Πως να αγνοήσεις αυτές τις πληροφορίες...?

Πως να αγνοήσεις αυτές τις πληροφορίες, όταν μάλιστα εμπλέκονται τα αμερικανοκλανάκια;;;


Όταν λαμβάνεις πληροφορία από δύο πηγές, τότε πλέον αποκτά βάση και γι΄αυτό ερχόμαστε τώρα να εξηγήσουμε τι γίνεται στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και πως επηρεάζεται από τις διεθνής εξελίξεις.

Η ρευστή κατάσταση στην Τουρκία απαιτεί
μια Ελλάδα ισχυρή, μακριά από προκαταλήψεις και ιδεοληψίες και το σημαντικότερο ικανή να ανασχέσει οποιοδήποτε πρόβλημα εξ ανατολών. Αυτό πρώτοι απ΄όλους το γνωρίζουν οι Αμερικανοί, οι οποίοι με τη σειρά τους δεν καλοβλέπουν την τακτική της Γερμανίας και συμφωνούν περισσότερα με τους σκληροπυρηνικούς Αυστριακούς, αλλά και με τους Ισπανούς και Γάλλους που περιμένουν μια αυστηρότερη πολιτική απέναντι στην Τουρκία, αλλά και το μεταναστευτικό.
Σκληρότερη όμως πολιτική με αριστερά τύπου Σύριζα δεν μπορεί να γίνει και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά. Ομοίως δεν μπορεί να γίνει και με τον Κούλη, αφού και αυτός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος στο γερμανικό άρμα. Οπότε ο Αμερικανικός παράγοντας πρέπει τώρα να στήσει ένα νέο 1974 και να μετασχηματίσει όσο πιο ανώδυνα μπορεί το πολιτικό σκηνικό της χώρα μας και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν.
Τα αμερικανάκια έχουν στα χέρια τους δύο σημαντικά όπλα. Καταρχήν μεγάλο μέρος του στρατεύματος μας και δεύτερον πολιτικές προσωπικότητες που έχουν επιλέξει να αποσυρθούν μεν, αλλά να δουλεύουν στο παρασκήνιο δε.
Στο πλαίσιο αυτό τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση μέσα σε «έδαφος αμερικανικών συμφερόντων» όπου εκεί αποφασίσθηκε η τύχη της χώρας. Στη συζήτηση συμμετείχαν όλες οι αμερικανούμενες προσωπικότητες που κυβέρνησαν τη χώρα τα τελευταία 12 χρόνια και έλαβαν σαφείς οδηγίες και κατευθύνσεις για το τι και το πως μέλλει γενέσθαι.
Οι πληροφοριοδότες μας μας μετέφεραν την ανησυχία τους, για το πως θα μπορούσε αυτό να πραγματοποιηθεί όντως ανώδυνα, τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι όντως πρώτο κόμμα, με σαφώς μειωμένο ποσοστά όμως διατηρώντας ισχυρή διαφορά και η ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή να κονταροχτυπιούνται για την δεύτερη και τρίτη θέση.
Και όλο αυτό στήνεται γνωρίζοντας ότι  έρχεται εκλογική αναμέτρηση που θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες, με την κάθε μέρα που περνάει να δείχνει σταθεροποίηση της διαφορας μεταξύ των κομμάτων, αλλά σταθερή μείωση των ποσοστών τους. Που σημαίνει πλήρης ακυβερνησία και πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις και με τη σειρά του ένα τέτοιο ενδεχόμενο οδηγεί σε καταστάσεις Βενεζουέλας και Κολομβίας.
Το θέμα το παρακολουθούμε και όπως σας είπα και προχθές, ο Αύγουστος πάντα γεννάει εξελίξεις, άσχετα πότε εμείς τις μαθαίνουμε.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις