Παρέμβαση Σόρος στον δρόμο για την παγκόσμια χούντα

Παρέμβαση Σόρος στον δρόμο για την παγκόσμια χούντα


Διάφορα διεθνή γκρουπ εργάζονται στο να παρουσιάσουν την μεταναστευτική κρίση στην κοινή γνώμη ως κάτι το φυσιολογικό, σύμφωνα με σημειώσεις που διέρρευσαν από μία οργάνωση του γνωστού και μη εξαιρετέου παγκοσμιοποιητή, George Soros, ο οποίος
εμπλέκεται και στην Ελλάδα, «στρατολογώντας» μισθοφόρους σε πολλούς τομείς της κοινωνίας.
Τα χακαρισμένα έγγραφα που πάρθηκαν από το «Open Society» του Σόρος, απεικονίζουν το εύρος στο οποίο η ομάδα του Σόρος δούλευε, προκειμένου να «σπρώξει» τα κράτη στο να αποδεχθούν το μεταναστευτικό ως «νέα πραγματικότητα».
Το υπόμνημα εννέα σελίδων με τίτλο «Μεταναστευτική Πολιτική και Εφαρμογή» παρέχει σαφείς πληροφορίες σε σχέση με το πως η οργάνωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων επηρεάζει την μεταναστευτική πολιτική σε παγκόσμιο επίπεδο, έτσι ώστε να επιβληθούν τα παγκοσμιοποιητικά σχέδια σε σχέση με την δημιουργία ενός νέου γκρι λαού χωρίς συγκεκριμένη ταυτότητα και πίστη, με σκοπό να αποδεχθεί την Πανθρησκεία του παγκόσμιου ηγέτη.

«Η παρούσα μεταναστευτική κρίση δημιουργεί τον χώρο προκειμένου να επαναξετασθεί η μεταναστευτική πολιτική και το διεθνές καθεστώς μετανάστευσης», τονίζει η αναφορά και προσθέτει:
«Σκοπεύουμε να εμποδίσουμε την "παραβίαση των δικαιωμάτων των μεταναστών" με το να ελαχιστοποιήσουμε τους αυστηρούς ελέγχους στα σύνορα και τις κρατήσεις καθώς και τις απελάσεις».
Εν ολίγοις θα υπάρξει παρέμβαση στα εσωτερικά του κάθε κράτους.
Οι εγκάθετοι του Σόρος και των αφεντικών του χρησιμοποίησαν τον όρο «παγκόσμια κυβέρνηση» και «παγκόσμιο σύστημα προστασίας», βλέποντας στην μεταναστευτική κρίση, η οποία εντέχνως διογκώθηκε από την Νέα Τάξη, την ευκαιρία να διευρύνουν την παγκόσμια ατζέντα τους.
Η αναφορά επιμένει πως οι χώρες της Ευρώπης, της Μεσογείου αλλά και όλου του πλανήτη πρέπει να αποδεχθούν την μείξη λαών και θρησκειών ως μία «νέα πραγματικότητα» και να καλωσορίσουν τις νέες πολιτικές της παγκοσμιοποίησης.
Εν ολίγοις να αποδεχθούν την «Νέα Εποχή» του παγκόσμιου ηγέτη, η οποία δείχνει να ξεπροβάλλει μεθοδικά αλλά με ταχείς ρυθμούς.

Δείτε ΕΔΩ το υπόμνημα!






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις