ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ

mymakedonia-gr: ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ......ΤΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ  ......ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PIZZAGATE ....ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ..... 
 
Το γεγονός με το Ανδρενόχρωμα κάποιοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι όλο αυτό να είναι αληθινό, με την αρπαγή των παιδιών, με την διαδικασία αφαίρεσης από τα παιδιά και ότι αυτό το έκαναν ανθρωποι. 
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
Κάποιοι έλεγαν ότι όλο αυτό το λέμε για να περνάει η ωρα αλλά εδώ και πολύ καιρό θα πρέπει να καταλάβουν ότι όλο αυτό είναι αλήθεια που πίσω από αυτό κρύβεται η CABAL παγκοσμίως. Οι πελάτες είναι αναγνωρισμένα πρόσωπα, διάσημοι, τραγουδιστες, ηθοποιοί, πολιτικοί, Ιερείς,
Βασιλείς κοκ.
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
 Δημοσιεύτηκαν περιπου 200 διαβαθμισμένα έγγραφα που αποκαλύπτουν τα στοιχεία των παιδιών με ονοματεπώνυμα, έτος γεννησης, ηλικίες, ποτε τα σκότωσαν για να αφαιρέσουν το αδρενόχρωμα, τις ομάδες αίματος κτλ.
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
 
 Είχαν μέχρι και τιμοκατάλογο πόσο κοστίζει ανά γραμμάρια μέχρι και τις ποιότητες. Οι Q έχουν ξεκινήσει παγκόσμια κάθαρση του πλανήτη και της Ανθρωπότητας από όλο αυτό. 
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
 
 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
 
 
Είναι ένα από τα γεγονότα που θα εξαλειφθεί για πάντα από τον πλανήτη όπως και η απελευθέρωση πολλών παιδιών από όλο αυτό το έγκλημα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Και πού είμαστε ακόμα φίλοι συνωμοσιολόγοι! Την είδηση περί παραδοχής ύπαρξης της Galactic Federation από τον Ισραηλινό την είδατε; Αποκλειστικότητα σημερινή του Εισαγγελάτου! Δεν πιάνει πια πολύ ο κοροϊδοϊός και περνάμε σιγά σιγά στο επόμενο στάδιο του σεναρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκλονιστικά έγγραφα. Φρίκη σκέτη.
    Λειτουργούσαν σαν κανονική νόμιμη εταιρεία...

    Και μια ερώτηση έχω. Το αδρενόχρωμα το έπαιρναν με κάποια χειρουργική επέμβαση ή το έπαιρναν μετά τον θάνατο των παιδιών ;; Γιατί αν ισχύει το δεύτερο, τότε ας φανταστούμε τι μαρτύρια πέρασαν αυτά τα παιδιά μέχρι να τα σκοτώσουν.

    Φαντάσου σε τι χάλι θα καταλήξει η ζωή στη Γη, αν επικρατήσει οριστικά η Καμπάλ. Τότε δεν θα κλέβουν ή θα αγοράζουν αυτά τα παιδιά, αλλά θα "κατάσχουν" ετσιθελικά τα παιδιά, για να ικανοποιήσουν τις άρρωστες επιθυμίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kapa Mi, ΤΟ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΕ ΣΥΡΙΓΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΠΟΝΔΥΛΟ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ.
      ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2020, ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΙΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΑΙΤ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΚΡΙΝΕΙ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ Η ΑΝ ΤΟ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ.
      ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Το τραβανε την ωρα που το εχουν φοβισει τοσο πολυ απο το βασανισνο ωστε να ειναι υψηλης ποιοτητας.Αρα την ωρα που ειναι ζωντανα

      Διαγραφή
    3. Απ' ότι διαβάζω η αδρεναλίνη παράγεται στα επινεφρίδια, που βρίσκονται πάνω από τα νεφρά. Πιθανόν λοιπόν να απορροφούν το αδρενόχρωμα από εκεί (αν αυτό δημιουργείται εκεί)

      Διαγραφή
    4. ΟΧΙ. Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΈΡΚΟ Ή ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΎ.ΝΑ ΕΧΗ ΑΝΕΒΗ Η ΑΔΡΕΝΑΛΊΝΗ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ...
      ΜΕΤΑ ΣΚΟΤΩΜΑ.ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΕΜΑΧΙΣΜΌΣ ΓΙΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ.
      ΕΙΠΏΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ.
      ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΘΆΛΑΣΣΑ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Κάποτε, προ 10ετιας τουλάχιστον, ακούγοντας μουσική στο ραδιόφωνο έπεσα πάνω σε ένα εξαιρετικό κομμάτι! Εκστασιαστηκα και περίμενα εναγωνίως τον τίτλο. Και τον είπε. "killer kids". Εννοείται ότι δεν τον αγόρασα παρά το ότι, τότε, θεώρησα ότι ήταν ένας κραυγαλέος τίτλος για.... εμπορικούς λόγους!!! Άγνοια γαρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν το αδρενόχρωμα στα αγγλικά αποδίδεται ως adrenochrome, τότε καθίσταται πολύ ύποπτη η ονομασία Chrome του browser της Google.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΒΟΘΡΙΚΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ // Οσοι ντε και καλα γουσταρετε αυτά τα γελοια μουνοπανα στη μαπα, τοτε φορεστε τα. Και οσοι γουσταρετε με το ζορι αρωστα και ηλιθια εμβολια καντε τα. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ // Αφορεσμενη Κεραμιδα (πριν από 6 μηνες): «Η μασκα δεν είναι υποχρεωτικη. Είναι επικινδυνη για τα παιδια και για τους υγιεις ενηλικες» // Βλαμενο ερπετοειδες Σ(κ)υψας (πριν από 6 μηνες): «Η μασκα πρωτον δεν προστατευει και δευτερον είναι εστια μολυνσης» // Ο ξεφτιλας κωλοτουμπας Γεωργιαδης (πριν από 6 μηνες): «Η μασκα πρεπει να φοριεται μονο από ασθενεις. Δεν πρεπει να φοριεται από υγιεις και παιδια» // Και τωρα τα εντελως αντιθετα. Αυτά τα σχιζοφρενικα ερπετα κυβερνουν την Ελαδα // Τα εληνικα Μεσα Μαζικης Εξαπατησης κα Τρομοκρατιας ΞΕΦΤΕΛΙΖΟΝΤΕ καθημερινά επειδή είναι ξεφτιλες και λιγούρια. Πουλάνε και τη μάνα τους για ένα κατοσταρικο. Ποσο μαλον τωρα που η εφιαλτικη φαμηλια τους πεταξε ΕΙΚΟΣΙ-ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ δικα μας λεφτα και τους μπουκωνει και με αλα. Είναι γλειφτες και αναξιοπρεπείς ως άνθρωποι (έτσι είναι ΚΑΙ στην προσωπική τους ζωή, όχι μόνο στην εργασία τους). Από την αξιοπρεπη εργασια, μεχρι το να γινεσαι τσατσα του καθε λαμογιου αφεντικου, υπαρχει μεγαλη διαφορα. Αρκετα δημοσιο-βοθρο-λυματα εχουνε μετατρεψει αυτή τη δουλεια σε ένα από τα πιο βρωμερα και αναξιοπρεπη επαγγελματα. Άσχετα από το ποιός έχει δίκιο, ο δημοσιογράφος οφείλει να παρουσιάζει ΟΛΕΣ τις απόψεις, του αρέσουν δεν του αρέσουν, συμφωνεί δεν συμφωνεί // Οι μισοι νοσηλευομενοι με κορονο στα νοσοκομεια εινα λαθρο-μουσουλμανοι κι εμεις τα ΜΕΓΑΛΟ-ΚΟΡΟΗΔΑ πληρωνουμε ΕΝΦΙΑ για να καλυπτουμε την θεραπεια τους // Τον περασμενο Ιουνιο ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ καλεσε ολον τον αλητο-τουρισμο και γεμισε η Ελαδα με κρουσματα // Τωρα η εφιαλτικη φαμηλια των λαθρεμπορων Μητσοτακηδων, γεμιζει την Ελαδα με λαθρο-μουσουλμανους, ώστε να φουλαρουμε κρουσματα. Εν τω μεταξυ ο Εφιαλτης εριξε το φταιξιμο στη Εληνικη νεολαια. Τετοιο Εβραιο-Τουρκο-Κρητικο σιχαμερο ερπετο // ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΒΟΘΡΙΚΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις