ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ … «ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ»!

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ … «ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ»!


Μια δημόσια επιγραφή που έχει αναρτηθεί στο διεθνές αεροδρόμιο της Βιέννης, ούτε λίγο ούτε πολύ αναγράφει ότι στην Τουρκία δίνεται άδεια να έρθεις σε επαφή με παιδιά κάτω των δεκαπέντε ετών, δηλαδή με λίγα λόγια να γίνεις παιδεραστής, (βέβαια να μην ξεχνάμε
ότι και σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ολλανδία, η παιδεραστία είναι νόμιμη, εδώ όμως έχει και θρησκευτική κάλυψη)!
Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, στο διεθνές αεροδρόμιο Schwechat της Βιέννης σε κοινή θέα των χιλιάδων ταξιδιωτών έχει αναρτηθεί μια επιγραφή που γράφει ότι στην Τουρκία δίνεται αδεία να έρθεις σε συνουσία με παιδιά.
viyana-havalimani-nda-ikinci-skandal-7493166

Όπως ήταν επόμενο η επεγράφη αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Άγκυρας, (ούτε να το φανταστείτε τι θα γίνονταν αν το… κάναμε αυτό εμείς στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος…) και ο υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαούσογλου έγινε…Τούρκος και κάλεσε τον πρέσβη της Αυστρίας στην Τουρκία για να του επιδώσει έντονη νότα διαμαρτυρίας για αυτή την επιγραφή.
Να σημειωθεί ότι και την περασμένη εβδομάδα πάλι στο ίδιο αεροδρόμιο οι Αυστριακοί είχαν προκαλέσει τους Τουρκία με μια άλλη επιγραφή που έγραφε ότι το να κάνεις διακοπές στη Τουρκία σημαίνει ότι στηρίζεις τον Ερντογάν, που όπως είναι γνωστό έχει συλλάβει και κλείσει στις φυλακές χιλιάδες πολίτες.
Ήδη οι σχέσεις των δυο χωρών έχουν φτάσει στο ναδίρ, καθώς η Αυστρία και επίσημα ζήτησε να διακοπεί κάθε επαφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία.






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις