Σε πανάκριβη περιοχή του Σουνίου το νέο σπίτι του Τσίπρα – Δείτε που βρίσκεται

Πως ο Τσίπρας έκανε τον Joker… αριστερό δίχως αιτία - ΤΑ ΝΕΑ 

Σάλος έχει ξεσπάσει με αφορμή

το δημοσίευμα των Παραπολιτικών, σχετικά με την μετακόμιση του Αλέξη Τσίπρα από την λαϊκή συνοικία της Κυψέλης σε πολυτελή κατοικία στην περιοχή του Σουνίου.

Με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασημάδευτα, επανερχόμαστε στο θέμα, αποκαλύπτοντας ότι το νέο σπίτι, στο οποίο μένει ο τέως πρωθυπουργός, βρίσκεται μεταξύ των δυο συγκροτημάτων του Τρατολιμανου και του ξενοδοχείου Greencoast.

Στο σημείο αυτό υπάρχουν τρεις βίλες που μεταξύ των άλλων διαθέτουν και ιδιωτική παραλία.

Στην περιοχή αποτελεί κοινό μυστικό ότι διαμένει η οικογένεια Τσίπρα. Μάλιστα προσφάτως, όταν προέκυψε θέμα με την πεθερά του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυρία Μπαζιάνα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, μετά από ατύχημα που είχε στην νέα βίλα του γαμπρού της.

Πάντως σε κάθε περίπτωση θα είχε ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον ο κ. Τσιπρας, πριν προσφύγει στην γνωστή οδό των δήθεν fake news, να απαντήσει αν η συγκεκριμένη βίλα νοικιάζεται η έχει αγοραστεί; Επίσης θα είχε εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον να μαθαίναμε αν στην κατασκευή του συγκεκριμένου οικήματος ενεπλάκη κατασκευαστική εταιρεία, που συνδέεται με πασίγνωστο επιχειρηματία .

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία που βρίσκεται το σπίτι.

σπίτι Τσίπρα



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Τόσο χρήμα πήρε ο Εβραίος αλήτης τσιλρας για να πουλήσει την Ελλάδα στην ΕΕ και τους Εβραίους τραπεζίτες αλλά και την Μακεδονία φυσικά,να μην τα γλεντήσει ο βρωμιάρηδων?
    Επειδή το παίζει αριστερός νομίζετε ότι δεν είναι αριστερός με δεξιές τσέπες?
    Αλήθεια από τα ηλίθια που πιστεύουν σε ψεύτο ιδεολογίες που δημιούργησαν οι Εβραίοι για να κοροϊδεύουν τα βλαμμένα κάθε χώρας και να περνάνε αυτοί ζωή χαρισάμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μόνη ιδεολογία πού έχει ο Τσίπρας είναι η καλοπέραση μετά τεμπελιάς. Ε λέμε καί κανένα αριστερό τσιτάτο γιά νά περνάει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειναι δηθεν αριστερος. Αλλα το καλυτερο παραδειγμα. Απλα υπαρχει μια διαφορα οτι ειναι κομμισαριος και παντα ετσι την περνουσαν αυτοι. Πραγμα που δεν ειναι κατακριταιο. Το κατακριταιο ειναι οτι επιβαλουν στους αλλους πεινα και υφεση ακομα χειροτερα οταν περνουν και την εξουσια. Συμπερασμα η αριστερα ειναι φτιαγμενη για την ανεχεια κ μειωση των λαων οπως αποκαλουν τους ανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτοι διδάξαντες τα κολλητάρια λαλιώτης και κωστόπουλος. Με μεγάλες ακίνητες περιουσίες εμφάνιζαν ότι μένουν στο ενοίκιο! Τα ακίνητα σε οφσορ εταιρείες και το μισθωτήριο για να έχουν και επιστροφή φόρου!
    Ο 1ος έλεγαν οι φήμες ότι είχε ακίνητα σε όλη την ελληνική επικράτεια, ο 2ος μάλιστα είχε δηλώσει στα περιοδικά του "ότι σιγά να μην δηλώνω την ακίνητη περιουσία μου"...
    ΘΈΛΩ ΚΙ ΕΓΏ ΒΊΛΛΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΠΑΡΑΛΊΑ ΣΕ 1 ΣΤΡΈΜΜΑ ΟΙΚΌΠΕΔΟ 71 Τ.Μ. (ΑΛΛΆ ΜΕ ΆΛΛΑ ΤΌΣΑ Τ.Μ. ΥΠΌΓΕΙΟ ΔΛΔ ΣΎΝΟΛΟ 140+)!
    Μας φτύνουν κατάμουτρα...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις