ΗΠΑ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΝΟΘΕΙΑ - 06.01.2021 Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ

Trump's legal adviser Jenna Ellis in 2016 called him an 'idiot' and said  his supporters didn't care about 'facts or logic' - CNNPolitics

 
JENΝA ELLIS - Newsmax TV - 07.12.2020:
 
Τα ΜΜΕ "Βιάζονται να κρίνουν".
 
Ενώ τα κράτη θεωρούν την 8η Δεκεμβρίου ως ημερομηνία για την πιστοποίηση εκλογών, πριν από την ψηφοφορία των εκλογικών κολεγίων στις 14 Δεκεμβρίου, οι υπεύθυνοι της εκστρατείας Trump θεωρούν την 6η Ιανουαρίου ως την πραγματική «Προθεσμία Ασφαλούς Λιμένα», σύμφωνα με την Ανώτερη Νομική Σύμβουλο της εκστρατείας Trump, Jenna Ellis, στην Newsmax TV . 
 
Το απόσπασμα "Προθεσμία Ασφαλούς Λιμένα", της [Τρίτης], δεν έχει πρακτική επίδραση στη νομική επίλυση της διαφοράς, και ακόμη και στις 14 Δεκεμβρίου δεν το κάνει", δήλωσε η Ellis στο "Stinchfield" της Δευτέρας. 
 
"Όλα αυτά καθοδηγούνται, φυσικά, από το Κογκρέσο και από το πότε τα κράτη ολοκληρώνουν πραγματικά τα επόμενα βήματα τους όσον αφορά τους αντιπροσώπους. Αλλά όταν ανοίξουν οι ψήφοι των εκπροσώπων, πιστοποιηθούν από το Κογκρέσο και μετρηθούν - Τότε είναι που έχουμε έναν Εκλεγμένο Πρόεδρο, στις 6 Ιανουαρίου." 
 
Ακόμη και ο αείμνηστος δικαστής Ρουθ Μπάντερ Γκίνσμπουργκ, αναφερόμενος στην υπόθεση Bush εναντίον Gore, σημειώνει την
6η Ιανουαρίου, είπε η Ellis στον οικοδεσπότη Grant Stinchfield.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Η ΣΙΩΠΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Δειτε με τι λυσα, ολο το φρικαλεο πολιτικο, οικονομικο και πορνο-μιντιακο συστημα στην Ελαδα, από αριστερα μεχρι δεξια (εκτος από τον πατριωτικο χωρο) πολεμουν καθημερινα τον προεδρο ΤΡΑΜΠακουλα. Είναι τεραστιος ο φοβος τους για τα διαφορα εγκληματα που εχουν διαπραξει. Ξερουν ότι πλησιαζει το τελος τους. Ο φουκαρας εληνικος λαος τους εχει καταλαβει, αλα είναι ακομα φοβισμενος διοτι δεν υπαρχει ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ. Στα διαφορα κρατη όμως οι νεοι και οι πολιτες αρχισαν να ξεσηκωνοντε και να αντιδρουν βιαια εναντια στις ηλιθιες καραντινες και τα φιμωτρα, εναντια στην φρικτη φασιστικη αριστερη δικτατορια. Εναντια στα πορνο-καναλα που πληρωνουν μερικες καρα-πουτανες και ξεφτελιζουν καθημερινα την εληνιδα γυναικα, κανοντας την πορνη, ικανη μονο για βιζιτες. Δεν είναι τυχαιο που φετος τα βοθρο-καναλα ξεσκιστηκαν κυριολεκτικα σε κάθε ειδους σκουπιδια. Από την αλη, εχουμε την αρωστημενη και ηλιθια καρα-πουταναρα υπουργο παιδειας, η οποια βουλωσε την αναπνοη των παιδιων και εδωσε εντολη στα δημοτικα σχολεια να διδασκουν το «τσιρ-λιντερ», στοχοποιωντας τις νεες κοπελες σαν υποψηφια θυματα για τα μπορντελα του big-brother. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΛΗΝΙΔΕΣ. Κρυφτηκαν ολοι πισω από ένα γελοιο φερετζε. ΟΛΑ ΤΑΣΚΙΑΖΕ Η ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΩΝΕ Η ΣΚΛΑΒΙΑ. ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ. ΑΛΑ Η ΣΙΩΠΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Πατροκλος: «Ο λαος και οι στρατιωτες υπακουν». Αχιλεας: «ΜΗΝ ΧΑΡΑΜΙΖΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας περιμένουμε λοιπόν, όπως λέει η δικηγόρος. Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτήν η ερπετεως κεραμεως διαβολεως εβραιως που βρίσκεται ωρε παίδες; Που εξαφανίστηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη την υποτιμάς, τη προετοιμάζουν για μεγάλα πράγματα, καθότι είναι Μπιλντερμπεργκέως 2019

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις