ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑ...?

Μπορεί να είναι εικόνα φύση και σώμα νερού 
 
Το 1931 ο Λόρδος Bertrand Arthur Russell στο βιβλίο του The scientific Outlook έγραψε για το θέμα της διαχείρισης των καιρικών συνθηκών, κάτι που μας φανερώνει πόσα χρόνια τώρα γίνεται διαχείριση στις καιρικές συνθήκες για την εξυπηρέτηση συμφερόντων.
 
Είναι πολλές οι χώρες που κάνουν διαχείριση των καιρικών συνθηκών για λόγους που ποικίλουν και οι οποιοι μπορεί να είναι προς όφελος ή όχι των ανθρώπων.
 
Η διαχείριση των καιρικών συνθηκών μπορεί να γίνει για
πολιτικούς, οικονομικούς, κοινωνικούς ή περιβαλλοντικούς λόγους, όπως τσουνάμι, τυφώνες, πλημύρες, σεισμοί, παγετός, ομίχλη, σκόνη στην ατμόσφαιρα …κλπ
 
Οι μεγάλες χώρες με προηγμένη τεχνολογία κάνουν διαχείριση των καιρικών συνθηκών όπως καταλαβαίνετε πολλά χρόνια τώρα και οι μικρότερες χώρες αγοράζουν υπηρεσίες από τις μεγάλες χώρες.
Ο λόρδος Ράσελ έγραψε στο βιβλίο του « Μπορεί ο θεός να έχει δημιουργήσει τον κόσμο αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μην τον αλλάξουμε όπως θέλουμε».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Μόνο ο Μπίλ Γκέιτς κ το Χάρβαρντ θα μας σώσουν με τη μεταφορά εκατομυρίων τόνων σκόνης στη στρατόσφαιρα. Για να παγώσουμε στο τέλος. Ρε πού τους βρήκαμε τόσους μαζεμένους ευφυείς επιστήμονες.
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις