Ο εκλεκτός του Ρουσσόπουλου που έγινε διευθυντής της ΕΡΤ με απολυτήριο Δημοτικού και πήρε 1.000.000 ευρώ από το δημόσιο...

 
 
 
Τα λεφτά είναι πολλά...πατριώτη.
Ο εκλεκτός του Ρουσσόπουλου που έγινε διευθυντής της ΕΡΤ με απολυτήριο Δημοτικού και πήρε 1.000.000 ευρώ από το δημόσιο
Ο Τάκης Χατζής έγινε δημοσιογράφος με απολυτήριο Δημοτικού, παρά το γεγονός ότι για να ασκήσει κανείς το επάγγελμα, όπως αναφέρεται ρητά στα...
καταστατικά των Ενώσεων Συντακτών σε όλη την Ελλάδα, πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου.
Ο γνωστός δημοσιογράφος κατείχε τη θέση του Διευθυντή Ειδήσεων αλλά και του Ειδικού Συμβούλου στην ΕΡΤ επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή.
Διορίστηκε από τον Ρουσόπουλο στη Γενική Γραμματεία Τύπου και εισέπραξε περίπου 1.000.000 ευρώ για τις «υπηρεσίες» του στο Δημόσιο.
Σήμερα τα "παίρνει" από τον Αλαφούζο ως ειδικός αναλυτής, ενώ η διαδικτυακή του εφημερίδα "newpost" είναι μόνιμος δέκτης κρατικών διαφημίσεων της ΕΥΔΑΠ και του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Μόνο στο πρώτο τρίμηνο του 2016 πήρε πάνω από 400.000 ευρώ κρατική διαφήμιση.
Ο Χατζής λοιπόν, το "παιδί" του Ρουσόπουλου, όπως τον αποκαλούν στην δημοσιογραφική πιάτσα, έπρεπε να στηρίξει το "μεγάλο αφεντικό", τον Κωστάκη τον Καταστροφέα, που βάλλεται από παντού.
Και τι έγραψε ο ατιμούλης, χρησιμοποιώντας, μάλιστα ψευδώνυμο για να μην το πάρουν με τις ντομάτες.
Διαβάστε να ψυχαγωγηθείτε.
-Η πρόσφατη επίθεση, από Κυριακάτικη εφημερίδα γνωστού συγκροτήματος, στον κ. Κώστα Καραμανλή θα έχει και συνέχεια όπως τουλάχιστον αναφέρουν ενημερωμένοι πολιτικοί παρατηρητές. Στο μεταξύ δημοσιογραφικοί κύκλοι κάνουν λόγο για συντονισμένη προσπάθεια, το επόμενο διάστημα, αποδόμησης της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 2004-2009.
-Μάλιστα οι ίδιοι κύκλοι επιμένουν ότι το νέο "χτύπημα" το οποίο αυτή την φορά θα έχει στόχο τον Γιώργο Αλογοσκούφη- ήταν ο Τσάρος της Οικονομίας στην Κυβέρνηση Καραμανλή- με βασικό θέμα την υπόθεση των δομημένων ομολόγων.
-Στο μεταξύ έγινε γνωστό ότι πίσω από τις επιθέσεις αυτές κρύβεται και ταυτόχρονα φημολογείται ότι τις συντονίζει η κ. Φώφη Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να βρει την ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα του κόμματός της μέσα από αυτή την σύγκρουση. Εν πολλοίς η κ. Γεννηματά προσπαθεί να επαναφέρει την σύγκρουση Καραμανλή-Παπανδρέου στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.
-Είναι προφανές, συνεπώς, ότι το ΠΑΣΟΚ θα προσπαθήσει εκ νέου να επιτεθεί στη ΝΔ με όχημα τα γνωστά ΜΜΕ τα οποία επωφελήθηκαν χρόνια ολόκληρα από την παρουσία του στην διακυβέρνηση του τόπου.
-Λογικά προκαλεί πολλά ερωτηματικά η στάση της ΝΔ αφού επιμένει να μην αντιδρά στις επιθέσεις αυτές, όπως άλλωστε έκανε και στην περίπτωση του κ. Αντώνη Σαμαρά.
Ενα εκατομμύριο είναι αυτό φιλαράκια.
Και οι κρατικές διαφημίσεις πάνε "σύννεφο"
Πρέπει να αξιοποιηθεί το "κύρος", η "αξιοπιστία" και η "προσήλωση στην αλήθεια" του Τάκη Χατζή.
Αξιος ο μισθός του.
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις