμηλοτερα μασονακια (εκ του σωσονακιααχχαχ)?Ποιοι και τι προετοιμαζουν η' ετοιμασαν σε συνειδησιακο επιπεδο τοσο καιρο ?Τι αποφασεις εχουν παρει οι μασονοι , κονκλαβιο μαγισσων και μαγων , τεχνοκρατες και εωσφοριστες σε αυτη τη μεγαλη ευθεια που βρισκομαστε ?Ποια ειναι τα προγραμματα που τρεχουν αυτη τη στιγμη ?Γιατι χρησιμοποιηθηκαν απο τους τεχνοκρατες και τους καβαλλιστες οι ΜΚΟ σαν μεσω αποδυναμωσης της αξιας (καθε αξιας ) και την απελευθερωση και μολυνση της σεξουαλικης ενεργειας και του loosh?Ειμαστε στην τελευταια διαιρεση ?Ειναι ακομη ζωντανο το κυτταρο της κοινωνιας ?Γιατι προσπαθησαν να μειωσουν την δονηση της συνειδησης παγκοσμια?Ειναι ο μαυρος καθρεφτης τοσο σμαρτ ωστε να προγραματιζει τις συνειδησεις και να δημιουργουν στην πραγματικοτητα αυτα που τα 5 κεντρα επιθυμουν? Μηπως ηδη εχουμε μπει σε 7G και ολοι κοιτανε να απαλλαχθουν απο το 5G?
    Μηπως το πλεγμα γυρω απο τον πλανητη εχει αρχισει να παραπαιει επειδη εληξε η εγγυηση του μετα απο 26950 χρονια ?Ειμαστε μονοι μας πανω στον πλανητη ?Που ανηκουν τα σκουληκια που κυβερνανε ?Ειναι φιλελληνες ?Γιατι η ψηφος ΔΕΝ ειναι λυση ?Γιατι εχει αναστραφει το πεδιο (τα αντιθετα εχουν την δυναμη τωρα .το μαυρο ειναι ασπρο .ο ψευτης ειναι αληθινος , η εικονα εχει την δυναμη , ο φιλοπατρης ειναι φασιστας κτλ) ?Πως καταφεραν να ανστραφει το πεδιο ?Γιατι δεν πιανουν οι καταρες ενος ολοκληρου πλανητη στους κυβερνωντες ?Ισχυει το καρμα σε αυτον τον πλανητη ?Τι ειναι ο ψυχοτρονικος πολεμος ?Τι ειναι η αστυμαγικες εφαρμογες (αγαλμα εωσφορου στην πλατεια καραισκακη , εκτρωμα τεχνης πλατ.ομονοιας και ''κοψιμο της κυκλικης ροης εκει , κοκκινος φρουρος στο π.φαληρο κτλ)23 εδρο αυτη η πραγματικοτητα η ολικη εικονα σαφης μονο σε αιθερικο blueprint ////ΞΥΠΝΑΤΕ >ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΛΩΤΟΦΑΓΩΝ >

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΆΧΑΝΑ ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ.
    Η ΣΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ,Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ ,Η ΜΑΥΡΙΛΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ,ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.
    ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΖΟΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ.
    Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΔΙΝΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ,ΜΗΠΩΣ ΔΩΘΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΥΛΙΞΕΙ ΔΕ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΛΑ ΧΑΡΤΙΟΥ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ,ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ,ΝΟΣΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ,ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΆΣ ,ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2020.
    ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ,ΒΑΣΙΛΕΙΣ ,ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ,ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΝΟΣΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ....
    ΕΒΓΑ ΟΞΩ ΡΕ ΚΛΩΝΕ ΤΩΡΑ ,ΝΑ ΠΑΣ ΣΟΥΛΑΤΣΟ .
    ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗΣ .
    ΤΟΝ ORIGINAL ,ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ.
    ΟΜΟΙΩΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΦΙΔΙΖΕΙ.
    ΗΘΕΛΕ ΤΖΙΒΙΤΖΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ,ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ,ΠΑΙΔΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ,ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ,ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΙΜΑ .
    ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ.
    ΕΙΠΑΜΕ :
    ΑΥΤΑ ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ.
    ΑΓΡΙΑ ,ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ,ΝΑ ΒΓΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ. ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ,ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ.
    Ή ,ΜΑΛΛΟΝ ,ΠΟΙΩΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.
    ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ Η ΚΟΛΑ ΓΡΑΦΕΙ :
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
    ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΔΕΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΝΑΡΚΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ.
    ΠΟΙΟΙ ΤΑΙΖΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΘΑΜΕΝΟ ΜΠΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΔΥΟ ΚΑΡΑΒΙΑ ,ΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.
    ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΗΡΩΙΝΗ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΆΛΛΟ ΧΑΠΙΑ ΑΠΟ ΚΟΡΕΑ.
    ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ.
    ΤΖΙΒΙΤΖΙΛΙΚΙ Ο ΕΡΠΕΤΑΚΙΑΣ.
    ΟΜΟΙΩΣ ,Ο ΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΑΣ ΣΑΥΡΑΚΑΣ ΜΠΙΝΤΕΣ.
    ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΆΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ,ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΑΝ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ,ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ...
    ΜΠΑΑΑΑΜ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑ.
    ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΈΧΟΥΜΕ ;
    ΜΑΥΡΕΣ ΨΥΧΕΣ.
    Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ ;
    ΧΧΧΧΜΜΜΜ...
    ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟΣ.
    ΠΟΛΥ ΚΟΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΕΤΟΙΟ....
    ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΤΕΛΕΙ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ 🐀;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις