ΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ CIA....?

Η Γερουσία εγκρίνει την νέα διευθύντρια της CIA | Sofokleousin 

Εδω και μερες εχουμε γραψει

απο πληροφοριες που διερρεαν οτι η διευθυντρια της CIA εχει συλληφθει με την κατηγορια της προδοσιας για την αναμειξη της στην υποθεση DOMINION.

Σημερα σε μια διαμαρτυρια που εγινε στην Αμερικη εξω απο μια Πολιτειακη Βουλη για τα γεγονοτα της νοθειας των εκλογων ο κεντρικος της ομιλητης ανεφερε στους παρευρισκομενους οτι η διευθυντρια της CIA εχει συλληφθει γι αυτο ακριβως που ειχαμε αναφερει κι εμεις...!!!

Λογικα μεχρι το τελος της εβδομαδας θα πρεπει να περιμενουμε πολλες εξελιξεις...





SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Από πηγές κατά βάσιν αξιόπιστες, διαρρέεται τις τελευταίες ημέρες η πληροφορία, η οποία όμως μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατόν να διασταυρωθεί, ότι η συλληφθείσα διευθύντρια της CIA, στην απεγνωσμένη προσπάθειά της να αποσείσει μέρος των κατηγοριών που την βαρύνουν, έχει εμπλέξει στην υπόθεση της νοθείας των εκλογών τον Έλληνα πολέμιο της καθεστηκυίας τάξης Αριστόμαχο, ο οποίος έχει περιέλθει σε δεινή θέση, κρυπτόμενος από χωρίου εις χωρίον και μη δυνάμενος να σχολιάσει στον παρόντα ιστότοπο τα τεκταινόμενα. Εξ ου και η "απουσία" του τις τελευταίες ημέρες.
    Τυχόν επανάκαμψή του μέσῳ σχολιασμών, πέραν της ανακούφισης και χαροποίησης των φανατικών αναγνωστών του, θα σημαίνει ότι κατάφερε μέσῳ επιτυχημένων μεταμφιέσεων, καταπληκτικών ελιγμών και παραπλανητικών κινήσεων να ξεφύγει από τους επικίνδυνους διώκτες του.
    Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, είναι αναμενόμενο να αποφύγει οποιαδήποτε αναφορά στην περιπέτειά του, χωρίς να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο μέσα από λέξεις-κλειδιά των κειμένων του να γνωστοποιήσει πληροφορίες σε "δυνατούς λύτες του σταυρόλεξου".
    Περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις. Οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις