Η Νίκη είναι των ανθρώπων

 
 
Ενώ στο παγκόσμιο επικρατεί μια ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι, στο παρασκήνιο συνεχίζονται οι τιτάνιες προσπάθειες από τα λευκά καπέλα και τις δυνάμεις της συμμαχίας για την τελειωτική ανατροπή του βαθέως κράτους.
Η Συμμαχία είναι ένας συνεταιρισμός από αρχηγούς κρατών, πολιτικούς , επιχειρηματίες, επιστήμονες, οικονομολόγους, ειδικούς στρατηγικής, ανώτερους αξιωματικούς του στρατού, ακόμα και θρησκευτικούς μεταρρυθμιστές.
Η Συμμαχία είναι αφοσιωμένη να βοηθήσει την ανθρωπότητα, να ξυπνήσει, να αναβαθμίσει την συνειδητότητα της και να επουλώσει τις παλιές πληγές της.
Ο ηλιακός μας φύλακας, το Αμερικανικό διαστημικό μυστικό πρόγραμμα, έχει απευθείας αλληλεπίδραση με τους θετικούς- καλούς εξωγήινους. Οι οποίοι είναι μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και της Συμμαχίας στην γαία.
Στην αντίθετη πλευρά οι εχθροί μας ερπετοειδή, ελέγχουν τους πολιτικούς και επιχειρηματίες αρχηγούς, το Βατικανό , τα μεγάλα ΜΜΕ και το οποίο συνδικάτο είναι γνωστό ως βαθύ κράτος ή Καμπάλ.
Ο Νίκολα Τεσλα εμπνεύστηκε από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία για να προμηθεύσει τον κόσμο με εφευρέσεις που θα μπορούσαν να απελευθερώσουν την ανθρωπότητα.
Εκείνοι που βοήθησαν τον Τέσλα και ήθελαν να ελευθερώσουν την τεχνολογία στον κόσμο ήταν μέρος της Συμμαχίας.
Ο Τζει Π Μοργκαν και άλλοι Ελίτ είχαν καθοδήγηση από τους δρακονιανούς να σταματήσουν τον Τεσλα και να κλείσουν τις εφευρέσεις του.
Ο Τζον Τραμπ καθηγητής της φυσικής και θείος του προέδρου Τραμπ, μελέτησε κάποιες από τις προηγμένες τεχνολογίες του Τέσλα και βοήθησε να εκτιμηθεί η αξία τους για το FBI. Επίσης βοήθησε να υιοθετηθούν οι τεχνολογίες από το Αμερικάνικο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα.
Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία εργάζεται μυστικά με την οικογένεια Τραμπ εδώ και δεκαετίες.
Το 1980 ο Τζον Τραμπ αποκάλυψε πολλές από τις προχωρημένες τεχνολογίες στον ανιψιό του Ντόναλντ Τραμπ.
Το 2015 μια μυστική ομάδα του στρατού πλησίασε τον Ντοναλντ Τραμπ για να βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία των Η.Π.Α, για το καλό της χώρας και της ανθρωπότητας.
Ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε να δώσει τις νέες τεχνολογίες στον κόσμο, δωρεάν ενέργεια παντού, μεντ μπεντς για αποθεραπεία 6000 ασθενειών και αντιστροφή του γήρατος.
Με βάση τους ισχυρισμούς του καθηγητή Χάιμ Εσιεντ, επικεφαλή του διαστημικού προγράμματος του Ισραήλ, η Γαλαξιακή Ομοσπονδία ζήτησε να μην δοθεί η πληροφορία για την ύπαρξη εξωγήινων και να μην δοθούν οι νέες τεχνολογίες επειδή οι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι ακόμα και θα πάθουν κρίση.
Σχέσεις Η.Π.Α και Ρωσίας
Ο πρόεδρος Τραμπ θέλησε την εποικοδόμηση των σχέσεων με την Ρωσία επειδή ο πρόεδρος Πουτιν επίσης συνεργάζεται με την Συμμαχία και εξωγήινους μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.
Ο Πούτιν γνωστοποίησε την ύπαρξη εξωγήινων στους Ρώσους.
Τον Ιανουάριο του 2015 το βαθύ κράτος εκτόξευσε πύραυλο εναντίον της Χαβάης, σε μια προσπάθεια να εμπλέξουν την Β.
Κορέα, την Κίνα και τις Η.Π.Α σε πυρηνικό πόλεμο. Η προσπάθεια απέτυχε αφού το φρόντισε η Συμμαχία με τα υπερσύγχρονα όπλα της.
Ο πρόεδρος της Κίνας Ζι γνωρίζει ότι το βαθύ κράτος προσπαθεί να δημιουργήσει πόλεμο με τις Η.Π.Α.
Ο πόλεμος του Ζι κατά της διαφθοράς εξοργίζει τους κινέζους αρχηγούς και το βαθύ κράτος προσπαθεί να τον καθαιρέσει.
Ο Ζι έχει είδη δημιουργήσει ένα διαπλανητικό πρόγραμμα έρευνας σε συνεργασία με εξωγήινους μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.
Ο Μόντι πρωθυπουργός της Ινδίας, θέλει την απελευθέρωση των νέων τεχνολογιών.
Είναι ο Ντόναλντ Τραμπ της Ινδίας, με ανάλογη συμπεριφορά από τα ΜΜΕ και το βαθύ κράτος. Ο Μόντι επίσης εργάζεται για την ανάπτυξη της τεχνολογίας με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία.
Ο Τραμπ, Πούτιν, Μόντι και Ζι είναι μέλη της Συμμαχίας η οποία θέλει να απελευθέρωση τον πλανήτη και την ανθρωπότητα από τον έλεγχο των σκοτεινών τυράννων της.
Ότι και να θέλουν να κάνουν οι σκοτεινοί δυνάστες η ελευθερία της ανθρωπότητας είναι ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ.
Με ποιό σχέδιο θα προχωρήσουμε μέχρι να φθάσουμε στην ολοκληρωτική ελευθερία δεν το γνωρίζουμε, αλλά γνωρίζουμε ποιό θα είναι το αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. Για τον Χi αμφιβαλω,πως το ποιο νεοταξικο καμπαλικο κρατος μεσω του μαοικου κομματος θα ειχε για προεδρο εναν εχθρο τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις