ΜΙΚΡΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ

 Υποχθόνιο Σχέδιο Σκοτεινών Δυνάμεων να Τρέφονται από Εμάς - Διαδραστικά
 
Η μάχη μεταξύ των Δυνάμεων του Φωτός και των σκοτεινών δυνάμεων μαίνεται και στο θέμα της καταστολής και της εξάπλωσης του κορονοϊού. Οι σκοτεινές δυνάμεις χρησιμοποιούν την νανο-τεχνολογία για να επιταχύνουν την εξάπλωση του..
 
Παρ 'όλα αυτά, πλησιάζουμε αργά στην λεγόμενη "ανοσία της αγέλης", η οποία μπορεί να διαρκέσει για χρόνια ή δεκαετίες. Ασυμπτωματικές περιπτώσεις που θα παρουσιάζονται, δεν θα είναι μεταδοτικές..
 
Όλα αυτά χρωματίζουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα της πανδημίας. Η Αφύπνιση άρχισε γίνεται κύριο θέμα των mainstream ΜΜΕ και οι σκοτεινές δυνάμεις αδυνατούν να το σταματήσουν. Αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται βαθιά ελεγχόμενοι μέσα στο σύστημα, άρχισαν να επαναστατούν εναντίον του ιδίου του συστήματος. Αυτό ακριβώς συνέβαινε και στον πλανήτη X τις τελευταίες τρεις εβδομάδες πριν από την απελευθέρωση του το 1999. Θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο στη Γη, αλλά αυτό είναι είναι ένα καλό σημείο αναφοράς που δείχνει πόσο κοντά βρισκόμαστε στην απελευθέρωση του πλανήτη.
 
Η αστυνομία διαμαρτύρεται για τη χρήση της μάσκας στη Βαλένθια, στέκεται στο πλευρό των διαδηλωτών στο Παρίσι ενώ πολλοί σερίφηδες κομητειών σε διάφορες Πολιτείες των ΗΠΑ αρνούνται να υπακούσουν στην επιβολή lock-downs..
 
Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάνθηκε κατά των lock-downs στην Αυστρία, ενώ ο νόμος για την επιβολή αναγκαστικού εμβολιασμού εγκαταλείφθηκε στη Δανία, μετά από έντονες διαμαρτυρίες που κράτησαν για μέρες..












ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις