ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ.....!!!

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ..ΕΝΟΣ ... CRISLAM !!Η ΠΑΝΑΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ...! 
 
Η ανθρωπότητα, ακόμη δεν έχει καταλάβει πως αυτή η πανδημία έχει σχεδιαστεί τουλάχιστον 18-24 μήνες πριν (λόγια του Bill Gates), για να καταστρέψει χώρες, να σπείρει πανικό και να προκαλέσει δυστυχία σε όλους, ώστε όλες οι χώρες να δεχτούν το "προαιρετικό" εμβόλιο του Gates με το νανοτσιπ γενετικής μηχανικής.
 
Την παγκόσμια διακυβέρνηση, θα αναλάβουν αρχικά τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), τα οποία υπόσχονται να διαχειριστουν την τρέχουσα πανδημία, καθώς και ′′ιούς που θα έρθουν'′ αλλά και την παγκοσμια οικονομία, καθώς θα είναι η μόνη σωτηρία, για να βγουν όλες οι χώρες από την κρίση και την καραντίνα.
 
Έπειτα, θα ακολουθήσει η αποκατάσταση της οικονομίας, βασιζόμενη σε ένα ΝΕΟ οικονομικό σοσιαλιστικό μοντέλο αναδιανομής του πλουτου, (με δελτία κ vouchers για τα βασικά αγαθά) , αφού το σημερινό σύστημα είναι μη βιώσιμο και μετράει λίγες μέρες ζωής ακομη, εξαιτίας της χρόνιας και ανίατης ύφεσης κι όπου να'ναι θα ''σκάσει η παγκόσμια οικονομική φούσκα".
 
Γι 'αυτό ανακαλύφθηκε το ΕΥΓΟΝΙΚΟ εμβόλιο, για να εξοντώσει το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και φυσικά εξυπακούεται, πως με την επαναφορά στην κανονικότητα, δεν θα υπάρχει εργασια για όλους αυτούς τους ανθρώπους, ή τρόπος στήριξης των επιζώντων.
Όσοι λοιπόν επιβιώσουν από το ευγονικό εμβόλιο (περίπου 2 δις) θα ελέγχονται 100 %. από ένα νανοτσιπ DNA.
 
Θα ελέγχονται πλήρως η εγκεφαλική δραστηριότητα, το νευρικό σύστημα και το ενδοκρινικό σύστημα..
 
Αυτά δεν είναι θεωρία συνομωσίας, αλλά υπάρχουσα κατοχυρωμένη τεχνολογία, σχεδιασμένη ακόμη και να διαχειρίζεται κρυπτονομίσματα..
 
Σταδιακά, θα επιβάλλουν το ενιαίο κρυπτονόμισμα που έχει ήδη κατοχυρώσει ο Gates, που μαζί με το νανοτσιπ, αποτελούν μια ενιαία πατέντα. 
 
Προφανώς θα είναι ένα είδος bitcoin, που όμως, θα ελέγχεται αποκλειστικά από μια κεντρική τράπεζα, και δεν θα κυκλοφορεί ανεξέλεγκτα όπως το υφιστάμενο bitcoin.
 
Το κρυπτονόμισμα θα λειτουργει μόνον σε συνδυασμό με το ενέσιμο νανοτσιπ & τα πάντα θα ελέγχονται από τον κβαντικό υπερ-υπολογιστή (που ονομάζεται Μεγάλο Θηρίο !!!), που βρίσκεται στις Βρυξέλλες. Όλα αυτά χάρη στις 5G και 6G ταχύτητες και το δορυφορικό δίκτυο ίντερνετ, του Elon Musk
 
Ό,τι κάνουν ή λένε οι άνθρωποι θα παρακολουθούνται από το σύστημα
 
Η Καθολική και η Ορθόδοξη Εκκλησία ΔΕΝ θα υπάρχουν πλέον και θα κηρύξουν την ΜΙΑ 
 
Πανθρησκεία για όλο τον κόσμο...το Crislam. 
 
Η '' παιδεία '' της ιδεολογίας των φύλων, θα είναι υποχρεωτική και θα περάσει παγκοσμίως σε όλα τα σχολεία και τα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. 
 
Το κράτος θα πληρώνει ομοφυλόφιλους και παιδεραστές για να υπαγορεύουν την ιδεολογία φύλου σε σχολεία, κολέγια, νηπιαγωγεία και μέσα μαζικής ενημέρωσης.
 
Όλα τα παιδιά θα προγραμματίζονται για να γίνουν ομοφυλόφιλοι και θα υπερσεξουαλίζονται από τους παιδικούς σταθμούς. 
 
Και όσοι γονείς αντιτίθενται, είτε θα πάνε φυλακή, είτε θα πληρώσουν υψηλά πρόστιμα, ή θα τους αφαιρέσουν την επιμέλεια των παιδιών, για να τα δώσουν υιοθεσία σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια.. αφού το κράτος, θα έχει ήδη αποκτήσει γονική εξουσία πάνω στα παιδιά τους, από την ηλικία των 3 ετών.
Αυτό συμβαίνει ήδη, σε χώρες όπως ο Καναδάς και η Νορβηγία και σε ορισμένες πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών.
 
Θα νομιμοποιήσουν την παιδική κακοποίηση και τη συναινετική αιμομιξία, χωρίς όρια ηλικίας, και κανείς δεν θα μπορεί να εμποδίσει έναν ενήλικα, από το να έχει σεξουαλική επαφή με παιδιά, αρκεί να είναι συναινετική ή να μην είναι εξαναγκαστική.. (παρόμοιο δίκαιο υπάρχει ήδη στη Γαλλία).
Η ελίτ κουράστηκε να της απαγορεύεται και να διώκεται για τον εθισμό της, στην κακοποίηση και την αιμομιξία των παιδιών.
 
Ύδρευση & ηλιακή ενέργεια θα ιδιωτικοποιηθούν: νερό δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις, ούτε ηλιακή ενέργεια χωρίς να πληρώσεις φόρο. 
 
Τα πάντα θα είναι εταιρικά : αστυνομία, φυλακές, όλα θα είναι ιδιωτικά. Ακόμα και η κυβέρνηση θα είναι ιδιωτική, αφού θα απαρτίζεται στην ουσία, απο μέλη πολυεθνικών εταιριών.
 
Η παρακολούθηση των πολιτών, θα είναι συνεχής 24/7 χωρίς να υπάρχει ιδιωτική ζωή. Η κυβέρνηση, θα ξέρει πόσα βήματα κάνεις κάθε μέρα και πόσες ταχυπαλμίες παράγει η καρδιά σου...
 
Όποιος δεν έχει αυτό το νανοτσιπ, αρχικά θα θεωρειται επικίνδυνος για την ασφάλεια και δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει οτιδήποτε, ενώ στην πάροδο του χρόνου, θα χαρακτηριζεται τρομοκράτης... 
 
Έτσι, ο μόνος τρόπος να επιβιώσεις χωρίς το τσιπ, θα είναι η αποδραση στα δάση, στις
ζούγκλες και στα βουνά...οπουδηποτε μακριά από τις πόλεις, που θα είσαι επικηρυγμένος..
 
'' Καλώς ήρθατε στη νέα παγκόσμια τάξη ''
 
Θυμηθείτε την προφητεία της Αποκάλυψης:
 
'' Αργότερα είδα ένα άλλο θηρίο να αναδύεται από τη γη · και είχε δύο κέρατα σαν αυτό ενός αρνιού, αλλά μιλούσε σαν δράκος. Kαι ασκεί όλη τη δύναμη του πρώτου θηρίου μπροστά της · και κάνει τη γη και τους κατοίκους της να λατρεύουν το πρώτο θηρίο, του οποίου η πανούκλα του θανάτου έχει θεραπευτεί. Και κάνει μεγάλα σημάδια, με τέτοιο τρόπο ώστε να κατεβάζει ακόμη και φωτιά από τον ουρανό στη γη μπροστά στους ανθρώπους. Και εξαπατά τους κατοίκους της γης με τα σημάδια που του δόθηκαν να κάνει παρουσία του θηρίου, προστάζοντας τους κατοίκους της γης να κάνουν την εικόνα του θηρίου που έχει το μαχαίρι τραυματισμένο, και έζησε. Και δόθηκε για να δώσει πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, για να αφήσει την εικόνα του θηρίου να μιλήσει και θα προκαλέσει τον θάνατο εκείνου που δεν προσκυνά την εικόνα του θηρίου.
 
Και έκανε τα πάντα, μικρά και μεγάλα, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και υπηρέτες, σημάδι στο δεξί του χέρι ή στο μέτωπό του: Και ότι κανείς δεν μπορούσε να αγοράσει ή να πουλήσει, αλλά αυτός που είχε το σημάδι, ή το όνομα του θηρίου ή ο αριθμός του ονόματος του. 
 
Εδώ είναι η σοφία: Εκείνος που έχει κατανόηση, μετράει τον αριθμό του θηρίου · επειδή είναι ο αριθμός του ανθρώπου · και ο αριθμός αυτού, εξακόσια εξήντα έξι.."
 
Το Θηρίο, είναι το βαθύ κράτος, η σατανική ελίτ που κυριαρχεί στον κόσμο με όλες τις οργανώσεις της και η εικόνα του θηρίου είναι η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) , ο σούπερ κβαντικός υπολογιστής που δημιούργησαν και είναι προγραμματισμένος να ελέγχει τα πάντα μέσω chip και ίντερνετ 6g
 
ΑΥΤΗ είναι η ατζέντα και το σκοτεινό τοπίο μπροστά σας κι άλλα ακόμη χειρότερα, εαν καταφέρουν να πετύχουν το ευγονικό εμβόλιο, βασιζόμενοι στην άγνοια των μαζών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Επομένως, στο δια ταύτα που λένε, το μόνο που έχουμε να κάνουμε στη παρούσα φάση, είναι να μη κάνουμε το εμβόλιό τους και τότε το τσίρκο τους θα καταρρεύσει.

    Αντισταθείτε, σεβαστείτε το σώμα σας, μη το δηλητηριάσετε με το εμβόλιο-δηλητήριο.

    Όλα γίνονται για να μας εκχύσουν το λεγόμενο εμβόλιο, αν αρνηθούμε, τότε το αφήγημά τους θα καταρρεύσει.

    Και μη κάνετε τη μλκία να πάτε να κάνετε το τεστ, θα σας το βγάλουν θετικό και θα μπλέξετε μετά, θα σας πεθάνουν με το ζόρι.

    Και μην εκφοβίζετε άθελά σας τον κόσμο γύρω σας. Αντίσταση ! Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αν δεν υπάρξει συμμετοχή στον εμβολιασμό.

    Αναπαράγοντας τους ευσεβείς πόθους των Εξουσιαστών, γίνεσαι ο τελάλης τους. Μη σκορπάς ηττοπάθεια και παθητικότητα.

    Το Σύνταγμα πάντως μας προστατεύει.
    Άρθρο 5 παράγραφος 5 του Συντάγματος :
    Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώπου έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι διατάξεις του Συντάγματος έχουν δύναμη και αποτέλεσμα όταν τα όργανα της δικαιοσύνης έχουν το σθένος να πραγματώσουν την εφαρμογή του άρθρου 120 του Συντάγματος ή όταν οι πολίτες έχουν το σθένος το καθήκον αυτό, που με παράληψη τους δεν το υλοποιούν τα δικαστικά όργανα και αρχές να το υλοποιήσουν εκείνοι. Από το 2010 και μετά έχουμε την συνεχή παραβίαση καίριων διατάξεων του Συντάγματός μας. Το ομολόγησε και ο διατελέσας "Πρωθυπουργός" Α. Τσίπρας. Κανείς δεν κινήθηκε ούτε Εισαγγελέας, Ούτε δικαστής. Όσο για τον Λαό, αποδείξαμε ότι δεν είμαστε πολιτες αλλά είμαστε υπήκοοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις