O ΚΑΝΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ...!!!

Canada's Prime Minister Justin Trudeau walks during a review of Chinese paramilitary guards with China's Premier Li Keqiang during a welcome ceremony at the Great Hall of the People in Beijing on December 4, 2017. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αριστερή κυβέρνηση του Καναδά

κάλεσε τον κομμουνιστικό στρατό της Κίνας να έρθει στη χώρα για να εκπαιδεύτει με καναδούς στρατιώτες σε συνθήκες κρύου καιρού, σύμφωνα με διαβαθμισμένα έγγραφα που ελήφθησαν από το "Rebel News".

"Το υπουργείο Παγκόσμιων Υποθέσεων απέρριψε την απόφαση του κορυφαίου Στρατηγου του Καναδά να μειώσει τις αλληλεπιδράσεις με τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό της Κίνας, προειδοποιώντας το Πεκίνο να μη το θεωρήσει αυτό αντίποινο για την σύλληψη δύο Καναδών", ανέφεραν οι "The Globe and Mail."

 «Τα κυβερνητικά έγγραφα, τα οποία δημοσιευουν οι "The Globe and Mail" και χαρακτηρίζονται μυστικά και μόνο για τις "ευαισθητες" υπηρεσιες του Καναδά, δείχνουν ότι αξιωματούχοι στα υψηλότερα επίπεδα παγκόσμιων υποθέσεων ανησυχούσαν ότι ο στρατηγός Jonathan Vance, αρχηγός του αμυντικού προσωπικού, είχε ακυρώσει χειμερινές στρατιωτικές ασκήσεις με την PLA(Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός) το 2019. " 






SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις